Snart helg!

Snart slutar rasmus, då ska vi tvätta bil och jag ska få min jävlans efterlängtade kanelbulle!! Har velat ha en i typ 1 vecka nu :( börjar bli frustrerad! 

Fredag idag - vilket betyder helg! Så efter längtad. dock tror jag de blir en väldigt lugn helg :)) 

Hårolja - Kevin Murphy

Denna hårolja kommer ifrån Kevin Murphy och heter - Young.Again 

Den är helt jäkla fantastisk och jag vet inte vad jag skulle göra utan den! Hehe, den luktar inte så mycket, men den lägger sig riktigt fint i håret och blir absolut inte flottigt.

Den kostar dock runt 300kr på bellbox men de är så jäkla värt. Jag har haft min i över 1 år och de är fortfarande kvar. 

Gomorgon

Åker med mitt älskade hjärta idag. 

Johnny depp eller?

Look a like. Jag höll på att sätta i halsen när jag insåg hur läskigt lika johnny depp och sebo alon är! Är det ens möjligt att vara så lika varandra? Kan ni gissa vem som är vem? 

Fast orginalet kommer alltid vara snyggast, johnny depp <3  

The Oc

Åh jäklar, jag har blivit fast i Oc säsong 4 nu! Varför har jag aldrig kollat på detta tidigare? Åh i like! :D 



Månadens glossybox

yäääy, idag fick jag min glossybox, ända till dörren faktiskt. Tror postgrabben var ny, för alla andra lägger iaf ner den i brevlådan även fast mitt efternamn inte står på postlådan! men nu plingade det på dörren. så iaf, jag tänkte visa vad jag fick, jag har ju såkalrt inte testat någonting av det ännu, men, jag täntke ändå köra lite Haul - eller vad de nu heter! 
1. Absolute New York - Garlic Nail Treatment. Vitlök är tydligen svinbra till massor, så nu åkte de ner ett vitlöksnagellack i boxen. Jag var ju livrädd att det skulle stinka vitlök, Men neeej! Det luktar som vanligt nagellack. Vilken lättnad. 
2. Fruit Gorilla & Friends - Caring Lip Balm. Ett läppbalsam, det står att det ska smaka och lukta frukt, Men det tycker jag inte. luktar typ INGENTING! 
3. Make up store - Microshadow. En ljusorange ögonskugga som jag lätt kommer använda. den är verkligen super fin. Måste bara lära mig hur jag ska använda den ;) 
 
4. Kueshi - Revitalizing Face Toner. ah, en toner för ansiktet helt enkelt. Denna kommer jag nog också använda en hel del! 
 
5. Yves Rocher - Santé Naturelle Défiligne SOS Detox Dryck. Denna ska jag testa/smaka av imorgon, och om den är drickbar så ska jag fasiken testa denna senare. Det är en 10 dagars detox. det blir nog super bra! sägs att den smakar is-tee, och vem giller Inte is-tee? :D 

nu - leta jobb

sådär ja, för ett tag sen åt jag mina bananpannkakor, dock måste jag kanske köpa mer frukt till nästa gång, då det blir tusen gånger goare med lite färska frukter. jag har även hunnit med att åka till affären. och herrejäklar vad små vägarna är hala pga vädret. Det regnar ju ute :( dock när jag skulle hem ifrån affären så kom det enorma snöflingor. men det bröt av till regn när jag kom hem igen. haha, asså så typiskt. Jag vill ha 2 meter snö året om typ! - nu ska jag iaf söka lite jobb och fortsätta kolla tv. se om jag hittar någon rolig film. senare ikväll så får jag och rasmus äta ensamma, då blir det älskade tortellini ( stavning? ) så just därför längtar jag ltie extra för att rasmus ska komma hem! :D hehe. 

Sweet, banan tokig

Gomorgon! 
Ja jag ligger fortfarnde i sängen och bara väntar på att gå ner och göra lite bananpannkaka. De är verkligen super gott och man blir vääldigt mätt och håller sig på de väldigt länge! 
Senare ska jag ta rn sväng till affären, - litar inte på att rasmus köper rätt ;) hehe.. Men de är ju bara en kortis dit. Annars idag? Jo jag ska söka lite jobb och bara ta hand om mig själv lite :)) 

P&k 


Markoolio

Hahah asså kollar på arga snickaren - VIP. Och idag är de markos tur. Och asså marko är ju För go! Och inte alltid sådär super händig ;) men asså åh! Så roligt.. Marko är ju en charm för sig. 

