jag har ingen ork. förstår inte hur man ska kunna resa sig upp..


jag och min fina! <3


dåligt humör.

aja, hade ju redan 7.0 på mitt photos. så det sög ju, eller nej det är ju jätte bra. men det suger att den där fittsaken inte funkar som jag vill ha -.- bajs. och jag har tråkigt. och jag orkar liksom inte riktigt med denna dag. för idag mår jag dåligt. riktigt dåligt. ingenting känns bra.

lite uppdate.

min helg har ändå vart awesome skön. i fredags drog jag itll knivsta med emma och madelene. vi gjorde egentligen inte så mycket, jag och emma satt och pusslade lite granna och ah, det va en chill kväll :)
sen åkte vi runt lite i knivsta sen på natten, höhöh. ah det va ju trevlasn :) sov hos emma, och vi vaknade väl runt 12 kanske. och då åt vi frukost och chillade typ hela dagen, va ute och fotade lite och tog det lugnt :) sen drog vi till ut vid 7 och sen vart det 20.05 tåget till storvreta. där allt började fucka ur asså! xD hahah, tågen hem gick inte ( och jag har inget stadsbusskort ) så ah, men vi orkade inte riktigt lägga energi på det just nu utan tänkte först att vi skulle köpa oss en varsin energidricka. men det var självklart 18 årsgräns!!!!!!
hahah, då vart jag och emma ännu gladare ;) nej men sen kom emil och vi satt ute hela kvällen och frös och jag va mest arg men på helt galet cp humör :) pratade med folk som gick förbi och var allmänt social? nej men sen fick emma pröjsa åt mig på bussen så jag kom hem. annars skulle jag fan lagt mig på en bänk och sovit. skiiiiter i!
bussen hem gick annars asbra. förutom att jag började må så äckligt illa för jag va så galllllllleeeeet kissnödig, men det löste vi ju på ett bra sätt ;) ahhaha, nej men gosh. sov hos emma då med, och åkte hem vid halv 11 i går. för att ta det lugnt och sen röra mig till stallet och red ut en tur med Loa. det var jätte mysigt och trevligt. men saknar min lilla Prins, Hausti ♥

idag har vart chill, tog den välbehövda sovmorgonen, jag va värd det! så pappa körde mig i morse, vi hämtade även upp Bea på vägen. drog till skolan och hade typ 2 lektioner och sen fick jag sluta :) så slutade vid 1 idag, riktigt skönt, och det bästa var ju att pappa var i knivsta då också. så åkte med honom hem!

nu ska jag börja fixa med photoshop. funderar på att fixa ett nytt, för emma visade mig en grej som itne funkar på mitt photos. men jag älskar mitt utseende på mitt photos. så det känns lite i hjärtat.


lista.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? började bättre än jag nånsin kunnat önska. men just nu är ingenting bra.
Har du vart/är kär? är galet kär.
Har du sagt jag älskar dig till någon? mm  
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jepp
Har du haft ett hemligt förhållande? nje, inte direkt
Har du ett förhållande just nu? emma är min kärlek..

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? ja.
Har du skämt ut dig? ah.  
Har du varit ute en hel natt? arå
Har du blivit tagen av polisen? nnej, inte direkt
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Jaa självklart

TIO HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? mm,
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja!
Har du ett syskon? nej men flera!
Har dina föräldrar ljugit för dig? säkert,.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite sådär
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej men när jag vakna
Har du pussat någon som är fyra år äldre? ja,
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? mm....
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? mm.....
Har du ljugit på någon fråga ändå? nej

NIO VEM
Vem är din bäste vän? Emma ♥
Vem älskar du? J...............
Vem pratade du senast i telefon med? j.. tpy..
Vem är snyggast i världen? j.....
Vem skulle du ge en miljon om du ej fick behålla? päronen.
Vem är snällast i världen? Emma ♥
Vem vill du prata med? ingen kommentar.
Vem sov du med senast av motsatt kön? j.......
Vem vet allt om dig? emma ♥

nu är jag hemma efter skolan.

