Bilar...

Ofta när jag kommer på vissa saker jag vill prata om, framförallt när jag är med Rasmus, brukar de sluta med att jag bara pratar med mig själv. Jag ger mig själv frågor och svar, haha sen blir jag så jäkla frustrerad när rasmus inte liksom disskuterar Med mig. 

Haha, men idag tex, då pratade vi dock båda två. Men de är ju så att jag ska ju försöka ta körkort inom 2 månader ( inga tider på 1 månad typ! ) iaf, så pratar vi mycket om de och liksom körskolor och typ bilar. För nu jäklar kollar jag blocket Varje dag för att hitta nått kul. Men alla "billiga" begagnade bilar har gått så jäääävla långt. Jag är sååå kräsen! 

Okej, till saken, vi har hittat en söt liten Polo GTI! Den är jätte fin och inte gått alls mycket och rätt billigt pris. Men idag dök en ny polo upp på blocket och Rasmus visade mig såklart. Men då var jag tvungen att ta upp detta med honom, att jag vill inte ha någon typiskt Tjejbil. Tex, när jag ser en vanlig Polo så tänker jag, tjejkörd eller så är det äldre som har dessa bilar. Och jag har inget emot det men jag vill bara inte ha en sån! Så Rasmus undrade vad vill jag ha för bil? Varpå jag svarar att den där polo GTI var fin och en sån är mycket bättre. Vilket han höll med om, och förstog precis vad jag menade. Inge illa menat till någon. Men de är så jag vill ha det. GTI'n  är mycket finare, tuffare och coolare. Tänk en svart med tonade rutor och vita ascoola fälgar? Fräääänt!  

Helst av allt vill jag ha en Passat Variant (kombi) eller en fin Audi, eller varför inte en fet Volvo V70? 

Lite tankar

Visste ni att, jag tänker varje dag flera gånger om dagen på as bra saker jag vill ta upp här i bloggen. Men sedan glömmer jag bort och orkar inte lägga någon energi alls på att få till de eller att minnas. 

Det är btw redan första september. Vart tar tiden vägen? Detta år känns som de är ett händelserikt år, framförallt från och med nu. Eller ah egentligen efter studenten. Ni vet nu är det dags att skaffa körkort, bil, hus, jobb osv. Jag vill för tusan bli 10 igen. Börjar ju bli rädd för att bli så pass gammal att klara mig helt själv och ta massa ansvar. Vem vill de liksom? 

Aja, nu ska jag kolla på paradise hotel och chilla. Vi hörs. P&K 

RSS 2.0