Smeknamn

Igår pratade rix morron zoo om smeknamn på sin partner. Och jag & Rasmus konstaderade att vi inte riktigt har något smeknamn mer än älskling, frugan, gubben typ.. Och de är ju bara vanliga saker liksom.. 

Haha så igår kom Rasmus på ett smekis till mig, shettlandsponny, men de skulle ju bli aldelles för långt! Så då fick de bli shjerttis! Hahah assåååå? Och då fick rasmus heta fjårdis ( efter Fjordingar, men en vältränad/smal fjording ) han har ju typ tuppkam just nu, och är sådär super söt! Haha?? 

lånade bilder från google.. 

Grå hårig?

Haha rasmus har haft en skit dag om man frågar honom, så han har varit slit grinig. Nu är vi iaf påväg mot uppsala så nu börjar humöret bli lite bättre. ;) beroende på hur länge vi måste vänta på hans kollega. Annars då? De är ett förjävligt väder ute. Varför regnar det!? Det gillas inte de minsta. :( 
Måste färga håret. Trött på denna varma nyans av blont. Ge mig en riktigt kall färg. Givemeeeee! 

En dag i lastbilen

Är med min prins idag. Mitt liv, min bästaste <3 så väntar på att han ska bli klar så vi kan brumma iväg sedan. 

Jag måste komma på något att skriva om, då de är Väldigt tråkigt att läsa enbart om mina dagar - jag gör ju samma sak varje vecka. Vilket blir otroligt tråkigt! Så måste komma på något ämne man kan prata om. Funtar på att köpa en selfiestick så kan man ta lite roligare bilder kanske också. Vi får se (; 

En dag med malin och bea

Oj, ja de blev en dag idag också. Jag kunde typ inte somna om i morse när rasmus hade åkt till jobbet, så skrev till malin och kollade vad hon skulle hit på idag. Så de blev en dejt med malin. Vi åt frukost på gränby och sen har vi åkt runt lite. Träffade även Beatrice, vilket var kul de med :)) så vi drog och lunchade på ikea allihopa och pratade massa. 

Fina vänner <3 


Och asså på riktigt! Folk kan fan inte köra bil! Åk inte ut i trafiken om de ändå tänker köra i 50 på 80 väg och åk inte i rondeller om du aldrig vågar åka ut i rondellen...... Annars är jag glad idag :D 

Rituals

idag blir det Rituals som jag tänker tipsa om. Detta är ett märke/affär, finns väl antar jag på de mesta ställen nu? det finns iaf minst 2 butiker i Uppsala. Jag älskar deras produkter. Dom har allt möjligt för kroppen, ansiktet, smink, dofter, parfym, ja ni fattar dom har allt och lite till för kroppen liksom! det är super bra service när man går in, alla är glada och hjälpsamma. Kärlek! 
 

En skön måndag

Hej där.

Är hemma idag vilket gjorde att jag kunde äta en mega bra brunch, bananpannkakor. Dock var jag tvungen att åka och handla bananer ;) Sedan har jag bara kollat på film och måste snart ta en dusch. Innan rasmus kommer hem igen. 



Gårdagen

Igår hade vi en trevlig kväll på kött kök & bar. Vi skulle fira mig, tyvärr vart jag typ jääätte illamående så jag kunde inte äta ett skit. Men de var iaf trevligt den stunden vi var där. Och jag fick jätte bra presenter. Mest presentkort, och de var på Perfekta ställen! - rituals av syster, h&m och smycka av farmor henry och farbror med familj - Sedan fick jag en betald räkning, vilket betyde att mami&papi betalat skatten på min bil för drygt 1 halv år! Super bra :D fick även en mjukisdress av älskling och mascara av mami&papi - vilket var asbra då jag egentligen hade tänkt åka och köpa en typ exakt likadan! Tummen upp! 

Mässdag!

