väntan...

Älskling är i skolan just nu, han åkte tidigt i morse, men jag stannade kvar hos honom. Har sovit, tagit det lugnt, duschat och käkat lite. Nu sitter jag bara och väntar på att han ska komma hem så jag kan Pussa på honom! :)
 
igår följde jag med in till stan på morgonen när min man skulle till skolan, va på mammas jobb ett tag sen körde hon mig till gränby, där jag köpte den där väskan. är fortfarande inte helt 100% säker om jag ska ha kvar den, men ganska väldigt säker! kommer nog kännas bättre när jag får min tröja från style by Tyra. åh, vad jag vill ha den nu! :(
 
nej nu ska jag fortsätta vänta på min absolut bästa och finaste man, Rasmus

lördag,

Jo men hej.
igår drog jag och älskling och spelade minigolf med john och hans tjej, Emma. dock höll den inte på att bli nått för det började spöregna när jag och min man kom till uppsala. men sen vi bara, ja men det börjar ju se Lite ljusare ut på himlen, så vi åkte och spelade i regn, fast slutade ganska fort när vi väl börjat. jag förlora 1 match, men kom 2 den andra. sammanlagda poäng förlorade jag. hehe. aja, va roligt.
sen åkte vi fyra och möte marcus och sen vidare hem till min man, där vi spelade sällskapsspel och hade bara sådär trevligt.
 
idag har vi tittat förbi på American Car Show, inne i uppsala. va väl trevligt, fast dock tycker jag det va för dyrt att gå in på stället för det man fick se. kunde vart bättre.
 
just nu sitter jag och kollar på en film. eller ja, det är ju för fan 100000 reklamavbrott varje kvart, så det är väldigt roande! eller inte.
 
jag funderar på att köpa det där som det gör så jävla mycket reklam för, eller gjorde. så att håret växer och blir tjockare, tappar hår, inte lite utan massor, framförallt när jag duschat. och asså jag måste ta bort typ en kilo hår från borsten en gång i veckan, och jag borstar inte ens håret Varje dag!
 
på måndag börjar mitt allt i skolan igen. kommer kännas konstigt med tanke på att jag inte börjar då. kommer kännas väldigt tomt. knas.
 
jag har förresten hittat en snygg väska, kan bara inte bestämma mig ifall jag ska eller inte ska köpa. det kanske jag redan skrivit? sen plus om jag köper den, vet jag inte vilken färg jag ska köpa. Svart, Röd eller Beige. dom är alla så snygga. fast vet ju inte ens om jag är helt hundra på att köpa över huvudtaget.
 
förresten hatälskar jag ny blogg.se, vissa saker är bara riktigt irriterande, medans tex, att skriva inlägg är mycket bättre ( tycker jag ), det själv sparas och det ser finare ut när man skriver, sen så ser man statestik och sånt där direkt när man loggar in och när någon kommenterar kan man SVARA på själva kommentaren istället för att skriva en till kommentar. hehe, jag tycker om det :') fast vissa saker bara förstår jag inte. det tog flera dagar innan jag hittade vart man INTEskrev snabbinlägg. hahah, kanske jag som är allmänt blond.
 
nu ska jag kolla på en halvbra film. för den andra har slutat för ett tag sen.haha, eller så ska jag se något annat ruligt.
 
haha, fan vilket mupp inlägg, Riktigt överdrivet så nu ska jag sluta. PUNKT.

en dag i uppsala, åh, vad man vill ha saker.

hejhå.
imorse så åkte jag iväg till knivsta för att vara på um klockan 12. gick fort där, så halv sprang till tåget och drog in till uppsala och kollade runt i affärer. vart lite fattigare än vad jag var när jag åkte dit. men ändå nöjd! :)
fick med mig två stycken tröjor, och en mascara och en eyeliner! suveränt.
 
även så majlade style by tyra mig, och ibland har man ju sån jäkla tur, dom hade inga tröjor på lagret, förutom en enstaka tröja i den storleken jag hade tänkt beställa. så yäy, nu är den snart min! ibland bara flyter det på :)
 
iaf, efter jag vart inne i stan drog jag vidare till björkis igen där min Man hämtade mig och sen dess har vi tagit det lugnt. Ätit Tacos och chillat.
 
Btw, så hittade jag en väska idag också som jag vart lite smått kär i. Tror nog jag kommer bli en väska rikare snart också. PLUS att jag vill ha nytt the sims. jag har ju the sims 3 + djurliv. vill ha någonting mera »
 
Puss.

yä.