för det första, jag älskar Emma Dahl galet mycket. hon gör mina dagar så värda.
du betyder allt för mig mitt hjärta!

igår iaf, skolan först det va tråkigt! sen efter skolan kom pappa och hämtade mig och bea, så drog vi in till boländerna för att lämna in mina skor på skopunkten, 3 av 4 skor har gått sönder, varar dom 4 har jag inte ens använt, så alla 4 fick åka in dit. och ville inte ens ge dom ett 3 försök. så drog vidare till gränby, där båda jag och Bea vart galet kära i ett par skor. så jag kirrade dom! galet tog sista 38orna! ;)
iaf, sen åkte vi hem till mig och bara liksom tog en fika typ, sen åkte Bea hem. och jag lagade mat, senare var jag med pappa ut och sen övningskörde vi, tränade lite starter och sånt ;) höhöh!
idag har man vart i skolan, haft 2 engelska lektioner, 1 matte och 1 svenska. va rätt chill ändå, men sista lektionen vart det mest att sminka och fixa sig! hahaha, frö det var skolfotoo! ;) just nu sitter jag bara och tar det lugnt, ska väl äta om ett tag sen taggar jag till knivsta. ska fråga pappa om jag får köra (a) hihihi.
aja, vi hörs säkert innan jag drar! :)
puss


hååååår!

jag har värsta ångesten! jag funderar galet på hur jag ska göra med mitt hår asså. jag har bestämt mig för att klippa av det. inte jätte mycket för vill ju ha långt hår :( fast ändå har jag inte bestämt mig till 100 om jag ska klippa av typ 1 dm. eller om jag ska klippa axel långt hår!? haha, åh, sen har jag börjat fundera på att göra side cut? nu när det modet ändå börjar försvinna litelitelite. haha, ska alltid vara efter alla :) men ändå, men vet inte om jag vååågar! :o men dock skulle jag inte vela göra någon stor, utan bara typ lite bakom örat. ska visa sen en bild, men vet inte om jag vågar! xD tänk om jag ångrar mig GROVT efteråt!? :o urshursh,

så nu tycker jag ni ska hjälpa mig, vad tycker niii? :(


ni förstår ungefär hur långt jag menar om ni ser det här!

svar till en söt läsare! :)


hej fega anonyma människa!
nu ska du få ett ärligt svar från mig. men jag ska börja med att säga till dig hur mycket jag gaaaarvar åt dig för att du skriver sånt där anonymt :) hihihi, du är fan min idol! så jävla cool som inte vågar stå för din åsikt! :) fan vad cool du är!
men nu till svaret: jag använder inte push-up. jag har 1 i smutsen som jag knappt använder och som inte ens är speciellt mycket push-up. och då måste jag berätta för dig ( för du är väl antagligen kille eller en väldigt platt bröstat brud ) om man ligger ner, med huvet upp och tar kort ner ifrån ser brösten större ut! du kanske borde testa det om du inte har bröst tänkte jag ;)


pållar och bilturär.

det gick super bra i stallet. red Loa och hon va en liten ängel idag mot sist. Hon va jätte duktig och lyssnade någolunda bra :) gick över lite bomar och sånt, va kulkul! hälsade på fina Kari också. och träffade även Magda och hennes lille plutt! :')
när jag kom hem böt jag bara om och åkte ut med pappa och har vart med honom hela kvällen. dock mår jag inge vidare just nu, ont i hela huvet, kliar på hela halsen ( JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR! DÖDA MIG! ) och sen hostar jag massa. drar iaf till skolan imorgon skiter i, så får vi hoppas jag pallar hela dagen. ingen gympa blir det iaf. det är redan bestämt, skulle aldrig palla av det i mitt dåliga skick! -.-
aja, nu ska jag stänga av datan och kolla om det är nått kul på tv'n.

puss och gonatt

bläh, ork.

det fick bli pizza till frukost. får se om jag får i mig nå mer mat idag ;D äter ju inte så mycket nu för tiden ^^
aja, vaknade med en orolig känsla, det är aldrig bra! och ingenting känns bra idag. det suger! ibland avskyr jag att vara kär, speciellt olyckligt kär! amen mm, får se om jag hämtar moppen idag sen också, men det får bli efter stallet isåfall, annars tar jag den imorgon efter skolan!
jag orkar inte längre.

kraos, film kanske?

