lite uppdatering.

hallå i stugan! 
varit en rätt skön helg, dock varit ute Hela helgen mer eller mindre. helt sjukt! men de har ändå varit skönt. 
kommande vecka ser jag fram emot, kommer vara så lugn och skön förutom ett nationellt prov. 

måndag - skola + praktik. 
tisdag - nationellt + skola hela dagen. 
onsdag - ledig + valborg
torsdag - ledig
fredag - stockholm med min mor.

så det blir nog riktigt bra. snart blir de att gå och sova för att gå upp i tid i morgon. 



förlåt!

fan ad dålig jag har blivit på att blogga. är mest för att jag inte har något abonnemang = inge internet på mobilen. 
jag ska börja igen, ska visa bilder från Jönköping också. 

skulle bara kolla in nu, men vi hörs, snart! imorgon såklart! 




med mitt hjärta.

är i enköping snart då, ute på äventyr med älskling. följde med och jobba lite.. hihi spännande! - så blir det käk på chopchop sen! mummmmaaaa! 

imorgon drar vi till Jönköping över dagen för lite bilar. de är nämligen Elmia! de ska bli askul! 




Gomorgon. Första sovmorgonen på lovet!

Mitt hjärta ringde mig för ett tag sen och sa att idag var dagen jag borde följt med honom till jobbet. Ångrar att jag inte gjorde de... Bläh! Får åka med honom imorgon eller på tisdag! Hehe :) 

Idag vettisjutton vad jag ska hitta på. Får se om pappa hör av sig. Annars ska jag nog testa om min moppe går igång och sedan kanske cykla en liten bit. :) men nu är det dags för frukost - äggröra tänkte jag. Muuuums!
 

Dagens äventyr!

Idag har jag varit ute på äventyr med papi och syster. Övningskört Typ hela dagen, började med att åka till knivsta för att hämta sofie, sedan tillbaka till uppsala. Jag och pappa åkte och fixade lite grejer och sedan åkte vi alla och kälade buffe. sen var de meningen att vi skulle till Norrtälje, men de blev istället Östhammar och sedan en snabbis till Forsmark. Hehe, vart ett massa åkande, och är ej sådär super nöjd med min insats idag. Menmen! 
 
Imorgon blir de mer äventyrskörning! 
Lite skulpturer i östhammar + att vi tränade på ute gym där ;) 

 

störda in tha bil


lördag, underbart

Hola!
mobilen käänns såååå mycket bättre nu när jag har uppdaterat den ( fast vill ändå ha en ny!! ) heheh fast får vänta tills jag har peningar! :) 

idag har vi åkt runt hela uppsala känns det som. haha köpt grill, hörlurar, mat och bara tagit tid känns de som.. hahah men nu är vi hos marcus. oh grabbsen bygger ihop grillen så vi kan äta oxfile och gottigott sen. mums



mitt hjärta köpte efterlägtade hörlurar åt mig! <333

Fredag och lov.

Varit en helt sjukt bra dag idag. Varit på bra och flummigt humör med finaste tjejerna. Vi var 5 stycken på lektionen idag, och vi hade sååååå kul. började förmiddagen med att kolla på film remember the titans. Asså den var ju så sjukt bra att jag typ kunde se den direkt efteråt igen! Hehehe, till filmen sprang vi och handla gottigott för typ 10 pers kändes de som ;) sedan hade vi rätt chill resten av dagen. Så slutade vi 2. Haft de svin kul idag verkligen. 
 
sedan kom pappa och hämtade mig. Han hade med sig mina byxor Jag har köpt. - ni kanske får en bild imorgon. Inge speciella men jag Gillar dom skarpt. igår kom även min studentmössa. Den var sååååååå fin! hihihi. 
Iaf jag och pappa åkte runt och gjorde lite ärenden sedan fick jag vänta på älskling hos mamma till 5 typ :) men de va lugnt. Nu är det let's dance och uppdatera telefonen.. 
 
 En bild från dagen. kommer en till senare när min mobil är klar. 

