lördag, 22/9

hehe, det här med att börja blogga när skolan börja går väl sådär. men det är inge kul att blogga längre.. det är verkligen inte det, och det märker man oavsett vem det gäller tycker jag. Bloggvärlden har börjat förfalla, tyvärr faktiskt. jag läser iaf bloggar varje dag och jag mår bra. 
 
skolan rullar på som vanligt, fast med ett sämst schema, men jag överlever. plus att jag ångrar något fruktansvärt att jag slutade på Team Sportia. för nu känns det som att ingenting blir bra. det är skillnad om man ska hitta ett jobb, för då går man till ställen man kan tänka sig jobba på och som man skulle tycka va kul, i min sitts så får man det som de hittar, plus att det är inte många ställen som verkar vela ha praktikant, plus det suger att jag typ inte ens får springa runt själv och försöka höra mig runt. det är konstigt. med tanke på att det som säger att det KANSKE tar emot praktikanter ändå först vill se vem man är. knas. 
 
nu ska jag spela the sims 3. bye! 

På benen igen efter en rad sjukdomar efter varandra..

Tänkte nu när jag ligger i min mans säng och bara tar det lugnt kan jag skicka iväg ett inlägg!

iaf, idag har jag vart iskolan efter att bara legat i 4 dagar helt utslagen! Och självklart går jag den längsta dagen på veckan! Haha fuck! Men dagen har rullat på rätt bra ändå, känner ändå att man har kommut igång lite med skolan nu.. Så det känns bra :)

idag fick vi även veta att vi ska börja med en ny kurs på ett lite annorlunda sett! Jo men visst, våran lärare sitter på andra sidan datan och vi har egentligen ingen aning om vem människan är :D haha är mest rädd för "slutprovet" i den kusen, ser icke fram emot det!

aja, vi hörs! Ciao


Nu Tänker jag tycka synf om mig själv!!

Jag är sjuk! Och det blir Inte det minsta bättre, bara tvärtom!! I söndags när vi skullr åka hem från göteborg hade jag konstant ont i magen på höger sida, ryggen värkte också, jag trodde lätt det var nått med min blindtarm.. Vi kom hem och jag mådde lika dåligt fortfarande.. Stannade hemma måndag-onsdag och hade fortfarande ont, inte lika ont men ont! Nu väkte även ryggen 1000gånger mera!


älskling va och jobbade och hag kände även de dagarna att jag började bli lite snorig.. På torsdagen gick jag i skolan, även fast jag hade ont.. Då pratade jag med en klasskompis i skolan och hon sa att det Kunde vart utinvägsinfektionen, så på fredagmorgon gick jag och tog prover och jag hade urinvägsinfektion som förmodligen gått upp mot mina njurar.. Fick medecin för 5 dagar framöver..


nu när helgen kom så har jag blivit ännu sjukare! Har börjat hosta som jag vet inte vad, och pga så får jag ont i lungorna så jag knappt får nån luft när hag hostar.. Och i alla sjukdomar sväljer jag otroligt mycket saliv som fick mig att kräkas 2 gånger i natt..

lät få ligga helt utslagen ett par dagar till då.. Känns inge bra, inge bra alls!!

puss


RSS 2.0