åh, va så nära på att ta en stor fet bit pizza, men när jag tog fram pizzan och tog fram bestick och tallrik och allt så började jag må fett illa. så tar min älskade as goda pizza imorgon istället, och idag blev det lite choklad och tyrkisk peeeber istället! godis är ett måste när man är ensam såhär på lördags nätterna och har inget att göra, och ingen att prata med.
imorgon ska jag iväg till stallet så får vi se om det går bättre med försöket om att rida. haha, sist gick det ju inte så bra, men vi får se :) undra om lilla fian blivit bättre också!
funderar på att kolla film, men har ändå ingen lust med det, men har inget annat  att göra.. vi får se!


saknar dig min sagohäst!
du va dröm hästen som jag fick uppleva mina drömmar med!
drömmar kan bli verklighet, det bevisade du!

!

Oh dont you like me? Guess what, you dont have to Iam not
a facebook status!

lite dagens,



dagens klädsel.
stumpbyxor - gamla, men as sköna!
linne - HM
tjocktröja - minitryck?
benvärmare - thuns
stövlar - skopunkten!


vart en tur till knifetown!

17 idag.
aja, hej alla :)
drog iväg till knivsta ändå för att slippa vara ensam, så drog och träffade emma. vi va på nordan och typ spelade biljard och sen lite skipbuuuuu! kollade även sug film, som alla satt och sket ner sig av. mesar! :) åkte med mami och papi hem, för att inte frysa För mycket! höhö, nej men ah, vad händer hos er alla? :)


bajs lördag.

såja, vaken och vart det sen typ ah, vet inte 10 typ! jag och pappa drog in till knivsta vid 2 tiden. jag körde :) fast pappa fick köra i knivsta, med tanke på att det kanske inte är jätte smart att köra inne i knivsta det första man gör. aja, sen drog vi till alsike och köpte godis och pizza till min ensamma kväll. jag är själv nu och det är redan läskigt. jävla skit grejer! orka vara rädd för mörkret.
nån som vill ta en promenad ikväll? höhöhö ^^ finns ju inga människor som bor tillräkligt nära så.. ´
jag måste sluta hoppas så mycket jag gör, för om det inte blir det jag hoppas på så kommer det göra oerhört ont. aja, ska fortsätta äta min pizza senare ikväll när jag är hungrig igen! xD


jag är grym, eller.. så va jag inte det!

idag har jag kört fort (: hihiih, nej men körde iaf lite över 80 idag när jag och pappa var ute och övningskörde, hihi, askul att köra ju. galet! tvingade ut pappa när han kom hem och han gick väl med på det, så tog bussrundan och sen hem igen :) det va kulkul! och imorgon kanske jag ska köra till knivsta!! håll er inne allihopa! ;)
iaf, från typ 9 till halv 12-12 har jag mamma och pappa spelat kort, poker och 500. pappa vann alla 5 gånger, och mamma ville bara spela igen och igen och igen. hahaha, galet! ;D
nej men nu ska jag chilla ett tag, imorgon får jag btw sushi till middag, med tanke på att jag är helt ensam. kommer skita på mig. är galet mörkrädd som säkert många av er vet ^^ vet i fan hur jag ska ta mig igenom kvällen imorgon!

