dagen,

började 7 imorse för att invetera! gick bra och tiden sprang iväg, gjorde dock inte så mycket efteråt, vi hängde mest bara för att få allting klart och så.. jag slutade ju även 2 så då gick jag och åt med annika :) trevligt

nu är vi hemma i sängen, har ätit en godsallad och jag har tagit en oerhört skön dusch, och tvättat mitt ansikte ordentligt! 

nu väntar vi på att klockan ska bli 8 då ett spännande program börjar, och sedan är det efterlyst! måste ju kolla för att se hur de är utan Hasse.. :( 


gravid!

vi hade en liten diskution på praktiken här om dagen om graviditet. och jag bara måste få säga detta för det gör att de nästan pirrar i kroppen.. men.. 
att vara gravid oavsett storlek, längd, färg, vikt, ögon, öron så är det så fruktansvärt fint! när jag blir gravid ska man kunna stå 2 mil ifrån mi och se att jag har ett liv i min mage. de ska synas, de ska framhävas, för de är det finaste som finns.. : ) 


lånade bilder från googel.. :) 

trött och seg..

hallååå! :) är på praktiken och har lite lunch just nu :) har ont i huvet och är helt sjukt trött! men aja, bara 3 och en halv timme kvar det får väl funka :) 

imorgon börjar man ju 7 (!!!!) då vi har inventering.. snacka om att det kommer förstöra hela veckan.. haha helt död onsdag, torsdag och säkert fredag, haha men ändå får sluta 2 :) 

hehe vi hörs! 



lite silvrigare ton än guldton..

haha okej jag fegade ur, och gjorde tvärtom! får gå till frissan och göra de jag velat i typ 10år!! :) 



måndag efter sportlov

hehe ska göra en dumgrej efter maten.. hihi spännande! berättar mer om det senare :) 

så seg efter lovet såhär.. började dagen med engelska på morgonen, gik väl bra fast var inte alls sugen, sedan har jag haft praktiken. det gick väl bra, har städat hela dagen.

måste bara säga detta också att jag börjar bli ledsen att ingen tror på mig och ofta låter nedlåtande när jag faktiskt försöker med någonting.. istället för att peppa




kul på jobbet/praktiken! ;D


lördag, snart måndag igen..

hejhå! 
sitter hemma hos marcuuus, ätit här idag. åt samma som förra helgen för de var så dögott! :) heheh! nu har vi kollat mellon och tycker låtarna var sämst. dock var ellinor bäst och så duktig!! 

nu ska jah fortsätta dö i soffan :) 

ett litet hej




ute med papi och åker, nu ska vi åka och kolla väggar till våran monter :) sedan så hem och beställa lite mer saker till montern :) har inte skrivit för att  jag och mitt hjärta har baaara legat i sängen och inte gjort någonting, dels för att han har varit sjukling och för att vi inte gjort något.. :) 

min finaste


jag har världens finaste.
det gör ont i hjärtat att se 
honom såhär ynklig.. 
men då får jag lite extra tid
med honom såhär på lovet 
: ) 
jag älskar dig Rasmus! 

sjukdomar

åh herre! imorse klockan 03.30 känner jag hur älskling rusar upp från sängen och går ner. försvann ett tag så jag gick ner, så har stackarn magsjuka!! :( så 2/4 är magsjuka här, jag har än så länge klarat mig! vill absolut inte bli magsjuk, värsta som finns.. :/ 

tycker så synd om mitt hjärta! ska nog gör något att äta snart :) 

puss

dagen till ära

idag har jag hållt på med viktiga saker hela dagen ;) haha började med en tupplur på mammasjobb sedan åkte jag och klippte mig. klippte mig inte alls mycket, utan toppade och klippte upp rätt mycket :) håret känns så sjukt fint mjukt och fräsht nu! borde klippa mig oftare. fast hatar att man typ har ont i hela magen innan. haha :) 

sedan åkte jag med pappa hela dagen, vi kollade även massa saker till vår UfMonter så nu är vi lite närmare mässan ändå. sålde även en penna idag, eller 3 egentligen :) 




imorgon då jäklar!

