Helsinki

Så, nyduschade och helt färdiga. Nej men gått en del nu i helsingfors och tittat, de är en speciell stad, fin, gammal men ser rätt tråkig ut! Nu har vi ju inte alls gått speciellt långt. Man har ju bara några timmar på sig.. Men ja, så nu är vi på båten igen.. 

Och ikväll tror jag att jag ska äta hummer!! Hur gott? Hur lyxigt? Mummaaa! Sen ska jag shoppa inne på taxfree'n där jag typ inte handlat någonting alls än på! 

Jag hade tänkt köpa muminpappa & mamma men hittade knappt någonting sånt alls! Sen när man väl hittade så var muminpappan BLÅ!? :(( fett besviken!! 


Precis vaknat,

Gomorgon! 
Ja vi ska snart röra oss mot frukostbuffen! De man ser absolut mest fram emot ;) annars? Jo igår så åt vi gott, var inne på taxfree typ hundra gånger och satt inne vid baren och kolla på uppträdanen. 

Idag blir de iaf helsingfors, vi anläder där runt 10-11? Mellan där någonstans :) 


Åka båååt!

Nu har vi chekat in i hyten och börjat röra oss mot Finland, Helsingfors. Ja alltså, vi kör kryssning för hela slanten denna helg, med rasmus & hans föräldrar. Ska bli helt super mysigt och skönt. Få komma bort några dagar och bara må! Snart sitter vi vid middagen och käkar buffe så vi blir mätta och glada! :D 
Och vi börjar preciiis att åka! 

Idag är de dags för lite semeester!

Gomorgon! Eller nja kanske inte riktigt, men snart bär de av mot stockholm för våran minisemester. Ni får läsa om vart & vad vi ska göra senare. Så kolla in vid halv 5 så vet ni.. :D de ska bli otroligt mysigt iaf.. 

Nu börjar jag bli hungrig också? Vad fan :( 

Mina senaste dagar

Sådär ja! Nu ligger jag här i sängen och funderar på livet. Igår hade jag ju faktiskt en riktigt bra dag, började med en underbar frukost med bästa malin! Sen hade vi typ nada att göra så hälsade på i vår gamla skola. Hälsa på lärare och sånt. Efter de drog vi och hämtade josefine och åkte iväg för att äta lunch. Sen åkte vi mest bara runt en massa och tog en snabbis till rimbo. Ja ni vet, vi gjorde allt & inget typ. Men de är ju svin skönt att vara med mina vänner. Dom gör mig glad :) 

Idag då? Jo idag har jag varit med papi hela dagen förutom någon timma, då jag faktiskt var på arbetsinterjuv! Det är första någonsin i mitt liv så ja de gick väl kanske inte super bra ( då jag aldrig varit i den situationen ) men vi får väl se nästa vecka. Om jag är super glad i slutet av nästa vecka så har jag jobb... 

Nu tänker jag ligga i sängen och njuta av att vi har "fredag" idag! För imorgon på dan åker vi iväg på minisemester under helgen... Super mys :D 
Åså är jag numera champagne/grått hår! Trivs som fisken i vattnet! :D 

Vi hörsss senare

Två intensiva dagar. Skriver mer om de senare! För nu kollar vi och hejar på damerna i staffeten! :) 

this or that - 4

isglass / vanlig glass
baddräkt / bikini
nätshoppa / shoppa irl
smsa / ringa
iphone / android
nikon / sony
systemkamera / digitalcamera
 
kesella / yogurt
gaffel / sked
barbie / bratz
långt hår / kort hår
lång / kort
fötter / händer
moped / bil
dippa grönsaker / dippa chips
inga barn / barn
gift / inte gift

vänsterhänt / högerhänt
Dessie / Kissie
abort / behålla barnet
affischer / tavlor
få kuddar / många kuddar
veta lite av mycket / veta mycket av lite
 
sällskapspel / onlinespel
the sims 3 / the sims 4
kortärmat / långärmat
ljust / mörkt
gula tänder / vita
te / kaffe
frukost / lunch
sitta på restaurang och äta / take away
t-shirt / linne