Påväg mot älvsjö mässan nu. Idag blir de bilar för hela slanten! Vi har Oliver med oss också, så får se om han tycker de är kul också :) 

Gomorgon!

Nu tänkte jag göra lite scones! :)) 

Min kärlek, mitt liv, min älskling.

Tänk att jag och Rasmus hållt ihop i 3 år nu. Tiden går fort och ibland undrar jag om det Verkligen bara har gått 3 år? Men samtidigt har tiden gått så sjukt fort. Känns som de var igår jag först träffade honom. Men ändå har vi hunnit med så mycket tillsammans. Och jag kan inte vara mer lycklig än jag är. Det är klart att ibland känns livet skit och ingenting är bra, det är självklart att vi kan vara sura på varandra och inte vela prata med varandra. Men det slutar ändå alltid varje gång med att vi ligger och kramas och skrattar högt tillsammans. 
Det är verkligen det bästa med Rasmus, för vi kan verkligen bara ligga och skratta, mobbas, kittlas och bara vara sååååå glada tillsammans att jag ibland nästan måste nypa mig i armen för att fatta att han verkligen är min.
 
Min helt egen Rasmus. Min nummer 1. Min stjärna. Jag älskar hela hans närvaro, hela hans sätt att vara på. Det går inte att inte älska honom. För han är verkligen den bästa och underbaraste människan jag träffat. Någonsin. Min finaste Rasmus. 
 
Du betyder allt för mig. Verkligen allting. Du är hela min värld och jag bara ÅÅH, vet inte ens vad jag ska skriva, Så jävla underbar och bäst är du! 
 
 

Åker med älskling

Gomorgon :) 

Idag är jag med Rasmus på hans jobb, vilket jag egentligen inte borde pga vädret. Men jodå, jag åker med idag ändå. De är snö, halt & blött.. Haha asså livrädda jag :( 



Fitness24seven

Nu har jag bestämmt mig Vart jag ska börja gymma. För det måste jag ta tag i. Så nu jäklar ska jag börja gymma på fitness24seven. Så, så fort jag mår bättre ifrån min förkylning kommer jag börja gymma. För jag behöver de gånger 1000! 




Vitt överallt

Hejhå :) 
Idag åker jag med papi. Pch de är ett jävla skit väder ute. Dock så snöar de ju och de är Alltid underbart :D Men de är liksom blött och skit :( 

Btw. Känns som jag alltid ska lyckas vara sjuk när jag fyller år!? Hur lyckas jag :( hehe, men bara lite förkyld! 

Feeejk, ;)

Du har….

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(/) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr (Använder ej foundation)
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Fixade naglar

Summa = 11,5

Du …

( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag 
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym ( nej tyvärr! Men ska fasiken börja! ) 
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har…

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig 
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 18,5

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Naturlig men mån om sitt utseende!
15-20 Tona ner lite va…
20- 25 Hälften plast, hälften människa.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Mitt hår är i behov av en dusch!

Haha kanske dags att duscha? Så här ser mitt hår ut efter två hemma dagar. Herregud! Snacka om att mitt hår är en liten boll, men är otroligt mysigt direkt efter duschen när de torkat, men all den andra tiden så är de inte alls lika glamigt.. Hehe, nej nu duschen! 

Tisdag

Tog en hemma dag idag också. Jag har ju så tråkigt om dagarna :( hehe, funtar på att kanske fixa till en liten video sen. Om jag lyckas med allt.. Haha de är lättare sagt än gjort! 

Nej, kanske dags att gå upp och äta lite frukost. 2 ägg <3 nomnom! 



Micellar - Loreal

för typ en månad sedan föll den här ner i brevlådan ( ifrån glossybox ) och jag hade egentligen ingen aning om denna produkt innan. Man nu efter att ha testat den typ alltid efter den dagen, så är jag helt fast! Man bara stryker på den i ansiktet med en bomulstuss, och man känner sig helt underbar. haha, asså jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Men det är helt klart värt att testa Micellar visste inte ens att det fanns, men finns tydligen massa märken. Det här är den enda jag testat iaf :) 

kostar runt 70 - 100 kr. iaf Loreals! 

bara jätte tråkgit inlägg.

