från märsta till stockholm!

hej på er! 
sitter just nu på pendeln för att åka in till stockholm, möta upp syster och ha en mysig dag på stan! 
har åkt runt lite med pappa nu på morgonen innan tåget gick. åkt runt i märsta och jobbat med honom! hehe :) 

får se vad vi hittar på för något roligt vi hörs! 




hejhå

jag pluggar på som bara fan idag! tg bara en kortis rast :) så ska väl fortsätta snart och få försöka få till något bra. ska även hinna med ett litet träningspass och sen vänta in mitt hjärta! hoppas han slutar i tid idag. 

imorgon blir det stockholm med syster :) 


fotonörd





lite fixad, ska iväg på födelsedagsfirande, älsklingsbror fyller 30 :) 

idag har jag kollat klart på alla avsnitt jag har av grey's anatomy! satt ochgrät mig igenom det sista avsnitt.. blir så ledsen, hon som Verkligen inte skulle dö dog, och han som verkligen inte skulle dö, dog. bajs :( blir så ledsen så nu vill jag se mera!!! måste ha 9! 

har även kollat igenom lite skolarbete som jag ska fortsätta med imorgon hela dagen tänkte jag :) 

puss

lov!

idag jar jag inte gjort någonting nödvändigt, har enbart kollat på grey's anatomy har snart inge mer att se, bara 1, en enda skiva kvar! alltså 4 avsnitt! måste skaffa mig resten av säsongerna! :D 

snart kommer mitt hjärta hem, och jag ska pussa ihjäl honom! för så bäst är han :) 

får se vad jag gör i veckan, ska kanske träffa min syster någon dag. sen får vi la se :) 

puss



i marcus nya villa!




idag har vi varit på ikea flera timmar, coop flera timmar och netonnet ett litet tag! snacka om Mycket shopping!!


lite upptagen!

förlåt att jag inte skrivit något de senaste dagarna! och idag kommer jag inte skriva så mycket heller för vi ska hjälpa marcus att flytta till hans nya hus! 
men jag lever och jag lovar, att skriva i kväll! puss :) 

onsdag,



gomorgon! här är mitt jätte lyckade kort där jag tänkte le och se allmänt söt ut. hur gick det tycker ni? ;D 

nu har jag gymmet, gud bad jag behövde de idag, för jg somnade i bilen på vägen hit och mina ögon vill inte hålla sig upp, så rätt skönt att få en kick start på denna dag! 

ska iväg till praktiken nu snart, ska hjälpa kela med lite grejor, typ sådära städa.. haha men de måste meds göras. hihi! 

nu måste jag typ skynda mig massor! p 

tiden går fort!

åh! avskyr att kvällarna går så fort, för jag vill bara se fler och fler avsnitt av greys anatomy! de tar slut för tidigt! och tiden går för fort! uhu... 

dagen på praktiken har gått jätte bra, har fixat och trixat och donat och sådant. nu är jag dock dötrött och ska sova! hehhe :) 



en stund på gymmet!

tandjävlavärk! aj vad ont jag har i min vänstra del av munnen. kan inte tygga tuggummi eller så. gör Svin ont... ååååh :( orkar inte! 

idag ska jag iaf få öppna på praktiken, ska få räkna lite kassa och sådana saker. Spännande! :) hehe. idag går jag hel dag, så slutar vid 5.. hoppas min tand ger mig sig under dagen, annars jävlar! haha :) 

har tränat nu också, känns bra. men imorgon tänkte jag satsa mer på kondition än vad jag brukar göra ( tänker så varje dag, men har så sämst kondis att jag orkar inte!

vi hörs senare, skriver när jag har lunch! 
fina fötter.. verkligen! höhöh 

imorgon, gymmet!

varför har jag ont i magen Varje kväll innan läggdags? jag förstår verkligen inte! 

dagen har gått bra! riktigt chill dag faktiskt :) först skolan i 1och1halv timma och det gick bra, och minutrarna bara flög iväg. det var faktiskt kul! :) sen åkte vi vidare till praktiken, där de mest var pall att plocka, och så. slutade ju ändå halv 4 aaaasskönt

p. 


-9... brr!

gomorgon måndag! du är snäll du, chockar med -9 grader såhär på morgonen! fy

sitter iaf på bussen just nu påväg till skolan, där jag ska ha en lektion för att sedan ha praktik några timmar :) får hoppas det blir bra och går som det ska! 

vill bara säga, jag älskar min finaste rasmus, han är verkligen mitt allt. mitt liv och min finaste ögonsten. är så himla glad att jag träffat honom, min egna Rasmus <3 

så var det måndag imorgon igen..