åh hallå,

hellu och förlåt! 
ligger på mammas jobb just nu, den här veckan har vekligen gått sjukt fort! skönt och idag är jag ledig till klockan 2. får se om jag drar till skolan eller inte. känns så ovärt. plus har bara uf och klasstid

men men veckan har rullat på, varit på praktiken och byggt om och fixat och gjort roliga grejor. dagarna har bara sprungit iväg. hehe :) 




Helgen går Föööööör fort!

Hallå i stugan! 
Tänkte bara kolla in, men dock inte så mycket att skriva. Va iaf i skolan igår, vilket gick bra, gjorde någon muntlig grej, gick väl okej för den lilla tiden vi fick. - skulle gått tusen gånger bättre med lite mer tid. Menmen! 
 
Idag har jag och min finaste varit på Thuns! Vi köpte en varsin helly hansen jacka. Alltid vela ha en sån. Mumma! Sedan åkte vi hem till mina fina föräldrar och fikade mackor och pratade massa, och hämtade även min cykel! Så nu jäklar ska jag börja träna :) ut och cykla! Hehe.. 
Och nu har vi nygligen ätit hemma hos marcus, grillat och sådant! :) muuuuums! Dick dödligt mätt just nu :( 
 

Jag vill ha en Dario.

 
Bild lånad av tyrashastar.se
 

gomorgon freeeeeeeedag!

gomorgon! imorse höll vi på att försova oss, eller ja jag fick ju sova en halv timma längre helt enkelt. min mobil hade dött under natten så ja, den ville liksom inte ringa. 

haha men nu är jag iaf påväg till skolan, ska möta tanya, måste köpa koffein sen, kanske en mojito energidricka? mums! jag hoppas iaf att vi slutar rätt tidigt idag, skulle vara skönt och behövligt! 

- fastnar ej på bild idag! - 
jag och malin förra veckan! 

mycket gladareee!

hallå! idag är jag på bättre humör, som tur är, man orkar inte vara på dåligt humör länge. så yä, nu jäklar kämpar vi. tänkte även väga mig efter middagen, se om de hänt något.

varit i skolan idag iaf, gått bra. fått reda på lite betyg och så. inge märkvärdigt. ligger rätt surt till känns de som. men vi får la se. 

gjorde mig även en ice chai nu när jag kom hem, köpte de igår, alltså pulver, egentligen Inte till mig själv, men kunda verkligen inte hålla mig. så var tvungen 
att ta! haha :D 

imorse tog jag och pappa en fika i knvista innan jag började skolan. 

btw ska jag sluta vara så jäkla blåögd. 

ursh

åh, idag tror jag att jag vaknade på helt fel sida!
 bärjade dagen med att faktiskt vara lite sur, sen vart de typ värre och värre, 
sedan blev jag less, och sedan kom de, såklart när jag va med Rasmus
råkade ha sönder en sak och jag började gråta.
inge kul, men ibland vissa dagar behöver man gråta. så just nu tänker jag vara tyst. 
 
så hej. 

YES!

ÄNTLIGEN! 
Jag har försökt kämpa och göra en del halvhjärtade saker, men Nu, Nu när jag bara lever och äter iochförsig nyttigare och godare så visar vågen idag -2kg! Hur jääääävla glad blir man inte då? Nu ska de bara fortsätta så också. Åååååh! :D hoppas de inte bara är nå skit så de är luris kilon. Fuck livet då. Nu njuuuuuter jag!! 
 
 
Lånad från google! 

Tisdag,

Hallå vänner! 
Imorse var jag verkligen sjukt trött! Vaknade inte upp förens jag fick i mig en Burn vid 10 tiden. Haha innan de va jag ej människa! Iaf så har annika och Malin tog städat lagren idag, satan vad rent de börjar bli överallt :) dagen har ändå gått rätt fort idag, även fast jag åt lunch väldigt tidigt för att vara jag. 
 
ska nog gå och göra lite benböj och lite sådant, skönt att göra någonting med kroppen och sträka ut den lite, sedan blir de dusch! 
 
Btw, det är sjukt hur bra mitt hår verkar må just nu, mitt schampoo och balsom ( som jag skrev om för någon vecka sedan ) plus min hårolja/värmeskydd. åh de håller sig så fint! Ska börja ha mera utsläppt också så de mår bättre av de, men sova med flätor för då trasslar de inte! :) 
 

RSS 2.0