:D

imorgon har jag vart 18 år i 1 vecka! waho!


skola och praktik.

nu var det några dagar sen jag skrev igen. haha, men ändå, jag skriver ju iaf titt som tät nu? :D 
iaf, det som hänt är väl inget speciellt. I onsdag och torsdags var jag i skolan och körde på som vanligt där. riktigt sega dagar och jag har ingen ork med skolan längre. FYFAN vad allting känns bara sämst när det gäller skolan. ( vet klagar för mycket på den där skiten! ) men aja, hände ingenting speciellt de dagarna. 
 
igår ( fredag ) var jag på praktiken igen. och det gick bara bra. hade dock inget att göra nästan så gjorde bara små saker hela dagen, inte alls roligt faktiskt. aja, ändå roligare att vara på praktiken än att vara i skolan. och att jag säger så är ett under. men jag trivs verkligen på min nya praktikplats, väldigt mycket. 
 
så, idag. vad har hänt denna lördag? jo jag har gjort klart 2 läxor, som jag skickat in. dock lyckades jag nog inte med någon av dom. men har iaf försökt så jag skiter it! :) 
 
imorgon kväll så ska jag och älskling in och möta mina föräldrar på stan någonstans för att äta ute och fira mig lite för att jag fyller år på onsdag. myspys
 
ha det så bra! 

praktik!

tjena! snabb uppdatering bara, igår var jag på praktiken, plockade mest bara upp saker och så! dagen gick helt okej fort, sen kollade vi idrottsgalan, som nästan var För pinsam!! herregud!
aja, nu sitter jag iaf på station i uppsala och ska möta upp malin strax så vi kan ta bussen till gränby och jobba! jag funderar på att leta upp en kaffe där! gud så gott!!

hejdå! :)


första dagen på praktiken detta år!

hej där! 
igår var jag på praktiken. gick super bra och jag fick till och med sluta 1 timma tidigare för att det inte fanns nått att göra typ. så jag var nöjd med det! plus att jag hade världens huvudvärk så jag trodde jag skulle dö mer eller mindre! sen kom även pappa förbi och lämnade lite saker, och sen vart jag in sprungen av en tokig tant! hehe, eller rättare sagt påhoppad av erika! haha, alltid lika trevligt! ;) annars bestog resten av kvällen mest utav att jag sov. var trött och hade huvudvärk. 
 
så jag sov medans grabbsen spelade spel! :) 
 

glad tjej!

tjenixen!

allt bra med er? här är det helt okej! :) dock så är jag jävligt trött och vill bara tillbaka till sängen!

igår blev jag av med mitt skolbusskort, för uls maskiner kan ta sig där bak på varandra! snacka om arg jag blev! dock så ploppade de tydligen ut när nån annan stoppade in sitt kort, men då satt jag redan på tåghelvetet! hoppas det är inlämnat nu så papi kan ge mig det! Kostar fan 57 kort att ta sig 5 minuter till gränby, sen hem där ifrån och sen till björklinge! vilken idioti! dyyyyrt!!
aja, just nu väntar jag på malin så ska vi ta bussen tillsammans!
ciao


första skoldagen 2013

jävla skit dag och den termin ser jag Inte framemot! linda är mammaledig = ny lärare ( inge bra alls! )
sanna den absolut bästa nånsin slutar! HALLÅ? vad händer! och mitt schema är allt annat än kul, fyfan säger jag bara! jag som tänkte börja träna Eller nått för att gå ner i vikt!
URSH!


imorgon är det verklighet igen..

hejhå! 
fan, idag har det varit rätt fint väder faktiskt. och det känns skit att skolan drar igång imorgon. Känns säämst! dock en kort dag imorgon slutar 1 som tur är. annars skulle jag aldrig orkat. känns som man måste sova tidigt idag. hehe. 
 
jag har tappat bort mina cam som sitter fast i datan. haha, hur lyckas man? :D känns förjäfligt :( 
 
nu ska jag leta vidare hur fan man kan gå ner i vikt Utan att träna varje jävla dag! puss på er! höhöh

om man verkligen vill går det. fast nej.

hejhå. imorgon är det typ som söndag för mig och det känns mer än förjävligt. vill inte börja skolan igen. och jag vill knappt veta hur mitt schema ser ut. Plus att jag funderar på att börja träna. men det är så fruktansvärt tråkigt att göra det själv och jag vill inte åka till knivsta för att göra det. känns onödigt långt. haha, plus att kommer ju bara vara där 2 gånger i veckan denna termin så då är det inte heller värt. får se hur schemat ser ut, sen får jag börja kolla runt lite. 

poff, raketer! 


- tur att det här är en film! - vadårå? - annars hade det inte vart lika kul! ~ så kan det gå när man kollar arn ~

jag har kommit på att det är förjävligt skönt att sova mitt på dagen! höhö, framförallt när man ligger och gosar med min prins samtidigt!
så nu är jag pigg för att spela The Sims!! :D min familj börjat bli stor igen :( min unge får nog åka iväg på skola och komms tillbaka när hon blir äldre! :D
hejdå!


sjukstuga!

idag har ändå vart en mysig dag! vart i stan och fickat och även hälsat på en bebis! jätte snuttig :')
dock så är jag fan inte bättre! men mår inte illa längre, nu är det dock rinnande näsa, hosta, nysningar och mitt huvud har även sagt ifrån! plus att jag tok gråter pga min näsa! haha skit! vi som ska åka Skridskor imorgon... jag får tat lugnt!
tjao


snöar igen!

godmorgon godmorgon :)

ligger här i sängen och väntar på att gå upp, idag har jag ingen röst kvar och näsan går set knappt att andas med! wehooo! idag blir det nog en lugn dag :)
kram


illa mående skit.

idag är en sån där dag jag önskar att jag bara hade legat kvar i sängen hela dagen och sovit. men ikke! jag har varken kunna sovit gott i natt eller haft någon skön dag alls! började i går kväll när jag skulle sova att min hals kändes torr.. så började svälja typ hela tiden. det gör att det blir mycket saliv och luft i magen och det slutar med illamående. så låg vaken i 2 timmar och försökte sova, sen somnade jag och sov 2 timmar, då jag fick springa ner och försöka spy, men gick inte. sen höll jag på så hela natten.. 
 
och ja, sömn fick ju inte skiten att försvinna så, har mått illa hela dagen idag också, och fått runt och spottat hela dagen. FRÄSCHIGT VA? nej, tänkte väl det.. och mår fortfarande bajs. så ska ta mig en ipren och alvedon! och försöka må bättre :( 
 
aja, jag hoppas ni iaf mår och bra och att ni har haft en fin början på nya året! puss 

RSS 2.0