äntliiiiigen någolunda klar med bloggen! hihi, hållt på flera timmar nu med min egen blogg, och sen även gjort header till sabina och håller nu på med en till josefine. det är inte det lättaste, framförallt inte när man inte gör den till sig själv, man själv kan ju tycka det är fint, men inte dom själva? :( 
hehe, sabina blev iaf nöjd! som tur var. hihi. 
 
iaf, vart rätt så nöjd med min egen blogg, ser ut som en blogg nu igen! så jag hoppas att ni alla tycker det är lite roligar att kolla in nu
 
idag har vi iaf som ni kanske förstår inte gjort ett skit. förutom att vi följde med marcus till hans hus han ska köpa för att kolla på det, liten gulligt hus. hehe :) imorgon är det återigen måndag, är inte alls taggad på en ny vecka redan. det ända jag ser lite fram emot är morgon dagen då jag faktiskt börjar med engelskan och sen så ska vi senare till praktiken. 
 
puss. 
 

Lördag igen.


Hej på er! Vaknade tidigt imorse, redan vid lite över 9! Uhu, men somnade tidigt igår kväll så har sovit en del ändå :) hihi, idag händer det nog inte ett skit på hela dagen. Om vi inte kanske ska åka till stan och handla lite, behöver nämligen nytt operativsystem i datorn :/ 

Annars är det asskönt att bara ta det lugnt också :) vi hörs senare, puss! 

välkommen fredag, du behövs!

äntligen i lugnet, i sängen där man bara kan ta det hur lugnt som möjligt! (: skolan idag har varit helt annorlunda mot igår, har skrattat så kinderna och magen har gjort ont! 
så askul att prata gamla minnen med josefine och sabina, shit vad vi gjorde mycket kul för. vi var ju as coola. hihi, och lektionen var väldigt givande, nje minnen och prat var roligare idag, mycket roligare! 

kom precis på att jag har 3 jävla grymma ( på ett dåligt sätt ) läxor tills på torsdag och fredag. kul liksom :( 








hej mitt vinterland!

vinteer i morse! :D


hösten är fin men kall.

gomorgon! ny tag idag och vi ska göra dagen till en bra dag! just nu är jag påväg till uppsala för att vänta på att klockan ska rinna iväg så jag kan möta upp sabina för att röra mig mot skolan.

det är fredag och bara det är de värt att göra dagen till den bästa! plus att det sägs snö nu under helgen, hur kul!? :D 



ibland vill man försvinna för ett tag.

den här dagen vill jag bara glömma. hela dagen har jag bara känt samma känsla som jag hade på thunman, varje sekund har känt som alla dessa tunga dagar på thunman. den här dagen vill jag ska vara bort glömd imorgon.
jag vill inte att någon ska komma ihåg den imorgon. att baka 4 år i tiden på bara 10 minuter fick mig att falla i gråt, inte för att jag egentligen var ledsen, utan arg. så arg att jag grät, att jag inte kunde stanna i klassrummet. en sådan smärta att jag egentligen aldrig vill gå i skolan längre, och allt för att jag ligger efter i ett ämne som förföljt mig sedan 7an framförallt.. ett ämne min skola inte har försökt att satsa på i år, utan i hela 2 månader sagt det löser sig. 
idag efter mitt lilla återblick och jag gav skolan... dåligt samvete? så tog det helt plötsligt bara drygt 4 timmar för dom att faktiskt fixa detta.. 
2 möten med rektorn, prat med massa lärare och det är löst. 
 
egentligen kanske jag ska vara glad för den här dagen, för på någotvis fick jag något som har tagit tid helt plötsligt gå jävligt fort, och självklart är jag så tacksam att jag har mina vänner bakom mig, för annars vettisjutton. 
 
idag var en bra dag, även fast jag mått dåligt hela dagen. 
tack tjejor, tack så jävla mycket ❤️

bara onsdag

hejhå! har lunchrast just nu, så sitter och tar det lugnt med kaffe i högsta hugg :) mumma, ska nog börja göra kaffe varje lunch, för  det är ju svin gott! 
hehe vi hörs :) 



Hemma och vila upp sig,

Hejdär :) 
Idag stannade jag hemma från praktiken, har mått dåligt och konstigt hela helgen. I lördags fick jag sådan jävla migrän att jag knappt kunde sova! Det var fruktansvärt :( igår mådde jag illa hela kvällen, så kände att jag var tvungen att ta hand om mig själv idag, vila ut, duscha, ansiktskrämer, kolla serier, göra några benböj och sen bara vänta på min finaste prins.. :) 

Jag hoppas inte jag kommer få min huvudvärk hela tiden varje dag nu igen, nu när skolhelvetet kommit igång. Kommer inte palla! 