Solen skinner över enköping

Ja de är ju iaf en fantastisk fin dag idag :) dock kommer den nog bli Väldigt lång då rasmus har massor att göra - en typiskt skitdag fast vi är på bra humör ändå för ovanlighetens skull :D hehe, så de här känns bra :))) 

En väldigt fin morgon

Gomorgon världen! Sitter i bilen och väntar på att mitt hjärta ska vara klar för idag åker jag med honom :) 



Harry Potter & rastlöshet

Dagen har varit lugn, har bara varit med mig själv. Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, för de blev inget med josefine.. Så någonting lär jag ju ändå hitta på.. Kanske åker med mitt hjärta? Vi får väl se :) 

Jag och älskling har precis kollat på harry potter och dödsrelikerna ( heter den så? ) del 1 & 2. Så nu har jag sisådär hundra år efter alla andra äntligen sett alla filmer! :D 
Mina nya byxor ifrån stadium outlet och min italy tröja jag fått av gubben min. 

Vitaminer & en promenad

Gomorgon, nu är de dags för mig att gå upp. Kan inte ligga i sängen Hela dagen! Har blivit riktigt latis den senaste veckan, sover ju till 10 varje dag typ? Orkar knappt åka med rasmus till uppsala på mornarna? 

Hum, kanske dags att gå ut på en promenad. De blir man väl iaf poggare av. Musik i öronen och en sväng ut. Resten av veckan ser de ut som att de blir Full fart iaf. Imorgon träffa josefine, onsdag träffa malin, torsdag viktig grej inne i stan och fre - sön ska vi iväg ( hemligt änså länge ) ni får veta på fredag :D 


Mello snackis

Okej, mello snack! De är ju faktiskt mello tider nu, så då passar de ju bäst att prata om de :D 

Jag är en sån där som tycker att mello är någonting man måste se bara för Att det just är melodifestivalen. Den som har blivit Väldigt tråkigt är att de mer har blivit politiskt men framförallt så handlar de ju om vilket kändis som är mest populär och har ingenting med musiken att göra. Jag har absolut inte tyckt att någon låt detta år har varit bra. - ingen har varit sådär wow. Men dock vet jag redan vad jag tycker. 

För de första tycker jag att Kristin Amparo har en så sjukt jäkla häftig röst att jag blir lika förvånad varje gång hon öppnar munnen, så vilken jag tycker borde typ vinna pga artist & låt är de Kristin. - dock kan jag tycka att låten inte Riktigt gjorde hennes röst helt rättvis. 

Den jag absolut tycker dock ska gå till Eurovision är Jon-Henrik hur coolt skulle de inte vara? Han skulle ju ta hela euro men storm. De skulle vara Riktigt jäkla häftigt. Då skulle jag vara riktigt stolt över sveriges framträdande i Euro. Det skulle vara så häftigt.. 


Helgen är snart över igen..

Hallå där :)
Jag & älskling har varit hos marcus hela helgen. Och vi blrjade helgen med grillning, oxfile med potatisklyftor. - helt underbart gott! Och igår gjorde vi typ ingenting, satt bara och tog de lugnt, pratade en massa. Men kvällen slutade i att grabbsen var fulla och somnade i soffan brevid varandra ;) hehe.. 

Nu sitter dom och spelar och jag chillar i sängen just nu för stunden :) man är rätt seg på söndagar, efter en helg med dessa männsikor ;) hihi de är tur att vi har kul iaf! Väntar på att de ska fixa cast away åt mig. Den är ju helt underbar! Men finns inte på netflix :(((( 


Ett litet sminktips!

Yes. Nu ska jag komma med ett litet smink tips, ett smart och lätt tips. Förr när jag skulle ha mascara på fransarna så kom de ju Alltid utanför, och man stog där med tops och försökte blöta ner den för att gnugga bort fläcken så fort som möjligt. Gör/gjorde ni också så? 

Isåfall har jag ett svin bra tips! När de kommer mascara där de inte ska vara ( på ögonlocket eller liknande ) så väntar man tills de har torkar sen tar man en hårdare sminkborste och bara borstar bort mascaran som ligger där de inte ska :) ett super lätt & smidigt sminktips! 
En sådan här borste funkar tex riktigt bra! 

