tänkte om ni ville höra lite :)

bara lite vad som hänt sen i typ torsdags, va ju i stallet, hen och fixade mig och drog ut och träffade Agnes. vi snackade typ några timmar.. skönt ändå att prata! sen drog vi till stan. möte erika och satte oss på mcdonalds. sen när jag och erika skulle till bion delade vi på oss, och sa hejdå till Agnes :)
jag och Erika såg mission inpossible, den va faktiskt bra. bättre än jag förväntat mig. värd att se! :) efter filmen kom världens bästa rasmus och hämtade mig!
åkte hem till honom och sov :) i helgen fixade vi massa i rummet och så, hehe :)
igår drog jag till uppsala för jag vart sugen på att kirra ett par svarta jeans. så åktr och gjorde de.. vart två par byxor för liksom 79kr ;) sen tog jag bussen och möte upp rasmus och freddie, vi chillade och spela tv spel bah.
nu ska jag snart med pappa till knivsta och lyssna på politiker som bara snacka massa skit! :) haha (;
puss!

fram och tillbaka, hit och dit!

åkte hem från babe igår. tog det bara chill hemma resten av kvällen. typ duschade och kollade tv. idag vaknade jag och kunde mer eller mindre inte somna om, försökte, men sov ni vet bara 10 minuter till sen vaknade jag åså höll jag på så ett bra tag, till slut gick jag upp och åt och böt om för att ta mig till hästarna.
idag gick vi över lite bommar och så ställde jag upp lite koner, gick jätte bra, men fasiken vad stel hon kändes i högervarvet. men men, det gick bra och hon var super duktig! :) gosade även lite mer finaste Kari som alltid står vid grinden och väntar, och små gnäggar och vill bara ha GODIS! :)
iaf, åkte hem och duschade, har fixat mig och äter jsut nu, ska in till muppsala vid 5-6 tiden och träffa erika.. vi ska väl käka nånting, fördriva tiden i typ 2 timmar ( Kameran är med, så vi lyckas nog fördriva tiden ;) ) haha, sen blir det antagligen bio, iaf det vi planerat. sen inatt åker jag som det verkar hem till min prins.

ïdag ska jag iaf köpa puder, ( typ helt slut ) sen om hm har den parfymen jag tänkt köpa så köper jag den med!

puss

ps. så fort jag får pengar, drar jag så och köper hårfärg och parfym! :) ds.




:)


det är klart syster. men det kan jag ju inte säga såhär öppet! ;D


jag är vaken. lyssnar på musik och typ tar lite kort med min cam. haha, får se om jag åker iväg senare och träffar pelskling, antagligen blir det så! :)


puss bitches.

lite sysselsättning såhär på kvällskanten!

VEM
Vem är i rummet med dig?
ensam
Vem fick du senaste sms av? Rasmus
Vem tänker du på nu? Rasmus :)
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa
Vems hus var du senast i? Rasmus, fast är ju i mitt eget hus nu..?
Vem önskar du var med dig nu? Rasmus :$
Vem är din favoritsläkting? mig själv.

VAR
Var är din mobiltelefon?
den ligger på min mage.
Var handlar du mest? gina, eller hm typ.  
Var fick du tag på tröjan du har på dig? beställde från nån sida på internet.
Var åkte du senast bil? hem från Knivsta

VAD
Vad åt du senast? lite godis
Vad drack du senast? hehe, vatten typ?
Vad är det för färg på dina byxor? sorry, men har inga byxor på mig!
Vad är den närmaste saken som är blå? godispåsen!
Vad har du på fötterna? ingenting
Vad är din favorit färg? har typ ingen!
Vilken film såg du senast? bodyguard
Vad hör du just nu? musik

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? haha ja
Hånglat på en bio? hehe, nej
Hånglat i skogen? inte I skogen?
Tyckt att din kusin är het? hehe, nej
Sovit naken? inte direkt helt naken
Kört över hastighetengränsen? hehe, på sätt och vis
Målat om ditt rum? jodå
Dansat framför en spegel? yes
Fått hicka? eh, ja?

Dumpat någon? Ja!
Stulit pengar från en kompis? Nej. " jag har ju alltid pengar! "
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? inte vad jag kan minnas?
Varit i slagsmål? inte direkt
Smugit ur ditt hus? hehe, njo. inte mitt hus, men huset som ligger bara på andra sidan grusvägen!
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja
Hånglat med en främling? faktiskt.
Älskar eller saknar någon nu? ja :)


duttianenne.

haha ohno. laddade hem nått spel på mobilen, så nu måste jag vara vaken i 1½ timma till. bra jennie, bra! rensat lite smått på datan, har liksom inget roligt för mig egnetligen :)
vart hos älskling nu i helgen, bara målat och myst, åkte skridskor idag också, höhöh! nej men har inget att skriva egentligen, så hejdå!

