Gomorgon måndag!

Åh den här helgen har varit seg men ändå så jävla skön. Marcus kom på fredagkväll och åkte runt 12-13 på lördan, sedan dess har jag & mitt hjärta varit helt ensamma och bara tagit de svinlugnt! De jar varit asskönt men samtidigt tråkigt då de känns segt med en helg då.. Menmen, de är snart långhelg

Idag ska jag iaf vara med Malin. De är ju några veckor sen nu, så de ska bli kul. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de får vi väl se :)) 


Äntligen fredag

Jag har typ knappt nå internet på telen just nu, så därför blir bloggen Liiite lidande! Men igår var jag med papi hela dagen. Åkte runt en massa och bara kollade och så :)) men idag ska jag träffa Josefine! Och vi ska till thuns verkar de som, alltid kul att kolla lite där.. :) dock är jag typ vrålhungrig just nu och bara väntar på att hon ska vakna & bli klar ;) 

Förresten är jag & älskling får-vakter i helgen. Lovar att alla lammen kommer komma jusssst i helgen! 
Mina typ nya favoritbyxor! 

God morgon!

Idag åker jag med papi, de va ju fasiken länge sen nu! 

De går bra idag..

Den här dagen rullar på som tusan :) och vi är redan klara med lunchen, vilket betyder att de går bra! Hehe, så ja nu väntar vi på att de ska bli klart för att åter igen åka iväg.. Och jag har nu testat celsius nya smak Päron, den slår absolut Inte vilda bär men tar iaf en andra plats. 

Idag är de även våffeldagen så jag hoppas verkligen att vi ska äta våfflor ikväll :D 

Beeebis

Gomorgon! 

Igår var jag med hjärtat & idag också! Så får hoppas de blir en lugnt och skön dag idag :D 

Imorse hade de kommit en liten bebis.. :)) 

#Klagpåmigsjälv

Hej! 

Igår (kväll) hade jag en riktig depp. Alltså de kändes verkligen som att allt var fel med mig. Dels för att rasmus börjar bli rätt rastlös när de gäller dehär att flytta hemifrån, för jag har ju ingen inkomst. Och även om jag nu ska få extra, räcker de ingenstans för att flytta hemifrån. - vilket gör att jag känner mig Helt misslyckad.Sen plus att jag är värdelös på att ta tag i mig själv, framförallt när de gäller min jävla vikt, hur dåligt ska man må över sig själv innan man verkligen gör de på allvar och ens orkar ta hand om sig. 

Min kropp ( min mage ) har sagt ifrån rätt rejält de senaste veckorna. Men jag tror att de beror på för fet mat och för mycket kolhydrater. Som typ denna helg, jag har Aldrig varit så uppblåst i magen som jag varit lördag - idag på morgonen. De är verkligen sinnes. Nu verkar de ha börjat gå ner så ska försöka att testa om magen mår bättre utan framförallt onödiga kolhydrater. 

Dega i sängen

Åh, jag ligger fortfarande i sängen och slappar. Börjar bli hungrig och sånt skit så kanske bäst att röra på arslet snart. Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag & emma spelade ju left 4 dead i helgen och de var ju underhållande, - de läääär ju Rasmus också ha tycker jag. Heheh vi får väl se. Behöver duscha och ta hand om mitt yttre lite också :) 

Puss

Söndagsfix

Pojkarna meckar och vi är fortfarande lika förvånade att den lilla gummigrejen som var av på mitten funkar så bra efter emmas super lagning med lim! Ingen trodde på't.. 

Lördag med mami

Har jag sagt att min mamma är bäst eller? Annars så säger jag de nu, min mamma är bäst! Och min pappa med.. :D idag så har jag åkt in till stan för att träffa min mor, började kaos då de inte gick att köpa tågbiljett och skit så fick möta mami&papi, så tack rasmus <3 

Iaf, vi började med att gå lite på fulleröhandel, mysigt och stort ställe med hur mycket saker som helst. Sen gick vi och käkade lunch med finaste syster. Sen har vi shoppat en del. Ska prova några saker när jag kommer hem sen, annars är de rätt najs :) 

Nu sitter jag på tåget för att åka mot örbyhus igen där min kärlek är. :) 

Jag är ju sämst på att fota under dagarna så jaaa... 

Tidig lördagmorgon

Redan vaken.. På en lördag. Orkar ej! Vi är iaf hemma hos john, hsr sovit här. Idag vet jag inte alls vad som händer. Jag kanske drar iväg på eget äventyr. Vem vet? :) 

Mitt hjärta är bäst!! :))



Sa du solförmörkelse?

