2011

2011

Hur har året 2011 varit för dig? -
de har vart väldigt upp och ner. ganska annorlunda, dåligt och bra.
Bättre än förra året? - jag har lagt så mycket skit åt sidan, att jag minns inte ens hur de här året började knappt. men de har nog vart lite bättre än förra året-
Någonting du aldrig kommer glömma 11? - oj. det är svårt, jag vet faktiskt inte.
Har du flyttat under år 11? - nej det har jag inte.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - alla, adels låtar är gryma
Isåfall vilken? -  -||-
Har du kysst en främling? - nej
Hur har du mått under året? - väldigt olika. från toppen till botten, från botten till toppen!

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - började helt bäst, i mitten var det de sämsta, och nu är jag bara jag!
Har du varit kär? - jajamen.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej, eller året började med att en fd nära försökte.
Har någon i din släkt avlidit? - Ozzie.
Har du slagit någon riktigt hårt? - nej!
varit i slagsmål? - nepp

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - jag vart vän med folk jag hade en känsla av att de enbart var trubbel med. jag lät mitt och joakims förhållande hålla på för länge ( från att de började bli skit ). jag mådde för dåligt för länge över mig och jocke.
Har du skämt ut dig? - nejdå
har du ljugit för en vän? - säkert,
Har du varit ute en hel natt? - faktiskt inte. fett tråkigt.
Har du blivit tagen av polisen? - nej,
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jajamen
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - jaman

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - sjögrenska
Har någon varit elak mot dig i skolan? - jaman
Hatar du någon på din skola? - hata är ett starkt ord, men de är fan inte långt ifrån.
Har du gjort något framsteg? - ja det har jag. många!
Haft alla rätt på ett prov? - tror jag inte..

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? ja!
Har du förlorat en vän? - jaman!
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja,
Har du haft en relation med en vän? nej,


hejdå 2011. nu lägger jag de bakom mig och blickar framåt mot 2012.
dock kommer ju jorden gå under, så för i helvete LEV LIVET!

lite av 2011.

tänkte ta och skriva lite om hur året varit.

Januari: Allt började med att jag tillbringade nyårsafton och natten med och hos Emilia.
ibörjan av Januari var det mycket som hände. Jag och Nicklas sa helt hejdå till varandra ( efter 4 år ) så orkade jag inte leva med honom längre, utan istället blev kär i Joakim, som jag blev tillsammans med ganska fort i svängarna där.

Februari: Jag och Joakim tillbringade mycket tid tillsammans. De va även mycket om gymnasieval och sånt i det här svängarna, och jag mådde riktigt dåligt av skolan. Jag böt dayviews för första gången sen jag gjorde den enda jag haft genom alla åren.

Mars: det forsatte rulla på mellan mig och Joakim. - jag va för en gångs skull lycklig igen. inte känt den känslan på flera år. jag och samira började träffas, efter mycket hat och bråk för enbart massa lögner! Drog iväg på skidsemester över en helg med familjen.
De va otroligt mycket bråk i klassen just vid den här tiden också, klasströjorna var på g och mycket var som de inte skulle vara.

April: åkte iväg på isracing med pappa och Joakim. jag fortsatte tillbringa mycket av min tid med joakim, han skaffade körkort och bil. jag började få tillbaka mitt självförtroende mer och mer.
tog årets första dopp i poolen, 13 grader varmt. jag bestämde mig på riktigt för att bli blond igen.

Maj: stressen över balen började mer och mer. sommaren närmade sig och jag och jocke fortsatte hänga ihop rätt mycket.
åkte också ner till Göteborg med klassen. va där över en helg och gick på liseberg och myste galet med klassen.
jag följde med pappa nästan varje tisdag till gubbängen i stockholm för att jobba på speedway, ( började dra igång där i Maj om jag inte har helt fel ) de va mycket bråk med kemtvätten i märsta som inte kunde fixa min klänning, utan total förstörde den.. nästan. gick på bal och de började bli knasigt mellan mig och Joakim.

Juni: jag längtade mer och mer efter sommarlovet och aldrig mer behöva gå tillbaka till Thunmanskolan. åkte iväg till håsjö med pappa. jag började må sämre, hade ingen bra tid i livet där inte. fortsatte åka till speedwayen med pappa varje tisdag. jag sa hejdå till thunman helt och hållet. jag mådde asbra den skolavslutningen! jag fortsatte satsa på att bli blond. jag och jocke fick de sämre och sämre. jag och emma drog på äventyr till björklinge och vattholma.