Sådär ja. vilken skön dag. en lugn och skönt dag, dock blir jag jäkligt lätt rastlös när jag är ensam, men det är asskönt att bara vara själv också. Det sämsta är dock att jag har fått en äcklig jäkla sten vid däcket på bilen, så nu låter det FÖRJÄVLIGT när jag kör. så kan inte ta mig till affärn eller så. Men shkit samma :) 
 
har iaf käkat lite, och gjort lite ansiksmasker och sånt, så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på längre. förresten så gjorde jag stekta äppelbitar i kokosolja, kanel och vaniljsocker. det vart rätt gott, fast stekte de Lite för kort tror jag.. men det var iaf typ gott :) 
 
 

Gomorgon :)

Gomorgon! 
Känner mig helt slut, börjar bli förkyld tror jag. Så idag då jävlar blir de en riktig hemma spa day for miiii. De ska bli skönt. Men först måste jag komma upp ur sängen och kanske äta någonting. :) 


Nu lever jag de sista 19års dagarna, föööör på fredag är jag 20!!!! 

[~]

Imorgon tänker jag försjutton vara hemma ensam och köra massa hemma spa. Hehe jag har blivit snorrig och skit så måste bota min näsa. Sen blir de ansiktsmasker, ansiktsbad/ångbad eller vad fasiken de heter! Och bara mysa lite hemma imorgon. 

Jag funderar på att börja filma liiiite och slänga upp här. Vet bara inte riktigt Vad jag ska filma.. Hehe men de är bara en liten ide. Så vi får se! 

Sexy

Såfiiiint!

Såååå fint! Visst? :D så glad! Hihi nu dundrar de på bra i bilen och jag ser allt på kvällarna med dessa extraljus! Nomnom :D 

Aja, nu är vi iaf hemma igen, rätt skönt att vara hemma tidigt så man bara kan ta de så jäkla lugnt. Underbart. 

Flåt, fixar & trixar

Hallååå! 

Förlåt för att jag inte kollat in här idag, har haft och har typ fullt upp. Jag och rasmus raceade in till uppsala för att köpa lite saker som saknades till att koppla in baslådan. Sedan drog vi raka vägen till john. Så nu är tyyyp snart allting fixat & klart med bilen. Extralysena är På! Baslådan är Snart klar, åååh jag kommer dunka satan sen! :D 

Rasmus & john kramas i bakluckan! 
And i chilling! :D 

Min passaaaat

Min fina bil! 

Äntligen dagen med F!

Gomorgon. Ligger fortfarande i sängen, Hur skönt? Men snart måste jag verkligen gå upp, måste nämligen ut och ge fåren mat och vatten, sen lite frukost till mig själv.

Senare när rasmus slutar blir de att ta bilen och hämta upp honom, för i helgen! Då händer de grejer med min bil :D måste ut och ta kort på den så ni får se hur den ser ut! 

Mina läppar är så fina på morgonen.. Svullna och fina! 

Today i mitt nya vrålåk,

Okej, jag och bea drog till thun's där vi va ett tag, tpg en linch och satt & prata om allt från himmel till jord. Vilket var väldigt skönt. :) 
Sedan har vi egentligen inte gjort så mycket mera, när jag drog därifrån såg jag Josefine som stog och väntade på bussen i detta äckliga blåsväder, så plockade upp henne och körde henne in te stan. 
Nu väntar jag på Rasmus. 

b som i beatrice

Hehe charmig bild. Men gomorgon! 

Är på mamis jobb och drar snart vidare till knivsta för att träffa beeeeatrice :) de var ett bra tag sedan, otroligt saknad tjej <3 vi ska typ till thun's men jag ska inte köpa någonting föruutom serveter för sminkborttagning och sen om jag hittar nå tights/leggings. Sådeså! Sen håller jag i pengarna, för jag måste ju fixa lite med bilen och betala lite saker. Så nu jäklar..! 

Haaaadeeeee! 

Påminnelse!

Påminn mig att inte åka med rasmus på jobbet när han dka ut på små vägar under vintern!! Jag vill inte vara med längre :( heheh 




Onödiga...