Ni vet när något speciellt ska hända och hela världen ser fram emot de, och allt är för, på ens sida, förutom de viktigaste.. Vädret!! Ja de är ju förjävla roligt att nästan ha varit med om årets ( läs de närmsta åren, till sisådär 2038? ) grej! Ja då är de ett jävla skitväder så man ser egnetligen ingenting :( 
Vad jag pratar om? Jaaha, ja de va ju den där jädrans solförmörkelsen idag. Den absolut molnigaste dagen på typ 2 veckor!? De är ändå coolt att ha varit med om detta, för vi höll koll på solen hela tiden.. :D 

Annars? Jo rasmus retas och har gjort de svin kallt i lastbilen, och jag är fortfarande svinsugen på glass. Ge mig lite glass vaaa? Snart åke rvi mot uppsaaalaa, vinär alla på bra humör förutom att jag är sjukt trött.. 

Det blev en tur med Rasse istället :)))


Dagen med M... Eller F!

Gomorgon! 

Nu är vi färdig vilade efter att varit lite dåliga ( framförallt Rasmus ) så nu är de fredag, fast de känns som måndag. Ååh.. Idag vet jag inte ännu vad jag ska göra, men förmodligen ska jag med pappa och åka :) de va ju rätt länge sen faktiskt. 

Snart är de fasiken Påsk!? Måste köpa påskägg :)) 


Drömmar..

En super konstig sak som har varit och kommer vara återkommande är mina konstiga drömmar om godis? Alltså, jag förstår inte! Jag har ju "godislöfte", vilket betyder 1 år utan godis. De är ju inte så svårt. De är verkligen inte svårt, för jag saknar inte godis alls!! Eller de är klar Marabou chokladkaka vill man alltid ha i käften. Men de hör inte till saken, för de är absolut inte svårt att hålla sig borta från godis. 

Under januari hade jag nästan panik för att jag drömde om godis, att jag åt godis i mängder, och ni vet när en dröm är så där sjukt verklig och man vaknar och tror att de har hänt på riktigt. Asså de var lite jobbig ett tag då jag nästan fick fråga Rasmus om jag ätit godis eller inte.. 

Det är verkligen konstigt hur kroppen reagerar? Jag menar under min vakna tid är jag inte sugen på godis alls, men i drömmarna vill jag bara äta Allt godis i hela världen.. Skumt de där.. 

Får & pannkaka

Åh, nu är fåren fint klippta, sommarfräscha! Ananrs? Jo jag drog till affärn en snabbis för att handla saker till pannkisar. Får vid 11 avnjöt vi lite pannkakor med nutella, jordgubbar, grädde och blåbärssylt. Mumma på riktigt. Fast inte sådär super bra med näring kanske.... Höhö

Så kanske får äta lite mer lunchigt snart. Vet i sjuttan vad dock, vi får se :) puss

Lill lördag!

Gomorgon på er! :) 

Igår träffade jag pappa på morgonen för att ta en fika på konditorit i Knivsta. Och han höll mig sällskap ett tag för att jag sen skulle träffa josefine. Vill bara säga att fan vad jag älskar mina föräldrar. Dom är verkligen bäst. 

Iaf, vid halv 11 drog jag till josefine och vi tog de lugnt och bara var. Köpte med mat ifrån alsike pizzeria ( en supergod pasta ) om de är någon pizzeria som veeeeeerkligen har lyckats i knivsta så är de Alsike! Mumma! :))) Sen var de iaf bara hem och ta det luugnt. 

Idag har jag min hjärta hemma från jobbet. Han mådde massa dåligt igår med feber osv. Så idag kurerar han sig. 
Min fina fina fiiiinaaaa tröttis <33 

En vanlig måndag

Hej mina vänner! 

Idag har jag varit hemma bara, vilket har varit rätt skönt faktiskt! Bara tagit de lugnt och gjort egen Musli idag igen ( den förra tog slut på bara några dar ) men nu har jag nu och gjort ännu mera!! Hehe, toppenbra :) 

Jag har även tvättat min bil idag och den blev int ehelt ren meeen nu skiner den nästan överallt! Hehe... De är sämst när de torkar då ser man vart man missat. Men jaa, de är väl typ de som hänt, inge mer spänning än så. Imorgon ska jag träffa Josefine :D 

Lördag och finväder

Igår så träffade jag bästa Josefine. Vi åkte mest bara runt och gjorde ingenting förutom att prata om livet och världen. Underbart! Vi får ta en ordentlig fika nere vid sjön snart igen snuttan

Idag så blir de en liten tripp till Uppsala för att grabbsen ska köpa någonting till crossarna, så jaa, de händer idag :) 

Vila i frid..

Måste bara skriva detta för att ha de i arkivet. Igår så somnade en gammal vän in, jag har inte haft kontakt med honom på många år. Men förr umgicks vi ofta, framförallt på sommar halvåret. Vila i frid Robin, de förtjänar du! 

Idag annars åker jag med mitt hjärta. Men jag har sämsta sminkdagen på Vääääldigt länge.. Mår nästan dåligt av att gå ut med detta :((( 

Isadora - concealer

Köpte denna goding i måndags när jag var med Sanna. Aldrig riktigt testat en sån här grej förut så slog till för att jag ville testa och jag är ofta väldigt röd på framförallt kinderna. Så idag testade jag denna lite grann och de funkar så bra. Vart nästan förvånad vad bra den tog bort alla olika fula färger man har i ansiktet.. Så detta är ett bra köp! 

