vad var de jag sa..

tjenixen! idag har min dag gått ut på att vänta mest, vi åkte ju till läkaren och ja de var allmänt förvirrat där! men fick iaf fram att jag har halsfluss, som jag typ visste! så nu har jag megatjocka och stora tabletter som jag ska äta i 10 dagar.. buhu! hatar att vara sjuk, framförallt halsfluss :(
sen var vi ia förbi swedbank, mamma, apoteker och sen åt vi på max! mumma,
nu ligger jag däckad i sängen och sover från och till! skönast då, för man känner ingen smärta alls! hej!


sjukling

åh är redan så trött på att vara helt död, och måste äta värktabletter annars gör hela kroppen ont.. mitt huvud mår inge bra alls. är helt snurrig när jag reser på mig! skönt!



jag ska försöka mig på stt spela the sims igen, om ett tag!


sur och försöker bli frisk

mitt the sims har åter igen börjat toka hacka och jag är arg! på allt för stunden..
så ligger nu här i sängen och kollar på grease 2, va länge sen man såg den!
idag annars händer inget, måste bli frisk och imorgon blir det att dra till närakuten! shönt
nyduschad också!


melodifestivalen och tycker synd om mig själv..

hej där!

ligger i sängen och har jublat åt att En riktig jävla schlager gick vidare! haha, bästa låten på länge helt klart! :)
nu går varg veum på tv, så ligger här och kollar på det!

är sjukt glad att alvedon och ipren finns, annars skulle inte livet fungera..


sjuk..

det var nog Jävligt bra att jag stannade hemma igår, för gissa vad. 
det är ganska säkert att jag fått halsfluss, inte helt säker, men halsmandel är röd och svullen och det är vita prickar, så det är rätt säkert att min hals inte mår bra. LAGOM TILL LOVET! 

vad ska bloggen handla om egentligen?

åh nu börjar jag bli tröttis! fast det är fredag, måste hålla mig vaken ett litet ta till, sov ju trotts allt mitt på dan också!

som ni kanske ser började jag om från början med designen, är inte klar än, långt ifrån! ska fortsätta och försöka göra det finfint :) har lite planer, om jag hittar hur man gör :(

hur är det fatt? jag funderar lite på vad min blogg ska handla om! vill inte ha med hela mitt liv i den då jag anser att tex mitt förhållande är vår ensak! dock så kommer de vara lite sånt med, men kanske ska börja med tex veckans blogg och tips? får fundera lite på det! :)


h


the sims!

jo men hej där :) 
ända som gjort idag typ är spelat the sims och sovit. somnade om efter vi ätit frukost och sov ända till 2! kände att det verkligen behövdes och man piggnade till lite efter det :) skönt som tusan. 
nu har även marcus tagit sig hit, så har rasmus på ena sidan och marcus på andra och de spelar självklart wow! hehe.. 
 
aja, tänkte bara uppdatera lite :) 
 
förresten, om det är någon, av er som spelar the sims 3, är det någon som har problem med spelet? eller funkar erat finfint? 

alla <3-dag

vart inget skrivande igår för jag va så upptagen hela dagen! Började med skolan och det rullade på, sket i sista lektionen då jag hade gjort det jag skulle till den lektionen! så det kändes bra :) efter skolan åkte jag till stan och mötte älskling och john, och vi mötte sen emma. 
vi käkade och gick på bio :) sprang även förbi ett gym jag hade tänkt börja på! billigt och det verkade vara bra! :) så får se efter lovet. 
 
idag stannade jag hemma pga att jag haft huvudvärk och illamående 2 dagar och igår måste jag nästan haft migrän.. huvet är bättre idag men känner mig fortfarande helt tung och seg! så är nog lika bra att vara hemma :) 
 
 
Jag älskar min Rasmus mest av allt i hela världen. 
Han är verkligen den bästa och underbaraste människan! 