hallå! 
imorse vaknade vi hemma hos marcus käkade frukost och sen drog vi allihopa till rasmus för att spela! så ja jag har spelat the sims hela dagen typ och jag har kommit på en sak man kan göra! jo simmarna kan bli bloggare! ascoolt! :) hihi! 

imorgon ska jag klippa mig, asnervös typ hatar egentligen att klippa mig! blir aldrig nöjd och det känns skit! men ska inte göra någon egentligen förändring ska bara typ klippa upp rätt mycket! sen ska jag åka med papi så får vi se när mitt hjärta slutar :) 




lördag, äntligen lov

hallå! inte gjort ett skit i dag typ. mer än att jag och älskling åkte och handlade mat att göra sen drog vi till marcus och gjorde maten. och min mat vart så sjuuuuukt jävla god! potatis och sötpotatis i ugn kyckling med fetaost och soltorkade tomater i ugn med grönsaker. det var helt galet gott. 

va så gott att jag inte hann ta kort.. haha matorgasm

iaf nu har vi kollat på mello såklart, och outtrigger Borde/Skulle ha gått direkt till finalen. men inte då. skit sverige! :( 

nu ska jag dricka kaffe och typ dö i soffan.. hehe 



bara för mig

ett litet schema för mig själv. nu jäklar ska det hända grejer på Riktigt! 

måndag: lunch och middag 
tisdag: lunch 
onsdag: lunch och middag
torsdag: lunch eller middag
fredag: lunch
lördag - söndag äta vanlig mat. 

alla <3dag!

nu är jag hemma sen någon timma tillbaka. har ju varit i skolan idag och det var en riktigt lugn dag. den har gått fort och bara varit skön! plus att nu är det lov! fick iaf B i kursen och det känns såååå bra, bästa betyget hittills! :) 

efter skolan drog jag till gränby för att vänta på min prins, så köpte en tröja ska testa den sen. så får se om jg har kvar den. 

mötes även av 6 fantastiskt fina rosor när min prins kom. vart så glad och varm. jag älskar verkligen min rasmus <3 jag hade ju faktiskt också köpt rosor till honom så hihi blev en fin bukett! :) 




vill även säga att jag älskar verkligen min mamma och pappa. de är dom bästa människorna på denna jord. och de har så mycket kärlek och omtänksamhet. ni är såååå underbara <3

in the skoool

redovisning i skolan! :) 



älgar överallt

måste bara börja med att när vi nästan var hemma, så står det 4 JÄKLA ÄLGAR på en åker. huuur ofta ser man 4 älgar samtidigt på samma ställe? lovar att det var fajt mellan två av dom verkade som de var lite arga på varandra. dock var alla 4 rätt så små. men det var ashäftigt faktiskt! 

iaf! förlåt att jag har varit borta några dagar men inte haft tid. igår var vi ju hos min mor&far för mami fyllde år så vi åt mat och firade henne. jätte trevligt. jag älskar verkligen mina fina föräldrar!!  

annars idag har det varit en asseg dag! varit i skolan och bara vart känns de som, inte gjort något speciellt alls.. :) 

haha sämst bild ser ni de 4 älgarna eller? ;) hahah! 

gonatt

såjäkla ont i mina ben. och jag är så sjuuukt trött. redan lyckats sova typ 1 timma :) hhehe hörs imorgon orkar inte! 



hallonhallonhallon <3

nu har jag snart nytt nummer och teliaabonnemang. lääskigt. ehm, ska göra hallonpaj idag : ) 


lördag!