Update

Än så längre rullar de på, vi är inte sena, inte just nu iaf. Får se hur eftermiddagen blir, de man är mest rädd för! Men de fixar sig nog :) just nu är de dock kaos där vi är. Sämsta stället man kan tänka sig baka in på, och just här ska All jävla trafik vara.. 



Äntligen freedag :)

Gomorgon! :) 
Nu idag åker jag med mitt finaste hjärta! Det är typ en skitdag för honom idag, så de är nog bra om jag håller honom lite sällskap :)) får hoppas de blir en ganska lugn dag ändå. 


Snart f-dagen!

Åh hallå där! Hemma nu, ( mitt andra hem ni vet, Hos rasmus ). Idag har varit en rätt bra dag. Varit lite konstig imagen men har åkt med pappa idag iaf. Och de har ju gått bra. Vi har varit i uppsala och kört, mötte även syster för en liten fika. Super mys :) 
Tog även en liten frukost helt ensam innan pappa kom :) 

Dagen med stort D!

Dagen har varit riktigt bra idag. Tänker inte berätta om den största grejen som hänt. För vi får se längre fram om slutresultatet. Meeen! Tog en sovmorgon idag ( som jag gjort hela veckan egentligen ) men idag gick jag upp runt 10 och gjorde mig i ordning för att åka in till gränby. Gick där ett tag, framförallt för att äntligen fixa rasmus armband han fick av mig i studentpresent. Så hoppashoppas att de håller bättre. Super tack till silver & sånt som verkligen hjälpte till. :)) 

Annars då? Jo jag köpte med mig en massa kul ifrån rituals, duschskum, kroppsskrubb och ett läppstift - fick även med mig två läppbalsam på köpet. Jag Älskar rituals!! Jag gillar också att man alltid får en massa prover så fort man handlar där.. Helt toppen! 

Nu är jag hemma igen, hämtade mitt hjärta när han slutade jobba så nu är de en lugn kväll.. :) 

Åt även lunch på mammas jobb, eller köpte med mig mat dit, en mumsig sushi tallrik! :D

YÄY!!

När en människa man inte ens känner gör en på de absolut bästa humöret man kan tänka sig. 


Fettisdagen

Nyduschad, och mätt! Och hallå idag är de Fettisdagen!!! Vilket betyder att man får äta gottigott semlor, fast då lär man ju äta rätt lite idag för att inte känna lika stor ångest sen... Uhu, jag som är hungrig :( 

Men ja, annars så väntar jag på mitt hjärta, har varit på affären och tankat och köpt avokado! Suveränt.. 


Gomorgon

Gomorgon, 
Är ensam hemma nu då, rasmus jobbar ju och så. Är egentligen as tråkigt, men har inte så mycket att göra :( måste iaf ta en dusch och kanske köra lite ansiktsmasker, det är ju en as skön känsla efteråt :) 

Men ligger fortfarande i sängen för de är ju så Jävlans skönt, dock är jag typ hungrig och så... Måste gå upp :((




Förlåt

förlåt att de har blivit väldigt lidande på bloggen men de blir så under helger och ledigheter.. Men idag/imorgon kommer de igång igen! Jag lovar :)) 

Massa kramar!




Fredagsmiddag hos mor&far

( efter inställt inlägg ) 
Idag så vaknade jag brevid mitt hjärta och vi tog de allmänt lugnt, gjorde en super pannkaksfrukost och vi bara tog de mega lugnt. 

Under eftermiddagen åkte vi till gränby och sedan mötte upp marcus, så då dumpade jag av rasmus och åkte hem till mamma&pappa för att fira mami som fyllde 12/2. Åt kyckling file med potatisklyftor och tzatziki ( eller hur fan de stavas ) ooooch de var jag som gjorde tzatzikin! :D 

Under nattenstimmar drog jag till marcus där fyllisarna var! 



Freeedag!

Gomorgon! Ja jag vaknade för ett tag sedan, och kunde inte somna om, sen så har jag ju en snarkande älskling brevid mig. Hehe, han sover iaf gott :) förlåt att jag inte skrev igår, men gjorde verkligen Ingenting, så idag får jg skriva desstu mera :) 




Slipknot konsert

( efter inställt inlägg ) 
Okej, onsdagen, konsertdagen. 