Gomorgon.. :) 
Idag åker jag med min finaste rasmus, sedan får vi se om vi åker och köper lite saker till bilen, lamporna i bilen ( innerbelysning ) är trasiga eller rättare sagt uttagna. Så de behövs fixas, sedan måste jag bara säga, alla jäklar som har en bil med uttagbar stereo alltså en sådan man kan byta ut lätt som en plätt, meeen! Ge fan i kabblarna som sitter fast I BILEN! Fixa stereon istället, för hur lätt är de att fatta en annan människas ihopfix? Helt omöjligt! 
Nu har vi lyckats med radion och så, men när vi tar in baslådan så kommer det bli ett Helvete, för den kabeln man ska använda eller ah som man brukar vanligtvis ha på ett vist ställe är inte alls rätt. För den lilla saken får hela bilen att lysa!? Vilket inte ska gå om man inte har på lamporna..... Blir tokig! Hahah :D 
Sneögd, ja men visst! 

Jajo, de va en passat

Gissa vad detta är? ;) jooo en stor kaffe latte i min fina passat. Ja jag kommer tjatta sönder er om min fina bil. Men de får ni stå ut med :D 

Måste in på biltema, men tänkte vänta på rasmus bara :) hihi 

Tummen upp

God morgon! 

Idag så ska jag och pappa åka och hämta min bil! :D åhyääää!! 


LCC produkter.

 
 
För ett tag sedan använde jag en hårserie som heter Kerastine ( vet ej riktigt hur de stavas ) vilket är otroligt bra, men Oehört dyrt, så testa på Blondinbella's Schampo och balsam, vilket jag typ än så länge älskar. det luktar annorlunda, men gott och fräsht, det håller rätt länge, och det är ett rätt bra pris. visst en flaska går för 159kr på droghandelns apotek och www.lowengripcarecolor.com. Det enda jag absolut Inte tycker om med dessa är flaskorna. 
Det är sjukt svårt att få ut framförallt balsamet. får stå och kämpa och klämma och skaka som en dåre! Men annars gillar jag det mycket! 

chiafrön

asså det snöar verkligen utomhus! helt sinnes, det är typ 5 dm ute, så nu har jag varit ute och skottat snö, fast det snöar igen lika fort. sedan är det såhär, jag har kommit på hur man äter Chiafrön nu, har alltid avskytt chiapudding, är så vidrigt, framförallt konsistensen. men nu har jag kommit på det, mossade hallon, LITE mjölk, vaniljpulver och chiafrön.. MUMMS! på riktigt, helt galet gott. :) 
 
nu har jag fortsatt skicka in massa jobbansökningar, nu när jag har bil behövs ett jobb ÄNNU mera.. längtar som en tok till att få ett jobb. åhhh.. 

Drömmare

Har varit vaken ett tag nu men orkar typ inte gå upp ur sängen. Tänk att de kan vara så fruktansvärt skönt att bara ligga i sängen och njuta. - enda som saknas är ju rasmus.. Men de bästa just nu är att se hur de faller snöflingor utanför. Jag har verkligen längtat efter denna snö!! :) 

Gick ju upp imorse och vinkade av rasmus sedan somnade jag om, men har drömt helt knäppa drömmar. Helt knas. Kändes nästan som att de liksom är något som kommer hända!? Haha nej jag vet ifan men aja..


Äntligen lite h.

Äntligen fick jag se Hobbit, 3e delen. Den var bra. Jag gillar de där filmerna starkt men såklart är första bäst! Inget snack om saken :) 

Men ja, jag & rasmus gick och såg filmen ensamma. Det kändes bra :) vi kom dock dit Precis i tid. Haha vadan liksom.. Men nu är vi hemma igen och ska väl äta snart hoppas jag. :) 



Söndagssnööö

Gomorgon :)

Det är sjukt mycket snö ut, och de bara fortsätter att snöa, ingen är gladare än jag! :D hehe.

Idag verkar de väl bli att åka och kolla hobbit. Hoppas verkligen att den är minst lika bra som den första! Annars blir jag ledsen.. Hehe :) 




Jag har skaffat en biiiillllll!!!

Vet ni vad? 

