B <3

Idag har Balder bott hos oss exakt en vecka. Och haha snacka om att man i mellanåt blir helt knäpp på honom. Han är överallt och biter i allt han inte får bita i. Ja jag har blivit förbannad på våran bebis, samtidigt som jag bara vill krama och pussa ihjäl honom för att han är världens sötaste. 
Jag menar detta är just nu

Finaste älskade Balder <3

Tillökning i familjen! Säg välkommen till Balder. Balder kom till oss den 22 april och förgyller våra dagar med fullfart och massa gos. Han är verkligen den bästa man kan tänka sig och han ger sååå mycket glädje. Vårat fina hjärta! 
Men vem är Balder då? 
Jo balder är en liten plutt kille som är född 20160224 och för många ett stort frågetecken när man berättar att han är en Schäfer, ren rasig schäfer! men han får helt enkelt inte räknas som de då han är en gul/vit schäfer ( hans ras heter faktiskt vit schäfer ). Och nej han är inte vit hedehund som många tycker och tror. 
Balder är självklart som ni förstår en hanhund som förmodligen bli enorm när han är fullvuxen, då hans pappa är 74 i mankhöjd men ännu inte vuxit klart. Så vi kommer få en stor vovsing! Som många kommer tro är en varg!

Hur de varit första veckan? Jodå, han sover mer eller mindre hela nätterna, vaknar mellan 4-5 tiden och måste ut och kissa, annars är han cool lugn. Säger ingenting, är bara världens bästa, förutom att han biter sönder våra händer och fötter. Men han är jätte duktig och har redan lärt sig sitt och snart vacker tass, han börjar även förstå varsågod liiite grann :) 

Balder är vårat älskade barn. Hihi, han är de bästa på länge. Han kommer berika vårat liv med så mycket kärlek.



RSS 2.0