Juli: jag va nästan blond där. jag och emma umgicks en del i sommarvädret. jag vart riktigt nedstämd och mådde riktigt dåligt. jag och emma tältade vid vängsjön, jag skaffade en 1.20 säng! jag forsatte vara lagom ledsen och depp, satt mest hemma och drog till mitt paradise. fortsatte må dåligt, men bättre ändå. bilen gick sönder uppe i Håsjö. och vi fick ta lånebil hem.

Augusti: hade några bra stunder i början av Augusti. Vi köpte nya bilen Mondeo
jag och jocke slutade nästan att träffas helt. jag och emma lekte en hel del. Världens finaste Ozzie dog. Och jag började i en ny skola. Sjögrenska. livet fick en vändning, eller den skulle få de. träffade nya vänner och vart bra vän med en tjej som heter Beatrice.

September: jag gjorde slut med Joakim. jag mådde sämre än vad jag trodde man kunde göra. jag dog helt och hållet och gjorde inte så mycket annat än att gråta. va mycket med emma efter de, också även Madelene.
Jag och jocke började ändå ett tag att försöka oss på att få ihop de.
Jag vart bra vän med Sofia, Felicia och Beatrice.

Oktober: jag vet inte vad som hände i oktober. jag mådde dåligt stora delar av tiden där. och umgicks mycket med emma. väldigt mycket, också även Beatrice. slutet av oktober tror jag de va då jag sa hejdå till både Beatrice och Joakim. slutade prata med båda två efter dom svek mig grovt.

November: började umgås mer med sanna, sofia och felicia. men vart även mycket bråk där. så vi sa hejdå till Felicia efter mycket skit.

December: mått bättre än bäst! kommit över joakim, kommit över allt skit. blivit en mycket mer social människa och umgåtts mycket med Stefan och raggarna. och är ute oerhört mycket. mår som bäst!








jul i vårt huselihus!

i fredags va jag med tjejerna. det började med Emma och Madelene, sen kom Sofia senare på kvällen. drog till uppsala en snabbis och käkade lite och åkte runt. väl tillbaka i knivsta så drog jag och Sofia senare ut och åkte med grabbsen!
iaf, igår tog jag och pappa en sväng till stinsen och upplandsväsby. bara tog chillade igenom lite, och sen hem för att fixa oss tills kusiner och så skulle komma. tog det bara lugnt, åt tills man typ dog och chillade.
idag.. haha ja vi åkte och köpte tv imorse, sen nu på dan kom sofie och max och firade jul idag med. öppnat poaket och dött utav mat idag också! alltid lika kul ;)


bort med 28tum, fram med 42tum! :)


tjejen med koll!

jahaja, mamma och pappa drar iväg om ett tag, så vad ska jag hitta på ikväll? ingen lust att vara ensam hemma liksom, och har försig typ några förslag på vad jag skulle kunna göra med.. men vet inte om jag orkar det heller..... hahaha, fan vad jag ska klaga! :D borde nog äta nått också, eller inte, kan liksom inte bestämma mig om jag är hungrig eller bara vill äta för det va länge sen sist.. svår fråga! haha, aja! vi får ta och se vad som händer idag. lär ju höra av mig senare ikväll eller imorgon! :)

puss


myst med hästarna.


vart hos min älsklingar idag. stog och stor myste med Kari gubben innan pappa kom.
Underbara häst! Red Loa idag igen, hon va jätte duktig, travade och töltade en del, och hon
gjorde det så bra och fint. och hade dock en förmåga att dra på ibland, framför allt har hon
en sån snabb skritt! blir galen på fröken att hon inte kan ta det lite lugnt! ;)
men annars var hon superduper duktig!


21 december.

nu mina kära!
nu har jag äntligen snö på bloggen. det känns skönt att ha fixat det nu! är ju egentligen inget speciellt men gör det ändå så julit! :) så ja, igår va jag iaf i skolan, gick heldag plus 2 timmar till.
hade 2 prov som jag hoppas att iaf ena gick bra! för jag skrev mycket på det, och det borde gått bättre än sist! :) men vi får väl se hur det blir. vi målade även muggar och ja, det va ganska lugn dag igår! :) på Sh fick vi lyssna på vår lärare som sjöng så glatt på jullåtar. DÖDA MIG!
på självaavslutningen vart det fika och lite korsord typ? lyssnade på lärarna osvosv. haha, aja! :) det va dagen i skolan, Stefan körde hem mig och hämtade mig även senare på kvällen så drog vi till nordan. va där med Sanna, Madelene, Stefan, Andreas, Robin och Tim, men jag drog iväg med grabbsen efter ett tag till stan. gjorde ingenting där egentligen. kom hem vid 11 tiden, och gick och la mig och låg och smsa ett bra tag ^^

puss!