random knas prat :)

såja, spelat lite the sims nu, men tröttnade ganska snabbt :) även fixat med hästarna på se.howrse.se eller vad hemsidan nu än heter. värsta tönt man känner sig. men jag har fasnat och försöker tjäna pengar och få massa olika fina föl och säljer saker och hästar hela tin. hahaha, asså fan är jag 10 eller? :$ idag mår jag bättre men är inte bra, men orkar iaf med mig själv idag ;D höhö, har också även gått ner 4 kg. hoppas det inte bara är sjuk-kg man har gått ner utan att det är lite riktiga kg också. men haha :) ont i mitt huvud pga öronen, ska snart bomba i mig lite ipren och alvedon ( blanda är alltid bäst! ) höhö, nej men vi hörs senare snyggingar. puss!
´
ps. lite ångest för vad jag ska äta och göra ensam hemma hela kvällen imorgon.. fan :(

jätte gammal bild på mig, där är iaf min Riktiga hårfärg, åh, fjortistider :)


nu the sims för att få dagen att gå!

gomorgon på er alla :)
hoppas ni mår bra! jag tror att jag mår bra, hahah, jag är nog på bättringsvägen, för jag känner mig bättre just nu, men så va det i går också sen på kvällen vart jag sämre. men idag känns det ändå lite bättre! :) måste ju bli frisk tills på måndag, då skolan drar igång igen. aja, nej men idag blir väl ligga hemma mest, ska nog försöka övertala pappa om att åka ut en sväng, men bara om jag orkar asså. som det är just nu orkar jag :)
kom på när jag vaknade förresten att jag har ju the sims! så fatta att jag kan få dagen att gå fort idag :) så nu blir det the sims 3, puss!


vi som skaffar magrutor genom att hosta och garva galet mycket.

har sån typ träningsvärk i min mage efter allt hostande, man kanske ska vara sjuk ett tag till? ;) höhöhöh, nej fan är så trött på det, nu ska jag stänga av datorn, klä av mig och smörja in mig med aloe vera och en grej som luktar barr ( hjälper mot förkyldning ) sen ska jag kolla tv tills jag somnar typ, höhö. igår var det verkligen så! :o
ursh imorgon är det fredag, händer inte mycket då :( och på lördag blir man hemma ensam, nån som kanske vill komma hit och tat lugnt och kolla skräckfilm eller film överhuvudtaget? :)
om jag inte blir sjuk igen innan dess, men planerar att vara så pass frisk att jag iaf kan stå på benen och laga min egen mat då! höhö.. och sen vill man ju ut och övningsköra. ska fråga pappa imorgon om vi kan åka ut på en kortis tur :$ imorgon blir man bara hemma annars för att ta't lugnt. men vi hörs senare.
nu ska jag sova sött! :)

och drömma vidare,

gör mig frisk!! :(

ont i hjärtat. försöker allt jag kan att bara vara glad. men ibland bara går det inte. 3 dagar i sängen får en att bara sakna som fan. allt som handlade om oss. bara det där med att pussas på näsan saknar jag. bara att få skriva till dig hur mycket du betyder, eller bara skriva du och jag. bara att få pussa och krama dig. åh. saknar våra promenader vi hade för snart 1 årsen.

just nu mår jag sämre än i morse, känner mig riktigt seg, mår illa hela tiden och när jag käkade trodde jag för en kort stund att jag inte skulle få behålla maten. men nu har det gått nästan 2 timmar och maten är kvar i min mage än så länge. det känns iaf skönt! sov ju typ 2-3 timmar innan maten också, det va skönt, :) behövdes. sova är väl ändå det bästa man kan göra för att bli frisk? :)
är ensam i huset nu också, så det känns lite jobbigt.. och bläh, vill bli frisk!!!! :(

vill bli frisk nu!

aja, ni får stå ut med den där headern tills jag blir frisk och skaffat lite nya bilder att göra en header av helt enkelt!
iaf, idag har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt, tog även en dusch på förmiddagen och så. pappa tycker jag har rosiga kinder, så har väl fortfarande feber gissar jag på ^^ har inte kollat det och känner mig inte mega febrig, men aja, man kanske ska ta sig en sovamiddag stund? skulle inte banga! men vi hörs senare mina vänner.

livet leker och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, allt är bara segt :(

lite lagom dagens.


den här låten har många fått höra den senaste veckan från mig.
den har satt sig så djupt i mitt huvud alltså. och alla lackar ;)
men vadåå? :D bacon är gott :')


lista,

VEM

Vem är i rummet med dig? min nalle
Vem fick du senaste sms av? Joakim
Vem tänker du på nu? J
Vem pratade du senast i telefon med? Bea
Vems hus var du senast i? Mitt
Vem önskar du var med dig nu? J
Vem är din favoritsläkting? Farmor!

