skolan

dagen har känts ganska onödig faktiskt! började dagen med en liten sovmorgon för att sen ta mig till vårdcentralen med papi <3 fick pencilin nu igen weho

såja sen till skolan och kollat på film på 3 av lektionerna idag sen gjorde vi lite repitation för prov imorgon och sen.. hade vi näthandel då vi pratade om vad för kurser vi kan lägga till och ta bort osv :)

sitter iaf på bussen nu påväg till mitt allt! puss


waowao..

lördag idag och jag har ny sockor på mig! asskönt i detta cp väder..


iaf, i veckan har vi ju haft skit infärningsvecka, vilket resulterade i att i fredags gjorde vi planchset på allt vi gjort i veckan.. sen hade vi 2 timmars lektion om svartjobb..
svart jobb är inge bra! bara inse! :)

aja, är trött och seg och haft huvudvärk idag, vi hörs.. älskling och marcus tror dom är grymma gitarrister ;)


infärgningsvecka..

skola idag.. påväg hemåt nu! dagen har gått riktigt fort, haft svenska fram till lunch och sen hlr och idrott.. vart en rätt chill dag, fast mitt huvud vill inte följa med i samma tempo som mig.. så det känns sådär :/ menmen!
vi hörs!


på praktiken..

har pecis vart och lunchat med min älskling! gottigott.. nu sitter jag och tar de lugnt innan jag ska fortsätta jobba.. bara 2 och en halv timma kvar nu, kämpa!

iaf idag har jag mest stått i kassan.. segt, fast om de är mycket folk går tiden rätt fort.. jag hoppas iaf på att få fronta nu när jag kommer tillbaka efter lunch, skulle vara rätt skönt..

tjao!

snygg man är då ^^


@102 mot uppsala

sitter just nu på bussen påväg till uppsala :) jäkla skit kyla det är idag :( -3 grader! waah! iaf idag går jag kort dag har bara religion och matte! fett chill :)

sen är efterlängtade helgen här!! :) underbart!
vi hörs!


skola..

så nu va dagens skola slut.. skönt! riktigt skönt, känner mig trög i huvet och vill bara hem! känner att allt i skolan börjar bli svårare.. förra året abra flöt allt på kändes det som..

men idag har vi fått en föjävlig matteläxa.. plus att vi har en svenska uppsatts som ska skrivas imorgon och skulle egentligen också haft ett jätte roligt prov i religion.. ursh!


har iaf gymat idag! fan så skönt! men nu ska jag fortsätta tänka på skitdagen som kommer imorgon! :) puss


onsdag.

tjao!

sitter på bussen påväg till skolan nu då :) känns riktigt segt! fast börjar iallafall om drygt 1 timma, så lite skönt, men dock slutar jag sent!

dagen börjar iaf oavsett vad med två engelska lektioner.. känns ju sådär, men det blir film på ena lektionen!

kram


blöööh


lite praktik..

iallafall, vart på praktiken idag och har för det mesta stått i kassan me även hunnit med att plocka upp lite charkvaror.. ja jag jobbar på ett litet coop just nu!! men snart blir jag förflyttad till ginatricot så får vi se hur det blir där :)

btw mina ben värkeeer!
pöss


höhö hur lyckas jag?

jag har lyckats med de omöjliga.. råkade trycka på neka istället för tillåt.. så nu ni, jag kan inte ladda upp bilder via blogg.se appen, skit saker!!!!


fredag igen.. :)

hellu!
sitter just nu i uppsala i väntan på min buss.. börjar egenligen 10.40 idag och har en bart 2 timmars skitmatte! så känns förjävligt segt!
men hoppas på att det ändå blir rn riktigt skön dag.. slutar vid ett och tänkte åka iväg till bolandcity för att kolla lite innan min prins slutar :)

kramisar


RSS 2.0