vinter tider <3


sysselsatta dagar!

jag har haft så lite, men ändå så mycket tid. men har inte haft tid till datan på flera dagar! så nu ska ni få höra vääääldigt snabbt om min vecka från och med i torsdags.
i torsdags efter skolan drog jag ut med joel en sväng till almunge, gjorde egentligen ingenting speciellt :) så va min torsdag! haha, nej men ja! :)
i fredags kom Stefan och hämta mig så drog vi till uppsala med andreas, hämtade John och sen drog vi till knivsta och träffade massa folk! va hemma vid halv 1 tiden.
i lördags träffade jag sofia. vi drog till nordan där Andreas, Robin, John, Tim, Stefan, Stefans kompis, och ja vet i fan hur många vi var. satt iaf senare på kvällen och käkade cheeseburgare på nordan. hur trevligt? ;) aja, drog hem där nån gång på kvälls/natt kanten. 
igår drog vi till syster och Max, för att fira min fina syster. Käkade gott och myste ett tag, när vi kom hem drog jag ut med Stefan, Andreas, Robin, John, Tim hahah, igen, vi åkte enbart runt i Knivsta och larvade oss! :) 

idag iaf, vart i skolan, och vart en liten konstig dag i skolan. jag blir så jävla arg på folk! idioter! annars har dagen i skolan vart lugn. Stefan körde hem mig efter skolan och hämtade mig senare efter jag vart hemma och duschat, bytt om och ätit. Drog in till Knivsta för att träffa Emma och Emil, vi tog några rundor i Knivsta. och jag rullade självklart i en backe, - när snön kommer, blir jag ett barn på nytt! KÄRLEK! -
haha, aja, vart dock en aning kallt, så dom drog hem så träffade jag grabbsen igen och åkte runt med dom ett tag. höhöh! 
 

denna låt har jag så fått på mitt huvud.


vad som händer efter imorgon klockan 4, då jag får lov, vet i fan. vet inte alls vad jag ska göra fram till den 11 Januari. höhöh, Livet är fint! :)


gomorgon 15 December

det är såna här stunder man blir lagom trött på sig själv. jag tänkte att jag skulle ställa klockan ändå rätt så tidiggt så jag skulle kunna snooza länge och så. så gör jag det, en kvart iaf! men så gör jag mig ordning ( smink, kläder, hår, osvosv ) på 15-20 minuter. så nu har jag 1 timma på mig att äta och deppa för att jag skulle kunna sovit en halv timma till... haha, glad tjej! ;) nej men idag är det jobb, och jag får skjuts utav min far idag för mamma är hemma och sjuk, så då får pappa den äran att köra mig istället. vi hörs senare nån dag!

puss

14 December


snygg tjej fasnar inte på bild idag. denna bild får ni stå ut med...

idag... ja i skolan hände inte alls så mycket, pappa hämtade mig när jag sluta och har ridit efter skolan. Töltat en del med Loa. satan vad bra det gick att få henne att tölta idag. blir så glad! :) hon är jätte duktig! ♥
Kari den lilla godisgrisen stog och bet mig i fingrarna och nafsade galet på min jacka, stygg kille!
hemma nu iaf och ätit och fixat mig för att åka till knivsta om ett litet tag för att träffa Emma! :) aja vi hörs, Puss

13 december, Lucia.

igår va dagen lugn, hända inte alls mycket, vad jag minns? efter skolan drog jag till Klas. Tog det allmänt lugnt, kollade på film, va hemma vid 9 tiden :)

jag och sofia har haft ovanligt kul i skolan idag, och vi har jobbat ovanligt mycket idag. vad händer? ;) haha, duktiga tjejer. annars har vi inte gjort så mycket, vart en rätt lugn dag, lucia och grejer :) ehm, pappa hämtade mig i skolan drog till banken och fixade lite pengar sen vidare till thuns och köpte min bejb!
drar till knivsta nu snart för att träffa Emma och Madelene, trevligt värre! :) PUSS


bästa köpet på väldigt längeeee.


Jag älskar denna sak.
rekommenderar starkt, om erat hår lätt ser "smutsigt"
ut, utan att det är det. helt fantastisk produkt.
Min fina älskling ♥


jag har ett kul liv, så ni får läsa en liten lista, om ni vill assåå...

