varför är stockholm så kallt?

sitter inne på ett hotell ochfikar lite, vi befinner oss i stockholm och ska snart röra oss mot teatern, eller musikal är det väl mera. hihi, vi ska se rock of ages, hört att den är riktigt bra! så får hoppas det :) 

vi har ätit på en god italiensk restaurang, muma! och i morgon far vi till mina föräldrar för att äta en god middag och förmodligen sover vi kvar där! full fart denna helg! och snart är det tyvärr måndag igen!! 







fredag för fan!!

gomorgon! :) 
sitter just nu på stationen och väntar på att min buss ska rulla in, sen far jag och möter pappa så vi kan åka till vårdcetralen, har ingen lust och de känns bättre idag, men inte alls bra! :/ dock så Måste jag till skolan typ för jag kan inte missa ett skit... så ja, jag vet i fan :( 

idag är det iaf freeeeedag! så jävla skönt :) ingen är gladare än jag! :) 

p&k 
jag vet är tråkig som inte lägger upp bilder, skärpning! :) 

Arg..

Gissa vad?! 
Jag har självklart gått och fått nå jävla skit. Penicillin imorgon? Ja förmodligen! Arg. Hejdå..

kalas, telia + samsung

hej! klockan börjar bli mycket och snart börjar stalkers, så jävla bäst! så väntar ivrigt :) 

idag har praktiken tagit gått bra, men tiden har gått sååååå långsamt, har nästan avlidit! efteråt så drog vi till netonnet för att älskling skulle kolla efter mobil, oså cashing nu är han samsung 4s ägare! heheh, aja, och jag ska snart bli telia ägare! (; 

imorgon så är det skola, jag orkar inte! :( 



onsdag morgon

gomorgon onsdag, lill-lördag! :) 
allt fint? jodå det är det väl, är trött spm ett as och sotter just nu och väntar på att klockan ska dra iväg så jag kan åka med bussen till gränby med malin, går dock rätt segt, kanske ska åka in innan henne? höhöhö, nej :) 

idag är det återigen praktik, får se vad vi gör idag, kan ju lite hoppas att jag och alex och kanske linnea gör klart pallarna, annars blöh! hehe, men vi härs senare, kanske släger in nått på lunchen, igår hann jag inte för jag käkade med papi :) puss




fin besök :)


hemma ifrån praktiken nu, där jag fick jätte mycket beröm för jag har vart duktig idag med att plocka pall, 3 stycken, helt själv! är så stolt över mig själv :) kommer kännas i kroppen imorgon! 

just nu har vi fin besök som ni ser, så vi hörs! 

tisdag, på gymmet

hallå, sitter just nu på f&s och har precis blivit klar för att röra mig mot bussen, är ett jävla skit väder ute så ser ite fram emot att gå ut :( eh, som sagt är på f&s och har gymmet, vart ett rätt kort pass i dag men jag tog i lite extra för det! så känner mig duktig! 

skriver ikväll igen, puss slänger in en bild sen :) 


Hej blogg.se IGEN!

Jag tror fan, hur mycket jag än tänker att blogg.se ändå är rätt kul, eller? Framförallt nu när jag såg att deras app faktiskt blivit mycket bättre och roligare. Har sådan beslutsångest, vet i sjutton!! Kan ju iaf skriva ett litet inlägg här :) hihi, om jag nu bestämmer mig för den här, så ska jag byta header osv :) och faktiskt fixa iordning.. 

Idag har dagen gått fort och rullat på, började med en fika på mammas jobb, sen praktik i typ 2 timmar, och sen åkte jag iväg till musikenshus där jag mötte typ hela klassen för att gå på uf, kick off 2013 var faktiskt kul, var en riktigt inspirerande föreläsare, så man blev ju typ asglad, plus att vi satt och as garvade typ längst fram, heheheh, Pinsamt! 

Jsut för stunden ligger jag i sängen och typ värmer mig, är sånt himla höstväder utanför fönstret.. Hehe, fast rätt mysigt faktiskt. Har iaf laddat upp min kamera helt nu, ska fan börja fota lite.. ( och bara för jag skriver det på bloggen så kommer det typ inte hända... Bajs ) 

Shao



RSS 2.0