nyårslöften.

med tanke på att det är nästintill ingen som läser denna blogg längre. kan jag dela med mig om mina nyårslöften! 
 
- Äta mindre godis, alltså, enbart äta godis 1 gång i veckan. 
- Gå ner 15-20kg. kommer dock inte klara det, men jag måste iaf försöka ha ett mål. 
 


2012

2012

Hur har året 2012 varit för dig? - 
det har varit bra. underbart, fint och mysigt! 
Bättre än förra året? - ja, oja! bästa någonsin! 
Någonting du aldrig kommer glömma 12? att jag träffade världens bästa kille
Har du flyttat under år 12? - bor ju typ hemma hos min man nu. hehe, 
Har du hittat en ny låt som du älskar? - eh, oj vet faktiskt inte. eller jo rätt många. kan inte komma på någon enskild
Isåfall vilken? -  -||-
Har du kysst en främling? - nej
Hur har du mått under året? - helt jätte bra! 

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2012? - den har varit de absolut bästa. 
Har du varit kär? - jag är! 
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej! 
Har någon i din släkt avlidit? - nej? eller.. tror inte det
Har du slagit någon riktigt hårt? - nej
varit i slagsmål? - ne

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - nej
Isåfall vad? - -
Har du skämt ut dig? - nej tycker jag inte
har du ljugit för en vän? - nej 
Har du varit ute en hel natt? - tror inte det. fast kanske! 
Har du blivit tagen av polisen? - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - japp <3 
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - sjögrenska
Har någon varit elak mot dig i skolan? - njoe.. 
Hatar du någon på din skola? - nej 
Har du gjort något framsteg? - när jag gick i 1an ja, men inte nu längre! 
Haft alla rätt på ett prov? - tror jag inte

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? ja!
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja, lite, eller vi är inte osams längre! 
Har du haft en relation med en vän? min man är min bästa vän! 

lite random vad som hänt detta år!

om bara några få dagar är det ju nyår. ett helt nytt år, gud vad det här året har gått fort samtidigt som det känns som Hur fan har jag hunnit med allt? haha, känns som man gjort så mycket detta år. därför tänkte jag skriva lite vad som faktiskt hänt detta år, kommer dock inte ihåg allt eller exakt vilka månader saker och ting hände med tanke på att jag inte bloggat eller vart så aktiv på internet Överhuvudtaget! 
 
Men iaf om vi börjar med Januari:
Januari 2012 var en utav det absolut bästa månaderna i mitt liv, fast tyvärr med mycket skit också. Träffade världens underbaraste och snällaste kille, Rasmus och hans vän Freddie. Vi umgick nästintill varje dag och gjorde massa bus. Dock så började allt lite rörigt och med en hel del ovänner hit och dit. Men vi åkte iaf till Avesta på en resa, vi gick på ett antal biosar, och dom va även hemma hos mig på min födelsedags middag med min familj. Jag red minst 1 gång i veckan och sov mycket hemma hos Rasmus och Rasmus var en del hos mig med. 
 
Februari: Det var en rätt lugn månad. Fast det var då Älsklingen köpte sin Fiddy tillsammans med Marcus. Och det kunde ju självklart inte hålla sig tills snön smält, så det skulle ju självklart mecka ihop det där Fiddysarna och vara ute och köra. Mycket olyckor med dom där små Fiddysarna. Fortsatte även med att rida Loa här med. 
 