JAG HAR KÖPT EN BIL! En skit fin VW Passat!!! Jag är så lycklig. Hämtar den i början av veckan. Är så glad nu. Och den är ovanligt fin för att vara en lite äldre passat! Eller ja 03. Men åh, glader är jag :D 

Dock skulle vi ju såklart åka långt som fan.. Haha jag hittade en saab i eskilstuna, så vi började bila dit, kommer dit och möts av en besvikelse. Saaben var inte alls fin, varken ut eller insida. Blev rätt ledsen då det såg ut som en dröm på bilderna, dock så visste jag att dom hade även en passat. Så vi kollade på den med, och jag vart kär. Hallå min typ drömbil är en passat!? Eller audi, så det blev mer än någonsin rätt!! 

Kommer bilder när jag hämtat den ;) 


Saaben

Nu har det nästan blivit på allvar. En Saab? Hallå ska jag äga en saab? Ja efter att varit och kollat på två saabar känns de både rätt och fel. Hallå, klart det känns rätt de är en stor, säker, fin bil med mycket speciall saker som är typiskt saab. Hum, en saab? Jag skulle helst av allt vela ha en som är årsmodell 02 och uppåt. Dom är snyggare, mordernare och coolare. Men ändå!? Jag en Saab? Jag har aldrig förr velat de. Nu känns de rätt. Vi får se hur de blir, vi är inte klara med biljakten ännu.




Lööördag

Gomorgon gomorgon! 

Har redan varit vaken ett tag nu, har en liten charlie som är morgonpigg som tycker att alla andra också ska vara de ;) hehe nej så har inte somnat om liksom, jag vet att jag är lite dålig på att blogga ibland, men mina dagar går typ ut på att leta bil känns de som. Haha :) kommer inge långt med de tyvärr :(

Ingen anning om vad vi ska hitta på idag vi får se.  




Glossybox

okej, nu tänkte jag tipsa om Glossybox. Självaste Glossybox. det kostar 139kr/mån och du får minst 5 produkter hemskickat i slutet av varje månad. Produkterna är värda långt över 139 kr, och det kommer produkter du aldrig trodde kunde finnas! hehe, det är helt klart värt pengarna och man blir lika pirrig i kroppen Varje månad den är påväg! 
passa på klicka HÄÄÄR för att komma till Glossybox hemsida och beställ! 
 

Ute med papi

Ute och åker med papi idag, jag kör, så har inte tid att skriva ( och nej jag kör självklart inte samtidigt jag kör, står stilla :)) ) 

En lycklig regnig trött morgon

Gomorgon! 
De öser ner utanför fönstret, det är regn fast ändå så är de snö flingor stora som min handflatta nästan.. Känns de som. Men snön vägrar ju stanna så när de når marken återgår de till Regn. Vatten. Jävla blask! 

Ligger på mammas jobb för stunden, är så trött att jag inte vill eller knappt orkar hålla ögonen öppna.. Det är sjukt hur man vissa dagar är bara så Helt slut? Idag är en sån dag.. 

FÖRESTEN!!!! Jag har hittat en bil nu! Asså den är sååååååå fin framför allt invändigt! Utvändigt är den rätt vanlig. Men insidan är så jävla fin och så underbar. Den har All utrustning man bara kan tänka sig!!! Ååååh! Jag vill sååååå ha! 




~


..

ändå rätt förvånad över mig själv att jag faktiskt hunnit med rätt mycket idag. Har till och med städat min sida i garderoben. Fick varken ut eller in någonting ur mina lådor. Så nu är det fint och prydligt, och får plats lite mera :) dock är ju rätt mycket i tvätten just nu vet ifan hur det ska funka egentligen... haha, nu har jag iaf slängt en heldel kläder... :( 
 
Måste verkligen gå ner i vikt for i helvetet. förstår inte hur folk kan vara så duktiga.. :( jag hittar ingen motivation, ändå borde jag ha en väldigt stor motivation med tanke på hur jag ser ut, och hur jag AVSKYR att köpa kläder nu för tiden ( för sprang jag alltid i affärer och fick med mig något fint hem.. ) 

frustrerande

man kan ju fundera på varför det inte är lättare att skriva ett personligt brev, osv... Vafan det borde vara lätt som en plätt att söka jobb, men nehe, de ska vara så rätt och bra och fint och intressant. åh, det är inte lätt asså :( Konstigt att man inte får göra sånt i skolan innan man slutar, asså ett riktigt personligtbrev som liksom är klart när man går ut så man har fått den hjälpen av någon som förmodligen kan! 
 
