munter jennie.

okej. jag bara måste få skriva av mig lite. inte för att jag egentligen vet vad jag ska skriva. men det här med skolan, ni som följt mig förut Vet att jag alltid hatat skolan och att jag inte alltid haft det så bra i skolan. därför kändes det som en så jäkla ny start att börja på gymnasiet även fast jag inte flyttade så långt i från min förra skolan. men det var ändå en ny skola, nya lärare och nya klasskompisar. och jag trivdes som fan. kändes som allting bara flöt på och allting vart så mycket Roligare. hade bra lärare som brydde sig och jag lärade mig mer på det året än jag lärt mig alla andra dessa år jag gått i skolan. 
 
Men hallå! vad händer när man börjar i 2an? jo, det är en heldel nya lärare och det känns inte det minsta bra alls.visst jag tycker om nån av dom... Men lärarna man hade i 1an visste hur man haft det förr och förstog vad dom skulle göra och hur dom skulle vara för att man skulle tycka det var roligare. men nu är det inte så längre. ingenting känns roligt längre. verkligen ingenting. och jag tror många kanske kan märka det. för min attityd i skolan har väl blivit sämre
 
iaf. det jag vill komma fram till är att jag avskyr när man går 1 år i skolan och allting eller nästan allting känns så JÄKLA mycket bättre. och man liksom trivs och allt sånt. sen så ska lärare sluta, eller byta tjänst eller vara lediga osvosvosv.. och allt blir sämre. DET ÄR INTE OKEJ! inte alls. 
 
plus att jag har ju inte haft sådär jätte bra praktik termin heller. med tanke på att första veckan öppnade jag min käft framför fel lärare och dom tog i från mig min praktik plats och visste sen inte vart dom skulle göra av mig sen. så hamnade där det gick. och visst dom på coop var as trevliga och jag trivdes med människorna MEN jag ville inte jobba i en mataffär. sen så hamnade jag yttligare på ett annat ställe som verkligen inte heller var nått för mig. GT. dock nu, så är jag på BR, och ja jag trivs äntligen. det är faktiskt kul. MEN ändåååååå. 
 
Fuck. 

RSS 2.0