igår när vi kom upp ur sängen drog vi ivä till tierp för att storhandla för en grillkväll. vi köpte varsin sorts kött! haha jävla tjockisar! 
när vi kom hem vid 6 tiden började vi direkt att fixa i ordning maten och började grilla. det vart svingott när de väl var klart :) hihi efter maten så kollade grabbsen på massa roliga klipp typ fail i tvrutan och så kollade vi såklart på melodifestivalen fast låtarna suger som vanligt! 

nu har vi precis ätit frukost och ska vara döda resten av dagen! 



underbara fredag..

idag ska de också komma ett positivt inlägg! jag typ älskar fredagar som de är just nu! visst de är svin sorligt att unte fredag var som lördag men, att först gå till skolan och faktiskt nästan vaaarje fredag ha det roligt med mina kära vänner och sedan ha rätt okej uppgifter som är väldigt fria. sedan typ sluta när man är klar. asså man skrattar så mycket under fredagar. det är sjukt.

dock är man i stället död när man kommer hem menmen! hehe, det får man tåla ;) nu så ligger jag och kollar på tv och ska kaanske kolla och eställa studentmössa annars gör jah de på söndag ;) hehe 




goooomorgon!




en bra torsdag.

idag har varit en bra dag. började med 1 timmas sovmorgon sedan gjorde jag mig ordning i ett ganska lugnt tempo, jag och älskling åt frukost tillsammans sedan körde han mig till bussen. när jag kom till uppsala hämtade pappa upp mig för att åka till skolan. skoldagen har gått ordentligt fort! för sedan på sista lektionen drog vi ett gäng in till uppsala för att kolla grejer till uf inne på ikea därefter hann jag även åka i bakluckan mellan ett par ställen i uppsala.. 

haha och nu sitter jag på bussen för att få komma hem till Mitt hjärta. en perfekt dag. :) 


onsdag och jag börjar få lite ångest..

just idag är jag inte så stark. jag känner att hur mycket man än gör och försöker så är det ändå fel. ställa upp för någon och bara få skit tillbaka. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. de är tusen tankar i mitt huvud. jag vill men ändå vill jag inte längre.. och nej de handlar verkligen Inte om mig och rasmus. vi har de bra och jag älskar honom mer än vad hjärtat klarar av.. hihi :) 
dettar något helt annat. nog om det.. 

jag har inte skrivit åpå någon dag nu men jag har varit trött och då faktiskt. och på praktiken orkar man inte då man måste varva ner på rasterna hehe :) 
idag har det gått bra. ändå var väl att jag kände mig hängig på eftermiddagen. vart super trött och seg. men det har gått bra idag, jag och annika städa ett av lagren och sen plockade och donade vi.. 

vi hörs. 
samma bild som förut. förlåt

lite onödigt

igår var det som alla andra söndagar typ, gjorde ingenting satt bara och spela the sims, och sen på kvällen så kollade jag och älskling några avsnitt homeland. bara ett avsnitt kvar sen är säsongen slut!! och jag blev så arg på de vi så igår!!! åååh haha :) 

annars idag har jag varit på praktiken och plockat pall och lite.. 

och idag började min första dag på diet shake. de är ju inte drömmat men drack iaf en shake och sen åt nötter till lunch. så ska det fortsätta ska även försöka göra det till middag om de är För onyttigt! :) 

våran snögubbe tippade igår.. 



snön faller samtidigt som de smälter..

gokväll!
idag och jag älskling hunnit med mycket! först åt vi en god frukost och földe för de åkte vi till affäre  och handlade lite grann! :) när vi kom hem så tyckte mitt hjärta att det var ju kramsnö så han började tänka tillbaka på barndomen, så vi tog och byggde en snögubbe! haha den vart jätte fin men haha typ dubbelt så lång som mig ;) 

efter de åkte vi till gränby centrum, köpte 1 par byxor, 2 bhar och en sminkväska.. rätt nöjd! :) vi åt även lunch/middag där! svin goda kycklig satay <3 

nu ska jag typ däcka här i sängen helt ensam för min man sitter såklart och spelar! ;D 


RSS 2.0