rfasf

såja, nu tänker jag nöja mig sådär ikväll! 
det va ju inte meningen att det ska se ut som det gör just nu. vart inte alls bra eller som tänkt! men, det får fan vara så. ingen som läser min blogg ändå! :) 
aja, nu ska jag inte sitta här längre, ciao! 

design asså..

hade helt glömt hur för jävla svårt och jobbigt det var att få till en bra design! och det enda jag gjort nu är att tagit en färdig mall... men det sakerna jag vill lägga till och fixa och få snyggt var fan inte det minsta lätt! 
 
nu blir jag sur! 

hallonstigen..

där vill jag bo. inte för att stället är fint, utan namnet på vägen låter så gottigott! 
 
idag iskolan var det muntligt prov, som gick bra! tror jag iaf. jag körde helt enkelt bara på, hade varken tränat eller något papper, så jag körde helt enkelt 'vi får ta det som det kommer' och min lärare sa att hon tyckte det lät som jag tränat en massa på det hela, och så! så det va ju en bra sak! :) 
resten av skolan dagen har gått bra. slutar egentligen om 5 minuter! den ni! men är redan hemma vid datan, vi gjode liksom om vårt schema idag tack vare att en lärare var sjuk. så det kändes ju riktigt skönt! 
 
jag har precis tryckt i mig en semla med vanligkräm. Mums, riktigt gottigott! 
 
imorgon är det alla ♥-dag, ska ni hitta på något speciellt då eller? :) själv tror jag itne det händer något speciellt alls, förutom att jag köpt lite presenter till mitt finaste ♥! 
 
puss. 
 

Mamma's födelsedag <3

det är tjockistisdag idag och jag har ännu inte ätit någon semla! JAG BLIR LEDSEN! aja. 
 
Min absolut finaste mamma fyller år idag, och jag älskar henne så jäkla mycket! Jag älskar min pappa massor mest också..
Dock firade vi mamma i lördags. Va och käkade go mat och umgicks lite grann sådär! funderar dock på att tvinga med min älskling hem till mami och papi snart igen och bara ta det lugnt en hel kväll och ha det trevligt! 
 
Iaf, imorgon är det återigen skola, visst är det onsdag imorgon? ska ha jävla skit tal, och det vet ifan hur jag ska klara av att fixa med tanke på att jag har enbart en powerpoint ingenting annat. Kul, väldigt kul! aja, dom här två praktikdagarna har bara flugit och det har ändå vart saker att göra hela tiden samtidigt som det varit lugnt. Och gud så fort denna tisdag gick! bara rusade iväg och ja, jag msåte helt enkelt ha haft roligt. 
 
åkte buss hem både måndag och tisdag. Kändes riktigt ovanligt för brukar liksom inte göra det, plus att jag åkte buss hela vägen till praktiken imorse! det är första gången någonsin! hehe :) men det gick super bra och min fina älskling tvingade sig upp för att köra mig till vägen. 
 
åter till detta om gymmandet, fynderar starkt på att börja på fitness 24, måste bara ta reda på Vart i stan det ligger. och sen måste jag och Kela komma överens om tider och sen köper jag gymkort! så otroligt skönt, ska komma igång iaf MINST 2 gånger i veckan mån och tis. Sen kanske på onsdagar efter skolan men det får vi åter komma med senare! :) puss 

funderingar

jag har nu återigen tänkt på en sak när jag åkte buss påväg mot min finaste idag. Eller detta tänker jag egentligen på varje gång jag åker buss mer eller mindre, men varför i helvete börjar bussar alltid typ tok gasa när man är påväg att gå och sätta sig? alltid! 
Jag vet inte hur många gånger man ser andra och själv vart med om att man hållt på att ramla. Plus att när bussen försöker komma upp i fart så kommer man ju inte bakåt i bussen! fan, och man blir ju mest sur när det är barn eller gamla som är påväg för att sätta sig och busshelvetet börjar tok gasa. okej att bussen börjar köra, men varför tar dom i så förbannat jävla mycket!? 
 