aja, sitter och försöker få ihop det iaf, vi får väl se hur det slutar sen.. höhöh, har också färgat mitt hår  nu, blev rätt nöjd, men det var liiiiite synd att jag inte vågade mer liksom. hade nog blivit coolare och snyggare. Vi får väl se vad rasmus säger när han kommer hem. har ju liksom typ 5 hårfärger i garderoben, allt från rosa, till grått, till blont och brunt, ahah ja ni hör ju den härliga blandningen ;) 
 

gammal bild
 

Gomorgon onsdag

Det var falskt alarm om Hobbit, hehe den slutar inte alls visas imorgon. Så ingen är gladare än jag! 

Gomorgon på er, ligger fortfarande och drar mig lite i sängen, är rätt skönt faktiskt :) rasmus är på jobbet och jag är hemma själv. Har mycket att stå i, tänkte färga håret, skriva cv&personligt brev, duscha, städa, äta, köra lite ansiktsmasker osv. Får se hur långt jag hinner. Hehe jag brukar ju vara ganska seg när de gäller såna här hemma dagar. :) 




Gomorgon

Gomorgon, ja de är morgon för mig för att vaknade precis, plus att resten av huset sover gott fortfarande. Jag som är hungrig och vill bara upp och röra på mig typ nu.. Hum :/ 

Plus att jag vill se Hobbit! Asså vafan redan när första kom sa vi att vi skulle se alla tre på bio. Men nu verkar de som att den slutar visas på Torsdag?? Hur ska vi hinna, de är ju typ bara idag som går då? Åh kommer bli så sur om de ej blir så. Påriktigt. 

Nej nu ska jag gå och äta. Btw, vi är ju hos marcus också.. 



Under the dome

Alltså förr var jag en sån som typ hatade serier. Tyckte inte om de alls, förutom OC, som jag idag tycker är rätt överdriven. Men iaf, nuför tiden kan jag kolla på hur mycket serier som helst. Tycker de är såååå kul. Och de senaste är då da Under the dome. Vilket är en riktigt annorlunda men riktigt bra serie. Man blir liksom förbannad, fundersam, glad, lite ledsen och förvånad av denna serie. Vi har bara sett första säsongen än så länge, men asså jag är typ kär i den! 

Rekomenderar starkt! 

Solen skiner starkt över enköpingsgator

Snart dags för lunch, rasmus ska bara lassa om lite. Hum jävligt soligt ute idag är de iaf. Man ser inte ett skit när man är ute och åker.. Hehe :) btw, har ni lagt märke till nyaste kategorin, ( hur fan säger man? ) iaf, Pennie tipsar. Hehe och jag är grym på mina tips, hehe skämt åsido, men ska försöka iaf Minst varje måndag ladda upp ett litet tips. Har två stycken tidsinställda för idag och nästa måndag. Vilket blir lite kul ju? Sen kanske de flyger in nå tips extra någon gång. Vi får la se :D 

När vi kommer hem ska jag få till ett cv och ett bättre personligt brev så jag kan skicka iväg till lite ställen. Behöver ett jobb :( 

Åker med Rasmus today



En helg i norr och sängen

Okej! Helgen, den har varit lång, rolig och tröttsam, har åkt sisådär 140mil på 2 dagar. Vilket har varit en enormt lång resa, men väl där så var de typ 6 grader i huset och man typ var svin kall och skulle liksom sova. Haha men de gick bra ändå, jag och rasmus låg och värmde varandra och så. 
Under lördagen drog vi iaf ut och åkte skoter, vilket var svin kul, men de var rätt svårt att sitta bakom, flög som en liten vante.. Hehe :)) 
Igår låg vi helt döda i sängen och bara tog de svin lugnt.. 

