lite update! :)

Ja, nu sitter jag vid datan och tänkte att jag lika gärna kan skriva lite granna :)
Många som undrar varför jag slutat, eller inte slutat men varför jag nästan aldrig skriver längre. och det är för jag har tappat suget. men saknar ändå bloggen hela tiden. Men jag kommer skriva när jag sitter vid datan och/eller om det kommer en blogg.se-app som jag hört har gjort. men den finns inte på min mobil. varken på den jag har nu eller min förra. sämst!
men tänkte nu iaf bara skriva lite snabbt att igår efter skolan åkte jag hem men, böt bara om och drog vidare till bussen för att möta Bea och drog in till Knivsta. vi gjorde ingenting, vi drog typ och åt och så. sen vid 6 kom även Emma ut. vi gjrode fortfarande ingenting ;) haha, men va mest bara ute och segade inne i knivsta. gick runt och bara va. va trevligt hur som!
idag har skolan vart helt okej. inte hänt så mycket egentligen! men ah, :) mamma hämtade mig när jag slutade och nu har jag tröttnat på att mitt rum ser ut som skit. och tänker städa! :) skulle vela göra om allt i mitt rum, men går inte göra nånting alls ^^ hahah, jag och mitt rum hat!

pyss!


puss

Jag har gått ner ännu mer i vikt! inga sjuk-kg här inte :D Som ni märker skriver jag aldrig längre. och det får fortsätta så tills jag får orken igen till att bli beroende av bloggandet så hörs vi lite då och då bara :)

kollat lite mobiler idag!

pappa hämtade mig efter skolan, drog in till uppsala för att kolla mobil. är typ 99% säkert att det blir en galaxy S2. ska bli najs :) bara abonnemang och skit kvar nu då ^^ aja, hemma nu efter att vart på 3 affärer. och ätit och sånt. nu ska jag fortsätta chilla. och ah vet inte vad, kanske gå och lägga sig och dö i sängen? :)
haha, är nog uppe nån timma till iaf! xD

puss


lite random, har inget att göra. bara saknat bloggen <3

vet inte, kanske skrivit det här redan.
men jag har börjat acceptera mig själv, eller nej men rättare sagt min kropp ^^ det är rätt skönt! nej, men nu har jag gjort en liten typ drink, juice och rekorderlig ( skogsbär ) och lite is. vart helt okej liksom! :) men nu fryser jag ;) haha, och imorgon är det upp tidigt och åka till skolan med finaste bea! ah, men vi hörs imorgon istället. jag lovar! :)
puss



ska man våga köpa sig en sån här mobil?


min galna vecka!

ojojoj! min kropp är helt slut efter flera veckor stress fram och tillbaka över allt! :o
men imorgon ska jag börja tagga ner. känner som sagt att min kropp snart kommer säga ifrån! :o

ni ska nu få höra lite snabbt från onsdags till idag vad som hänt. i onsdags åkte hela klassen in till uppsala, fyrishov faktiskt. och skulle bowla, jag tog bara kort och hade trevligt ändå! :) när vi var klara där så stannade jag, sanna och bea kvar i uppsala. jag hittade mig en halsduk, knästrumpor och lite smått och gott :)
åkte sen med bea till henne och vi hade bara allmänt skoj tillsammans. kvällen slutade med att vi satt på långhundras kyrkogård med klas och lyssnade musik ^^ höhöh,
i torsdag annars drog jag till knivsta har jag för mig? xD hahaha, mitt minne är fan bäst! :D träffade emma då iaf, :) och i fredags åkte jag åter igen till knvista för att träffa emma. vi va på nordan och gjorde inte så mycket, skrattade och hade en trevlig kväll, tog även en promenad runt i knivsta och sen hem till henne för att kolla saw och sen sova! vi däckade dock båda två till filmen! hahah, sött ;) vaknade hos henne drog hem, fikade och fixade mig och drog vidare till uppsala för att träffa erika. gick runt, köpte lite små grejer. sen hem igen för att byta om och åka till knivsta igen! hahaha, sen vara med emma där. vi gjrode inte så mycket egentglien :) vid halv 12 tog jag moppen för att dra hem. haha, men kom bara nästan fram. min moppe gav upp så rullade den till skolan. Sen kom jag inte längre. På lördagen drog jag till stallet. och red och klappade och borstade på Kari och Loa!

hemma nu, duschad och fräsch. ska hämta nått kallt att dricka snart och hoppas på att jag inte blivit sjuk ;)

puss

RSS 2.0