VEM
Vem är i rummet med dig?
Pappa
Vem fick du senaste sms av? Dennis
Vem tänker du på nu? Pissenisse
Vem pratade du senast i telefon med? Typ, Stefan?
Vems hus var du senast i? Mitt? :)
Vem önskar du var med dig nu? Mathias
Vem är din favoritsläkting? Farmor

VAR
Var är din mobiltelefon?
Precis brevid mig! ♥
Var handlar du mest? Gina, HM, Bikbok, New Yorker, osvosv
Var fick du tag på tröjan du har på dig? har ingen tröja på mig.. :$ men det jag har på mig fick jag i julklapp förra året
Var åkte du senast bil? hem från sigtuna

VAD
Vad åt du senast?
Chips och mintkyssar
Vad drack du senast? Cola
Vad är det för färg på dina byxor? Har bara trosor..? :/
Vad är den närmaste saken som är blå? min godispåse
Vad har du på fötterna? Duntofflor <3
Vad är din favorit färg? Allt,
Vilken film såg du senast? Kollar just nu på Beck
Vad hör du just nu? Tv'n - reklam skit.

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng?
Oja.
Hånglat på en bio? Typ, nej?
Hånglat i skogen? Ja för fan.
Tyckt att din kusin är het? haha, jadå. (a)
Sovit naken? hela tin!
Kört över hastighetengränsen? nej.. inte direkt,
Målat om ditt rum? jaa!
Dansat framför en spegel? jepp..
Fått hicka? aldirg i hela mitt liv, eller...?
Dumpat någon? Oja.
Stulit pengar från en kompis? Nej!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? njeeeeee.
Varit i slagsmål? inte direkt
Smugit ur ditt hus? nupp
Haft känslor för någon som inte känt desamma? verkligen.
Hånglat med en främling? haha, ja...
Älskar eller saknar någon nu? ja det är klart..


förvirrande konstigt inlägg. puss!

haha, jag ger snart så upp! håller på med en header men måste ha nån bra text. hittar ingen och kommer inte på nån! haha, åååååh. så jobbigt faktiskt. :)
iaf, nu här i helgen har jag vart ute en del, va ju på deep purple i fredags med pappa och kusin. vi träffade mertsi och käkade på resturang, så mys! saknat honom massor, solstråle ♥ efter det så gick vi och fikade när mertsi började jobba.
aja, va en bra kväll, och deep purple va okej! :) enda tråkiga var faktiskt att dom hade knappt nån sång alls i låtarna.. va mest bara massa musik och det vart lite tråkigt. när självklart smoke on the water kom så vart det lite annorlunda. då va det iaf röj där inne, alla sjöng med så fint! (;
i lördags va jag och pappa i blåwingen för att sälja saker på loppis. coola! köpte med oss en ridväst till mig, så jävla värt och välbehövligt! :) det vart en billig också om man tänker hur mycket såna kostar helt nya i affären!
iaf, på kvällen drog jag och träffade fina Sofia, vi tog en runda i knivsta och sen träffade vi på andreas. så vi hängde inne på småbarnsdisco hela kvällen. Hahaha, söta vi är! skämigt ja.. men det va kallt ute, och fanns ingen annanstans att komma in.. såååå.. Tanya och Victoria va också med :)
fick skjuts hem senare på kvällen av Joel, körde hem sofia och sen mig! :) snäll kille!

idag har det vart en lång dag i märsta och sigtuna med mami, papi, Sofie & Max. julmarknader, köpte mig ett par awesome tofflor, och mintkyssar! Dom är så gooooooooda! dör..

snart ska jag köpa min jacka också! 
haha, det går bra nu, första vinterjackan jag faktiskt köper Helt själv! 
99% säker att det blir en marinblå!  


hejhå!

sitter vid datan och gör inget just nu, ska springa upp och duscha och
klä på mig varmt för att träffa sofia i kväll och dra vidare till knivsta.
áhah, så får vi se hur jag kommer hem ikväll/inatt! ;) på nått sätt kommer
jag alltid hem :) myspys. nu ska jag fixa lite med min ipod så mami och papi
har massa julmusik tills ikväll ;) hahah, är ju lite myskväll här med folk,
då drar jag! :D hahaha, nej men orkar inte  vara hemma :)
knas inlägg. vi hörs puss!


ever cry for the person who hurts you..just smile & say "thanks for giving me a chance to find someone better than you.

Kompis, Jag mår bra! :)


hur falsk kan en människa bli?