Hejdå, 

imorgon är det äntligen fredag!

åh, nu tänkte jag nästan bärja inlägget med godmorgon, känns dock lite fel även fast jag känner mig helt nyvaken för att jag är så oerhört trött! har varit fruktansvärt trött hela dagen, och det har så klart drabbat skolan lite. hehe men de var inte mitt fel för alla verkade väldigt trötta, så vi har verkligen skrattat mycket på lektionerna, vilket även vår svenska lärare gjorde! så de var även lite hans fel! hihi :) 

annars så har dagen flytit på, förutom typ UF som står helt stilla och inte alls vill funka! vi är tomma på ideer, och hur bra är de liksom? 

älskling och m, spelar gta Så jag ska passa på att sova någon timme så länge :) hejrå 


blir ledsen att de inte syns att det är en 50/52 tums tv på bilder, ser rätt maffigt ut på riktigt :) 

hej från gymmet!

gomorgon världen! :) när man bloggar så känner man sig egentligen rätt dum, för.. man pratar ju egentligen med sig själv.. haha men de är rätt kul ändå :) 

just nu sitter jag på f&s har precis tränat och gjprt mig ordning! idag har jag faktiskt känt mig extra duktig, vet inte varför, men kanske för att jag gick på bandet lite extra idag, eller för att jag svettades som en gris, eller fär att de känns som att jag mår bra efter träningen :) skönt iaf! 

nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan åka bussen till gränby och äta ett mellanmål och börja med praktiken! :) 




på praktiken :)

hallå! har precis ätit lunch och ska väl ut och fortsätta jobba strax :) är dock väääldigt trött och seg :) men man måste kämpa på! vi hörs ikväll 



idag, måndag, ny vecka

imorse gymmade jag, på dagen har jag jobbat/praktiserat och nu väntar jag på att min prins ska komma ur duschen och att maten ska bli klar! :) 




rimbo levererar i år igen

hallå där käre vänner!
jag vet jag är sämst på att skriva, jag försöker verkligen! jag tänker faktiskt ofta på bloggen, och det sägs ju att det är tanken som räknas.. :) 

iaf, denna vecka har gått riktigt segt, har ju haft 3 dagars praktik, och jag har vart på dåligt humör alla de dagarna på något vis.. men jag kämpade mig igenom dagarna ändå, vi har ju halloween pyntat i butiken denna vecka och fixat halloween hörnan, och det vart grymt bra faktiskt. 

sen har jag ju gått i skolan och det har också gått bra :) vart rätt lugnt, och idag så gjorde vi mer eller mindre klart våran power point till våran redovisning nästa fredag. och den blir så himla bra, så får hoppas våran redovisning går bra också (: 

igår var vi även på rimbo marknad och det var kul, jävla massa folk dock. men jag fick med mig 4 olika sorters te, gav ena till mor min. så jag är nöjd. på vägen hem från marknaden stannade vi till hemma hos mina föräldrar och pratade lite, min mor åker ju faktiskt till italien imorgon, så ville ju träffa henne lite, kommer ju inte kunna prata på en hela vecka! jag är föräldra kär. mina föräldrar är ju världens bästa! 

nej, imorgon är det rally på schemat, annars så tänker jag ta det så jävla lugnt hela helgen! är så sjukt trött :/ 

3de praktiken för denna vecka

gomorgon världen! 
allt bra? jag mår bara fint, fast är dö trött och seg, plus att jag sträckte mig igår, på sidan av ryggen! uhu, blöööö! :( just nu sitter jag på gymmet och är typ klar för att gå till bussen! iaf, allt har gått bra på gymmet, var här igår också :) 

idag är det praktik, sista för denna vecka, är helt slut så får se hur jg ska orka denna dag :) imorgon hoppas jag kunna övertala mitt hjärta om att åka till Rimbomarknad! :D wohoooo! 

puss hej (: 

RSS 2.0