Hallå där.
Älskling sitter vid datan, så tänkte att det kan jag också göra. så jag kan passa på att skriva ett inlägg och sen spela the sims. idag har vi inte hittat på mycket alls. vi tog oss en sväng till månkarbo och köpte glass och lite små grejs. sen har vi bara tagit det riktigt lugnt, kollat tv och latat oss :)
 
imorgon ska jag upp tidigt, ( för att vara jag och sommarlov ) ska till knivsta till vårdcentralen och sen tänkte jag titta förbi stan och köpa lite små saker. sen får vi se om jag åker till älskling igen. lutar åt det hållet, men vi får se :)
 
ahaja, vi hörs väl.
 
min nisse ♥

praktik funderingar.

criminal minds är bäst. efter navy cis. fast dom är sega på att göra nya avsnitt. haha, babeeel.
nu små bloggar jag bara för att jag känner mig tvungen och ni ska ha nånting att läsa. hum, vet dock inte vad jag ska skriva om. eh, jo jag kan ju säga att jag funderar en aning ganska mycket på att byta praktikplats. dock trivs jag med det jag jobbar med och jag trivs där jag är. men, sport är inget för mig och har mer eller mindre aldrig varit heller. därför funderar jag på kanske byta till en klädaffär ( dock är nog det tusen gånger tråkigare, men mer mitt intresse ) eller en rid och-hästaffär. hästar kan jag ju iaf lite granna sådär. måste bara komma på vad det är jag vill jobba i för affär. har funderat på en stor affär typ ikea eller nått sånt, men nej. tror mer på hm, cubus eller sånt som jag handlar själv i. men det där med hästaffär kom jag på nu, och det kanske passar mig perfekt, även  fast jag inte rider så värst mycket. men ändå, jag Älskar hästar. lite töntigt. men jag gör det.
 
 

.

så, vad tycker ni om nya designen? har inte fått nån kommentar alls, fast kan förstå er eftersom jag inte direkt bloggar.
 
jag ligger iaf hemma hos min man i hans säng och kollar lite på tv och fixade just lite med min spotify. dock inte riktigt klar ännu, sen får vi se om jag ska spela lite the sims, beror lite på hur länge min snutt sitter vid sin data. hehe, aja. vi höres, puss.

ny design och snart drar skolan igen, då drar även bloggen igång Lite smått.

Tänkte bara skriva hej idag också. haha, har som ni ser piffat till bloggen för att kanske få lite insperation tills skolan börjar. Har börjat nedräkning nu vettni. hehe, börjar den 24 augusti, så är en riktigt skön start efter ett sommarlov, 1 dag och sen är det helg igen! hehe, kan inte bli så mycket bättre.
 
iaf, just nu är min man hos Marcus och lagar och meckar en massa med hans bil, så är ensam här och kollar tv och ska spela the sims igen. gjorde det innan jag fick ryck att fixa med min blogg. hehe, har även gått och skaffat mig instagram, jjenniepennie heter jag där, men det har ni ju hört förut (;
 
Puss och Kram.
 
Btw, väntar som ett litet barn på julafton efter att en sak på sbt ska komma in så jag kan beställa. längtar lite barnsligt sådär. krånglade ju med det förra jag skulle köpa så blev inget..

Funderar..

När skolan återigen drar igång funderar jag på att starta igång med bloggen igen.. Men inte som förut då jag bloggade flera gånger om dagen om egetligen ingenting.. Då bloggade jag ju 3/4 av mina inlägg bara för jag hade tråkigt.. Hahah, nej men tänkte börja blogga om skolan, praktiken och hästarna, ni kommer säkert få höra om lite annat också.. Men tänkte ändå försöka med just det kategorierna! Lov är ändå till för att göra annat skoj än att blogga! :)
puss.


Vad som hänt på mitt sommarlov?

För det första har jag tillbringat varje dag med min pojke, jag mer eller mindre bor här nu (; Iaf, det började väl lite segt, marcus var förbi dåochdå, älskling letade bil, vi va och kolla på några bilar.. Sen åkte vi iväg till scotland och även england. Har maaaassor med bilder, men de kommer upp på fb inom en framtid :) Nr vi kom hem därifrån tog det inte lång tid innan gubben min hittade en bil! Va iväg och köpte den och kollade runt på biltema i Gävle! Hahah värsta grejen :D Sen åkte vi upp till jämtland till min sommarstuga och tillbringade några dagar med min familj. Sen tillbaka hem till gubben, där vi tagit det lugnt och åkt runt lite bara. Har även spelat en heeldeeeel the sims senaste dagarna :) P&K


RSS 2.0