Fyfan, vad jag Hatar falska människor.
Undra hur länge ni Egentligen gick bakom min rygg!
Hoppas ni får ett underbart liv, för det har jag
verkligen, nu när jag inte behöver ha idioter i min
vänskapskrets! Puss.


en bra början.


dagen lite sådär,

jag mår as illa. inte hänt nånting alls, mår bara jätte illa :(
känner mig lite yr och tung i huvet också. kaos!
iaf, idag har jag vart i skolan, som vanligt inte hänt så jätte mycket.
en vanlig dag bara ni vet :)
pappa hämtade mig efter skolan och jag drog hem och böt om snabbt,
sen drog jag vidare till stallet. träffade på en surig dam som bara ville ha
godis. haha, men när jag väl kom in i ridhuset sköte hon sig så jäkla bra!
hon gick på tygeln, hon travade jätte fint och LUGNT i stora cirklar.
åh, idag va hon en riktigt fin liten pärla ♥
nu har jag iaf precis duschat. och gör ingenting nu. ska skicka iväg svenska
saken nu hade jag tänkt.

igår va btw sofie och mathias här, vi firade pappa. kollade film,
och åt go mat. det var riktigt galet mysigt :)

nej, puss.


snart gonatt!

ska snart gå och torka håret, sen sova. är trött! väldigt trött!

fin kille! ♥


måndag,

vart i skolan idag. vart riktigt chill och lugnt som vanligt :) drof in till uppsala efter skolan med Sanna, vi tog oss en fika på Waynes coffee. Va lagom mys, fick helt random sällskap också av en helt random kille, verkligen! haha, men det va mys ändå, när han gick :) sen drog vi till knivsta och mamma hämta mig där. käkade lite hemma och sen drog jag och pappa och hämtade syster i märsta.
så nu är det rätt dött, hade ett erbjudande att dra till knivsta, men orkade inte riktigt idag! imorgon kommer mathias hit och firar papi. MYSPYS!


cocacola.



3-4 december.

drog till knivsta igår för att träffa Sofia, vi drog till nordan och bara hängde liksom (; haha, sen kom det massa folk och även Sanna, Victoria och Tanya kom också efter ett tag. tema nattklubb var det ju dåda där. haha, och det var en massor med bra musik (: robin va dutti!

måste bara få in denna mening, jag är en idiot!

idag drog jag och syster in till Gränby. vi tänkte att pappa fyller år på tisdag, och ingen av oss hade någon present, panik! men vi hittade ett kul spel som han fick idag (: vi gav honom det idag liksom. sen körde vi syster till solna och hämta en ny säng till mig, nu behövs dock bara ben och en ny tv! ;)
puss

btw, vart fuck är snön?


lördag, 3 december,

igår efter jobbet träffade jag Emma och Madelene i knivsta. vi gjorde inte så mycket faktiskt, va på nordan och töntade oss! :) spelade alfapet och kollade idol, klas kollade även förbi. trevlans! idag har dagen bara vart lagom seg. syster är här. har även tagit en tur med pappa till almunge, kollat lite! nu hemma och ikväll ska jag som det verkar träffa Sofia.
puss


framtidens planer, för ikväll iaf!

nu julkalendern, efter det duschen! sen ska jag göra mig glögg eller kaffe och äta en lussebulle!

goshelov!

igår i skolan var allt lugnt liksom. hände inte så mycket, ehm, skulle ju lämna in våra uppsatser igår. men, jag skickade ju inite iväg mig till mig själv för datorerna i skolan va helt skruvade. så ah. på måndag får jag sitta och skriva. ska leta massa fakta nu iaf eller ah om ett tag!
efter skolan åkte jag till stallet, Loa va faktiskt glad igår, men gud vad hon ska springa när hon ska trava, hon kan ju verkligen inte ta det lugnt! hahah, hon fick helt enkelt bli avskrittad genom att jag gick breve, hon gick efter mig så jävla snällt utan att jag ens höll i henne, dutti flicka ♥
idag, har jag vart på jobbet, och gud vad trött jag är. egentligen inte gjort så mycket på jobbet idag, typ ändrat om massa saker från gammalt till jul! :) vart oerhört lite folk i affärn också, alla kommer väl nu under kvällen. nå speciall sak :) nu sitter jag iaf och gör inte ett skit, vill ha en chailatte eller en asgod latte från pressbyrån. puss

plus. måste antagligen/troligen lämna in min älskling på lagning. döda mig!


RSS 2.0