Söndag igen

Gomorgon gomorgon. 
Nu är vi hemma igen och har sovit i våran säng. Så jäkla skönt. Fast jag älskar norrland, skulle kunna leva där typ! Tänkte att jag skriver gårdagen senare nu tänkte jag bara säga hej :) 



2015 är året de händer

Asså shit vad jag känner för detta år. Jag tror detta år kommer bli just DE där året som kommer bli helt awesome. Har en så bra känsla. Bara de att jag och mitt hjärta påbörjar vårt 4 år tillsammans, vi har alla förutsättningar med oss - enda som saknas är 2 inkomster. Det här året kommer bli fantastiskt. De känner jag på mig

Och hallå de börjar med att jag fick kyssa min prins på tolvslagen, sedan har jag hunnit träffa en toppen vän och nu är påväg till Norrland. Och jag älskar Norrland! 


Börjar 2015 med en tur till Norrland!

Nu sitter vi ( Jag, Rasmus och daniel, rasmus bror alltså ) inpackade i bilen för att ta oss till Norrland, Vilhelmina faktiskt. Där vi hoppas på lite skoteråkning och en trevlig helg :) riktigt najs. 

Sämst bild

Fredagslunch med malin

Hej i stugan! 
Eller vart ni nu är. Jag är iaf hos mami på hennes jobb. Och här är alla lika knäppa som alltid.. Men har iaf varit ute och träffat Malin. Vi har bara pratat lite granna och sedan käkade vi lunch på gränby. Är typ proppmätt!! 

Ikväll blir de äventyr, men de skriver jag om ikväll. Så kolla in i kväll/natt! 

Vilket nyår...

Ja herregud asså. Detta nyår kommer vi absolut att minnas. Både som ett roligt och katastrofalt. Det började super bra, god mat och grillning och skratt, fortsatte med att ut och åka bil och sedan åkte en av oss vidare till sjukan. Det slutade iaf med raketer och skumma för några av oss. Men samtidigt oroliga och fundersamma på vad som verkligen hade hänt. 

Vilket nyår. Roligt, händelserik och katastrof. 

Gott nytt år, nu är det 2015! 

Nyårslöften.

I år har jag bestämmt mig för lite nyårslöften, som jag ska hålla för min egen skull framförallt. 

Godis fritt år. Vilket betyder även att fikabröd bara får ätas när de är fika! Inte bara för man är sugen.
Börja träna. Jag vill bli stark och ha bra kondition. 
• Skaffa mig ett jobb. För de behövs, både för mitt psyke och för pengarnas skull. 


2014

2014
 
Hur har året 2014 varit för dig? - det har varit bra, spännande och annorlunda. Då jag både tagit studenten, blivit arbetslös och tagit kärkort! 
Bättre än förra året? - ja, 
Någonting du aldrig kommer glömma 14? - tog studenten, skaffade körkort och tillbringade mitt 3 år med mitt hjärta <3
Har du flyttat under år 14? - nepp
Har du hittat en ny låt som du älskar? - eh, ja förmodligen, men kommer inte på nu
Isåfall vilken? -  -||-
Har du kysst en främling? - nej
Hur har du mått under året? - bra och glad
 
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2014? - den har varit och är fortfarande bra.. :)) 
Har du varit kär? - jag är mega kär! 
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja :) 
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja :) 
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej
 
SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej 
Har någon i din släkt avlidit? - nej? eller nej? 
Har du slagit någon riktigt hårt? - nej
varit i slagsmål? - nej
 
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - nej, 
Isåfall vad? - -
Har du skämt ut dig? - säkert, men inte så skämmigt så jag kommer ihåg de
har du ljugit för en vän? - nej 
Har du varit ute en hel natt? - nej  
Har du blivit tagen av polisen? - nepp! 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jaaaa, varje dag <3  
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - tror fasiken inte de? 
 
SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - ingen alls
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej,  
Hatar du någon på din skola? - nej 
Har du gjort något framsteg? - jag tog ju studenten, så ja några framsteg lär jag ha gjort ;)  
Haft alla rätt på ett prov? - inte vad jag vet.. 
 
VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - nej tror faktiskt inte de
Har du förlorat en vän? - nja. lite kanske
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - nej 
Har du haft en relation med en vän? - ja, eller asså min man är min bästa vän och har alltid varit

RSS 2.0