VAR

Var är din mobiltelefon? Brevid mig i sängen!
Var handlar du mest? gina typ?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina ;)
Var åkte du senast bil? hem!


VAD

Vad åt du senast? Macka
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Vadå byxor? :)
Vad är den närmaste saken som är blå? blogg.se logga
Vad har du på fötterna? inget :( dom fryser
Vad är din favorit färg? allt är fint!
Vilken film såg du senast? minns inte, kanske äckel the human centipede ( stavning? )
Vad hör du just nu? tv'n,

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? jaa
Hånglat på en bio? nej? pussats?
Hånglat i skogen? jarå
Tyckt att din kusin är het? nej men syssling, när jag va mindre!
Sovit naken? när man va mindre ja
Kört över hastighetengränsen? haha med moppen, ja ;D
Målat om ditt rum? aaah
Dansat framför en spegel? oja!
Fått hicka? jaa, -.-
Dumpat någon? mm...
Stulit pengar från en kompis? säkert ^^  
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej inte vad jag vet
Varit i slagsmål? nej inte direkt
Smugit ur ditt hus? nupp
Haft känslor för någon som inte känt desamma? mm
Hånglat med en främling? höhöh, jaa. xD
Älskar eller saknar någon nu? både och, ja.


sjukling ligger döende i sängen.. gösh.

fina bea ringde precis, små pratade lite :) trevlans! aja, vaknade för kanske 2 timmar sen, vaknade av mig själv och har vart ganska pigg sen dess. men nu börjar min kropp börja sega igen. haha, nej men börjat små hosta igen och så, men har bricanyl och slemlösande hostmedicin, imorgon blir jag också hemma från jobbet. det känns tråkigt, för det är små kul att vara där! min hals är förresten tjockis, så det syns utåt liksom. fett fult! funderar på att ta en dusch snart för att kanske må bättre. typiskt mig att duscha och sen är huvudvärk och sånt borta. nej men så äre :)
ska ner och göra lite te snart också! det behövs till min hals och mina lungor! vi hörs senare, puss!


glad tjej, övningskör!

vet ni vad?
i söndags övningskörde jag för första gången i mitt liv. det var galet kul, men sen frågade pappa om jag ville köra hem, och omg vad läskigt det var när jag skulle över vägen. jävla fan asså! xD men det gick asbra ändå. jag körde hela vägen hem från blå wingen, första gången jag körde liksom! :o
sen i måndags körde jag efter våran väg upp till av grävningen ( typ 1 mil ) galet kul det är att köra asså! :') nu ska jag ligga i här asså, måste bara bli 18 också så man kan ta körkort och skaffa bil! ;D


sjukling.

igår sa man hejdå till Mertsi och Fritz och gänget. det va sorligt, gjorde lite ont.. men ska tvinga pappa att ha kontakt med Mertsi!
aja, är dödssjuk känns det som. spydde äckel 3 gånger igår, hostade galet och hade ingen balans och ah inget var bra! :( så idag är jag hemma för att krya på mig, och ja, snott en av pappas bricanyl, min räddning fan. haft ont i bröstet och sånt liksom, men bricanyl har gjort det mesta bra. knappt hostat tack vare den! vi hörs senare ska kolla massa bloggar nu! puss

kulturnatten!