en annan sak jag tänkt på mycket nu när jag ändå gått upp i vikt, är att jag mår så jävla dåligt av att handla kläder ( gå på shopping runda ) för det är Inget som ser snyggt ut! man ser  bara tjockare ut plus att alla jävla dockor är smalare än en pinne och tjejerna på tex webbshoppar är också så tokigtsmala! Varför? för kan ingen människa som är modell för en webbshopp ha lite kött på kroppen, fan att man liksom vågar köpa kläder om man inte testar det först. Bajs alltihop! 
 
köpt en väska idag faktiskt! och efter lovet om mina praktiktider ändras till det jag tänkt ut så ska jag börja gymma innan praktiken! Kul förresten att jobba typ 11 - 19/20 kulkul! aja, tur att jag är på en iaf Rolig och bra affär. 

Dagen, & en diskussion med mig själv.

När jag ändå är här och skriver kan jag ju passa på att berätta hur min dag har varit. Och den har varit seg, seg, seg. Hela dagen började bra med att Word inte funkade på just den Datan JAG tog i skolan, så satt en hel lektion och bara klippte och klistrade, dock var de en sak jag faktiskt skulle göra så jag fick ju det gjort. men ändå, sen flöt matten och idrotten på. Vi hade teori på idrotten, så pratade typ om kost, vad man ska äta osv. 
 
sen efter lunchen lyckades jag låsa mitt konto på datan, så då gick den lektionen också åt Helvete. så haha, känns stabilt att om 1 vecka så är det redovisning. wihå. 
 
När jag idag var påväg till min finaste, så satt jag på bussen och funderade på hur dåligt det egentligen är att bussar inte haft bälte lika länge som bilen. För det finns knappt någon människa som använder detta bälte. Och jag tror, iaf, för min del att man inte tänker på bältet när man åker buss, bara för att det är så oerhört nytt. 
Och ja, jag satt och tänkte på detta idag på bussen, och det fick mig ju att vela sätta på mig mitt bälte, Men tror ni inte jag har lyckas sätta mig på just det sätet där bältet inte ens funkar!? jo, självklart. och halt som det var satt jag och tänkte på att om bussen tippar då blir jag mosad mot marken. Haha, trevligt! 
 
känns som att jag kommer få dricka detta resten av livet! 

ny blogg..

jag har mina funderingar på att starta en ny blogg. en helt ny blogg, det skulle kännas rätt skönt, men känns ändå inte som att jag uppdaterar så mycket som jag borde göra. så det kanske är en onödig sak att göra. eller iaf onödig tid. Men har mina funderingar faktiskt. kommer dock inte ta bort denna, för denna blogg är en bra blogg ju! haha, vart ett bra år, så denna blogg gillar jag liksom! :) men vet inte, vi får se vad jag hittar på för någonting. 

en bra måndag och ett helvete tillsammans med tranbär.

i måndags var en sådan där skön dag på praktiken, en egentligen perfekt dag för en praktikant. Jag var ensam med Kela. SÅ jag fick för första gången svara i telefon, hämta pallar, stå ensam i affärn ( Dock så va kela i fikarummet! ) men ändå. kändes ändå rätt kul att få känna på att verkligen göra det mesta och själv! aja. 
 
jag har även konstaterat att jag kommer få leva på tranbärsjuice resten av mitt liv, då min mage ( urinvägsinfektionen ) enbart inte känns av när jag dricker mycket sånt. om det går en dag utan tranbär, då får jag ont direkt!! Så underbart liv... bajs jävla sak. orkar inte heller gå till läkarn, för dom kommer antingen bara ta prover och skicka hem mig med penecilin om det visar någonting. Men det verkar ju ändå inte hjälpa! vart såhär sen vi var i GÖTEBORG! och det va direkt efter sommarlovet... 
 
 

RSS 2.0