fredaaaag

går till jobbet om drygt en halv timma. får se vad man får göra där idag, brukar vara liiite roligare på fredagar, kanske för man bara vill ha helg? ;) och det är btw sportlov nästa vecka! <3 kärlek!
idag efter jobbet ska jag träffa min Rasmus, tihi, vi hörs. puss! :)

torsdag och lite annat

blev att åka hem till mig efter jobbet, drog senare till knivsta för att träffa Emmapemma! :) va länge sen nu, men vi drog till nordan och ulle visade oss nå spel från thailand. och, ja, vi blev helt beroende och kunde inte sluta :D
hemma nu iaf, ligger och.. har tvn på men kollar ingenting, har min godispåse att gosa med ikväll!
igår va jag iaf hos min fina älskling :) tog bussen, och han möte upp mig i björklinge, sen tog vi det bara mest lugnt, gjorde våfflor, myste och fixade lite grann i hans rum.

känns så tomt utan honom (a)
puss på er, vi får se vad helgen har att ge :)

lite uppdatering iaf :)

tjenixen!
vet inte hur det här kommer gå nu, haha skriver via mobilen och det kan gå sisådär..
vart hemma hos min fina Rasmus sen i torsdags jobbade självklart torsdag och fredag men annars har jag vart hos honom :) på jobbet btw så fick jag nya skor och fick va med på handledar utbildning med michaela. va väl helt ok. även fett ett par nya jobb kläder! känns helt okej :)
iaf, jag och älskling har fixat i hans rum. eller han och hans pappa mest.. hahah hjälp till när jag kunnat typ (a) men ah, är hemma nu och mamma fyller år idag så njo... men! vi hörs. puss!

vi kör en.. haha kbry på den!

drog på isracing igår efter skolan med pappa, Lennart och Rasmus. galet kallt var det ute, stog ute typ nån timma där sen satt vi i bilen. Mertsi och Fritz jobbade även, grymt att träffa dom! iaf, älskling sov här inatt och han körde mig till skolan snäll som han är! :)
i skolan blev det 2 timmars film med popcorn och ett sorligt slut. hatar såna där filmer när självklart huvudpersonen dör. vem gör såna filmer? iaf, resten av dagen bara flög iväg kändes det som. efter skolan åkte jag iväg till hästarna, tänkte rida ut i skogen men började snöa så mycket och de är gränsfall till blötsnö, går knappt rida ute då. så fick bli 45 minuter i ridhuset där jag bara red omkring i alla möjliga hastigheter, haha, nej men ah :) hemma nu och vet ifan vad jag ska göra. hehe, puss.


galenskap.

pappa gav mig den överraskningen om att imorgon är det isracing och jag kom på att vi har 6 stycken biljetter. haha, pappa var nog inte beredd på att jag ville följa med. hoppas favorit vakterna jobbar! så jävla länge sen man träffade dom nu.. får se även om Älskling följer med! :')
iaf, mitt rum är typ rätt väldigt städat nu. typ aldrig någonsin haft ett så rent rum? hahah. men nu har jag ont i huvet och är galet varm, det är nog inte så jäkla bra att städa ändå. haha, men nu trivs man ändå lite mer av att gå in i rummet. och det känns ju alltid bra!
nej, ska gå och sova snart, mitt huvud har som sagt ingen ork kvar. Puss!

Erika, titta vad jag hittade. hihi, det ska så lätt bevaras!
dig om någon, saknar jag galet mycket. vi och våra galenskap.


Pensan.

jag vet, jag har tappat det här med bloggandet. men vet ni hur jävla skönt det är med ett liv Utanför bloggen? haha, åh, låter som en tönt och värsta storbloggaren nu, som jag verkligen inte är. men ändå :) men jag lever och bloggar helt enkelt när jag känner för det och har tid framför allt.
hade en rätt så "stor" inlämningsuppgift i fredags, så satt på jobbet 3 timmar på 2 dagar för att göra klart den och det fixade jag så fint. lämnade in den på fredagskvällen, vid 11 tiden! :) så jävla bäst man är ibland. annars i fredags så kom älskling och freddie och hämtade mig vid jobbet. drog och kollade på bio, hamilton. den va faktiskt väldigt bra och verkligen värd att se. sen åkte jag och älskling hem till honom och tog det lugnt resten av kvällen, eller ah resten av helgen helt enkelt :) gjorde ingenting, tog det bara så jäkla lugnt. men det var så jäkla skönt att bara varva ner i varv och inte göra Nånting också! myste galet istället.
idag har man vart i skolan, vart en rätt lugn dag. fick skjuts hem utav sofia och hennes mor, skulle tagit bussen men missade den med typ 2 sekunder, hahah, så dom va världens snällaste och körde hem mig. Tack ♥
men aja, nu tänkte jag bara ta det lugnt med tanke på att jag inte har så mycket annat att göra, röja undan massa skit från rummet man ändå aldrig använder och bara ligger framme och ser äckligt rörigt ut. så haha, får se om jag lyckas göra mig av med så mycket ^^

puss på er!


RSS 2.0