nu ska jag först berätta lite om min lördag!
dagen började lugnt, satt vaken och tog det lugnt, gjrode mig ordning i en lugn takt :) sen drog jag vidare mot knivsta och träffade emma och drog vidare mot uppsala. träffade emil där och sen träffade jag bea en snabbis, sa bara hej egntligen. men det va trevlans. iaf resten av dagen gick vi mest runt, satt på olika ställen och tog det lugnt, tills vi drog iväg och träffade sabina och karin och drog vidare mot typ gränby. satt där ett bra tag och ah pratade och hade trevligt!
sen vid typ halv 1 va vi tillbaka inne i stan men då hade allt börja stänga och sånt, så vi satte oss vid station och då kom Classe förbi och stannade till för att pratade med mig tills hans tåg kom. trevliiigt! :) ah, sen när han drog kom sanna och madelene förbi. men vi drog typ till bussen efter ett tag, ( halv 3 ). på bussen var det fan grymt röj. va hur mycket massa folk som helst, och ja det va då man ville att det skulle vara minst röj men ah, när vi kom till knivsta var ängby krog i brand! var ganska oväntat och så¨, men ah!

där har ni ett tråkigt inlägg om min lördag! xD

hejhejjenniehejpådigjennie.


 
sminkat mig, ska fixa håret sen också men det går bli innan jag rör mig så det håller sig, eller jag ska iaf försöka få det att hålla sig. jävla hår som bara formar sig för minsta lilla. dummahår. nej sista idol audition avsnittet för denna gång. höhöh, sen disney channel tills jag orkar röra på mig.


snygg chey!


snygg osminkad och ofixad tjej! helt trött och seg.
måste vila ut mig tills ikväll då det blir ut och röja
och antagligen frysa en aning mycket!


gomorgon!

gomorgon mina vänner!
idag är det kulturnatten som gäller och det kommer bli en låång kväll. sover hos emma i natt iaf så man slipper åka hem typ 11 ^^ haha, så ah. ska typ åka in med bea till stan och sen ska jag även träffa emma och emil. men vi hörs senare innan jag drar, har ändå inget roligt att skriva om nu ;D

puss

jag saknar han.

snabbt om veckan bara!

hej mina vänner.
förlåt för att jag inte bloggat alls på vädlrigt länge.. men jag har inte haft tid för det, vart ute med folk och sånt hela tiden! men ni ska få en liten snabb titt på vad jag hittat på denna vecka!

i måndag's var det först jobb hela dagen. packade mest upp, märkte och stog i kassan, när jag kom hem drog jag ut medemma, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde? flåt!

i tisdags gick jag från jobbet vid 1, jag och pappa drog och käkade pizza då och sen så åkte vi till stockholm och träffade mertsi på hans jobb! tog en fika och bara tog det lugnt. sen åkte jag ohc pappa vidare till gubbängen, senare kom även mertsi och hans grabbar! mathias och rikard kom även också sen. skit samma, jag och pappa gick mest runt som vanligt, men typ dom 3 sista matcherna kollade vi på med mathias och rikard. och fyfan vad spännande det va! men hammarby vann iaf! :) hihi, och sen plus vart det slagsmål på läktaren, så en fick åka ambulans och en fick gå ut där ifrån. lite galet!

i onsdag jobbade jag som vanligt med efter det drog jag till Bea! vi gjrode inte så mycket, umgicks och sånt dära! var asnajs att träffa min gulleunge! hon är min flickvän vettni!

igår så drog jag och emma till märsta, eller eurostop började vi med och kollade runt och jag köpte finfina pressenter till mamma ohc pappa. ni ska få se dom nån gång! lovar :) sen in till märsta och gjorde ingenting. vi satt och prata och chilla mest.

idag har jag vart med emma efter jobbet :) vi drog till nordan och va där och gjorde det vi brukade, men fyfan vad segt allt var! xD men det var trevlans att träffa emma igen!

imorgon blir det kulturnatten men lovar att blogga innan jag drar och jag vet att det här inlägget sög min kuk. men jag skrev mest bara för att jag kände att ni behövde ha nått att läsa! :)

puss

ny blogg,

tack alla som finns där för mig just nu.
det behövs och jag är tacksam för allt ni säger!
tacktacktack! <3


vart med emma älskling i märsta idag! men mer om det får ni höra senare,
nu ska jag sova! puss på er!


RSS 2.0