Denna är från Isadora och kostade 159kr, finns säkert massa i olika märken, så ska senare testa i från make up store men de får vänta :D sen fattas också bara nya borstar!! 

En bra dag.. :)

Åååh idag har varit en bra dag, för de första ska jag försöka äta mindre skit.. Framför allt pasta ris och potatis, inte helt men Mindre. Och jag ska skippa filen och köpta flingor, känns mycket bättre med egen musli och turkisk yoghurt! Mumma! :D 

Sen så ringde de ifrån de stället jag har varit på abställningsinterjuv på och erbjöd mig iaf extra. Vilket är en bra början iaf, så får jag leta vidare.. Men då har jag iaf någonting att få peningar ifrån :) 
Kaffe, turkisk yoghurt med min musli! 

Hemmagjord...

Åh hallå :D 

Idag har jg varit duktig, åkte och handla lite så jag kunde göra en egen nyttig musli! Den blev asgod men kanske Liiiite för mycket honung, men man ska lära sig av sina små misstag :) nu inväntar jag bara att rasmus ska komma hem för jag har tråkigt som tusan, så ska kolla nån film så länge.. 


En bra måndag

Ååh, idag har varit en bra dag! tog en sovmorgon och meningen var att dagen skulle vara jätte lugn helt ensam och bara ta de lugnt. Men jag var tokrastlös och fick ett mess av Sanna! Snacka om att de var hundra årsedan vi sågs. Så drog in till stan/gränby och myste med Sani. Myyys! 

Efter de drog jag och pappa till möller där vi verkar förmodligen ha blivit mer kloka på vad de är för fel på min bil. Vilket vart liiite bökigt, men ändåååån! Sen skulle mami&papi till ikea så hänkade med dit och gick runt nån timma :) 

Jag fick till och med mig en klocka hem!
De är fortfarande plast på klockan därför den ser lite konstig ut! 

F + helg

Min fredag efter att jag ätit frukost blev inte som tänkt, utan jag stog och pratade med malin i över en timma med malin under tiden hon jobbade :)) efter de hade jag svin tråkigt och var helt ensam så då räddade Josefine min dag. Så åkte runt med henne i knivsta lite :) 
Sen helgen i sig har vi ( jag & mitt hjärta ) tagit de mega lugnt hemma hos marcus :) 

Jag har btw inte hört något om jobbet ännu.. Känns som de är kört.. 

Fredag morgon

Gomorgon! :) 

Är för stunden på gränby, har ätit lite frukost och väntar nu på att de ska öppna, så jag kan få kolla in lite skor och snacka skit med malin ;) annars kommer jag inte ha så mycket att göra idag :( hoppas på att pappa kommer till uppsala så vi kan åka till Möller. Få lite tips! 




Lastbilsbrum!

Idag åker jag med mitt hjärta, :) och som vanligt när jag är med så kommer de säkert vara mycke idag ;) brukar typ alltid vara så! Haha så snart kommer jag säkert inte få åka med.. 

Får se om jag får ett samtal idag, annars lär de komma imorgon.. Vi får väl se helt enkelt.. :) 

Shneeeeögd med en big pussmun 

Bilskit och josefinegos!

Träffat josefine idag. Så mysigt! Vi har dock inte gjort så mycket förutom att åkt runt i knivsta lite, och bara pratat om allt möjligt, super! :)) vi har konstaterat att vi känt varandra i typ 10 år!? Tycker tiden går För fort, men fan vad kul vi har haft! 

Va iaf och hämtade rasmus och vi rullade hem, och började plocka isär min bil, de är så att min vevhusventilation har geggat ihop ( vanlig fel på passater ) så de va bara att plocka isär och måste nu tvättas rent, lättare sagt än gjort!! Men ja, får väl hoppas de blir bra sen, annars blir de super ledsen!! 

En av alla delar ifrån vevhusventilationen! ( de gula och bruna ska Inte vara där! ) 

Någon som har ett bra föslag?

Kan man vara överkänslig mot tjock/ugnspannkaka men inte emot vanlig pannkaka? :o hum fundersamt... 


Gomorgon måndag

Sådär ja! Igår kom vi fram till stockholm runt 10, och innan de åt vi "hotell"frukost. Kärlek till frukost buffe, bästa som finns!! :) vi var iaf helt jäkla slut när vi kom hem så glömde helt bort att jag har en blogg ;)

Men just nu då? Jo jag ligger kvar i sängen för stunden, vill typ inte gå upp! Heheh, men måste iväg och handla lite yoghurt tänkte jag, ( ska försöka hitta den nya yoghurtkvargen ) eller den där kvargen med smak av nötchoklad, de låter ju typ gudomligt! Så de ska jag gå upp för att göra :) 


RSS 2.0