Mars, April, Maj: Fortsatte hänga med älskling, bara mer och mer. hehe, och det var fortsatt Fiddy åkning och äventyr till olika grusgropar osv. Det var väl även där i maj någon gång älskling började leta bil, Har jag för mig? eller var det nör sommarlovet hade börjat? iaf, sen var Min bror med familj också och hälsade på. 
och jag fortsatte vara massor med min älskling och red även en del. Älskling följde med till stallet ett par gånger för att hålla mig sällskap! Mysigt
 
Juni, Juli, Augusti - sommarlov. åh, sen vart det sommarlov. det började lite segt. med tanke på att jag och älskling inte hade bil så ofta för han fortfarande letade bil. och hans föräldrar jobbade. Men sen tog det fart, jag följde med älskling och hans familj till Scotland och England och hade det galet mysigt. Saknar den miljön och alla underbart fina ställen och det sjukt trevliga folket! sen när vi kom hem hittade min snutt en bil och vi åkte upp till mitt sommarställe ett par dagar och var där med min familj.. 
 
Slutet av Augusti, september: när vi kom hem från mitt sommarställe så gjorde vi en del små saker, va på bio, spelade minigolf osv. sen drog skolan igång. och det började lite segt för min del. Fick inte vara kvar på min praktik efter lite missförstånd och jag hade inget att göra så var hemma en del i början. sen drog vi även ner till Göteborg ett gäng med bil och husvagn, för att gå på Liseberg. vi tog även vägarna förbi ullared! sjukt rolig och spännande resa. haha. och dagen vi åkte hem därifrån fick jag en ganska kraftig urinvägsinfektion som inte gav med sig. 
jag började på Coop Nära och var där några veckor. Och Älskling köpte sig en Cross! 
 
Oktober och november: ja ni, vad Fan hände dom månaderna? haha, där flöt bara livet på. vi tog det lugnt, va en del med skolan, Älskling och Marcus körde sina galna helger och det var bara väldigt sköna månader jag inte minns nånting av. 
Förutom att mitt allt blev 21 år! :D hihi.
 
December: vart skola som vanligt, tills vi fick lov och firade två jular. en hemma hos mig och sen hos älsklings syster. vart väldigt mysigt och skönt! hehe :) och nu är det snart Nyår! 

bitch,

okej, tjenare. Jag lever och jag mår bara bra! :) hehe, nu har julen vart och jag fick det jag önskade mig absolut mest! för det första hade världens bästaste älskling snappat upp exakt vad jag ville ha, en Dkny parfym, ett mobilskal med korthållare, och ett presentkort så jag kunde köpa ett the sims spel. - som jag gjort nu! :D - 
sen fick jag även världens bästa julklapp av mamma och pappa, jo Nikon 1j1, så nu har jag en ny kamera!! ;) jag är lagom glad! 
sen fick jag även nått the sims medeltid och nagellack av syster och max. Najs! 
 
aja, vi höres bitches! 

JULLOV ❤

Äntligen, JULLOV!! ⛄🎅

onödig dag idag! åkte till skolan, va där en halv timma typ sen fick jag vänta på älskling från 9 till klocka 1! så köpte sista julklappen och kollade runt lite grann :) chillar just nu, precis spelat the sims, Men jag vill ha ett nytt!! ☺ aja! vad ska ni göra under lovet då? nånting ruligt? jag vet inte alls ad jag ska hitta på, jorden går ju ändå under i natt 😉


👍

hobbit, oja! bra film, helt dunder :) allt bra? hos mig är det bara fint! har sovit hemma hos mina föräldrar i natt och jag och älsklig har vart på julmarknader idag :) jag fick med mig ett par as sköna och fina vantar :) Och jag är lagom glad för det! 😃
snart är det även jul! mysigt! plus att alla julklapparna är typ klara, har bara 1 kvar som jag vet Vad jag ska köpa! 😊

puss!
jag älskar min prins 😍💏


random

bara lite sådär random. Imorgon åker jag och min andra halva med pappa och syster och max till Norrköping (?) för att gå och kolla på Europe konsert. ska bli rätt najs! :) 

Liten del utav min önskelista:
Parfym från Dkny
Fodral till mobilen med korthållare
Jeans, - tex Kristen från gina. 
Kamera Nikon 1j1 eller 1j2! - spela roll! 
The sims 3 - året runt, och egentligen alla andra med förutom det jag har ;) 

RSS 2.0