Vårat äventyr började med att SJ levererade förseningar! Men dock var de ju någon idiot som gick på spåret i märsta. - jävla idioti! Ge fan i de alla! Aja, sedan fortsatte de med mat på centralen och grabbarna tog en öl. 

Iaf, sedan kom vi till hovet, in där och satte hos på våra platser. Jag är inget fan av sån musik och framförallt inte förbandet som var enbart skrikskrikskrik.. Men de var en upplevelse att se slipknots fans som var nere på golvet! Helt galna, förstår inte hur de Inte kan göra illa sig? 

Efter konserten missade vi sista sj tåget så fick ta en fika och mysa tills pendeln skulle gå! Men de gick super och vi kom hem halv döva, hel trötta, och mätta på folk! 

this or that - 3

Glass / godis

Smink / Utan smink

Sommar / Vinter

Rosa / Blå

 

Bok / Tidning

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Få pengar / Tjäna pengar

Familjen / Kompisar

Katt / Hund

 

Gina / H&M

Veromoda / Cubus

Jordgubbar/Hallon

Godis/Frukt

Twilight/Hungerspelen

Halsband/Armband

Vatten/läsk

 

Häst / Ponny

Mamma / Pappa

Havet / Pool

Sova / Vaken

Instagram / Facbook

 

Dag / Natt

läppglans/ läppstift

tv / dator

Mat / sova

blogg / vlogg


Redoooo?

Helt klart redo nu för att gå på konsert, förutom klädseln, men det ska jag fixa snart. Pöss

Redan vaken, fast jag vill ha sovmorgon! :(

Gomorgon! Jag är redan vaken fast att min plan var att sova Länge idag.. Men nehe tydligen inte :( så det är väl bara att gå upp snart, idag är de ju en låååång dag då vi ska te stockholmo och se slipknot - känner mig redan döv! ;D men ah, vi hörs! 

Samma bild två dagar i rad!? :o

Sushiiiii

Nu är vi klara med maten och ätit också. Jag och pappa gjorde ju sushi, vilket blev bra, men riset blev Lite fail. Men så får de bli ibland! Det såg fint ut och det var gott :) 


Sushitisdag!

Nu sitter jag i bilen och åker med papi idag. Solen är helt sinnessjuk men de är fint, fast förjävligt att köra bil i. Ikväll då jäklar blir jag och pappa sushi kockar, ni ska lätt få se resultatet. Vi har ju gjort detta 1 gång innan, och de gick ju bra, men nu ska de bli asbra!! :D 

Mina favorit serier

1. Grey's anatomy 
Denna serie är den bästa jag någonsin har sett, jag skrattar, gråter, blir glad, förbannad och känner mig in i dom hur de är. Asså åh denna serie kan jag bara inte sluta kolla på. När de kommer en ny säsong så kollar jag på hela säsongen på en helg. Grey's anatomy är min drog!
-
Iaf, denna underbara serie handlar om ett gäng läkare på ett sjukhus där de händer allt möjligt, både en massa kärleksdrama, olyckor, skilsmässor, operationer, osv. 

2. Homeland
Detta är en serie som handlar om en marinkårsoldat som har varit borta i typ 8 år? ( han åkte iväg på ett uppdrag ) minns inte exakt, men iaf hittas han och kommer tillbaka till Usa där de misstänks att han har bytt sida till terroristerna.. 
-
ah skit samma, den är fantastisk och helt underbar. Man blir rätt frustrerad och de tar ett bra tag tills man verkligen fattar någonting alls, men den är underbar! Dock tror jag att efter säsong 3 så kommer den bli mycket mycket sämre. Tyvärr. Men säsong 1-3 är underbara! 

3. Under the dome
Denna serie handlar om en helt vanlig liten stadsdel i Usa(?) som är en lugn liten stad tills dagen Kupolen kommer och förändrar allas liv som har en koppling till denna stad. Och man kan varken ta sig in eller ut genom denna kupol. Nu gäller de bara att överleva. 
-
Denna serie är så sjukt bra men något helt annorlunda. Den är fantastisk och jag blev så förbannad när säsongerna tog slut... Vill ha en till säsong nu!! :((( men den är helt jäkla underbar! 

4. Blacklist
Handlar om Red Reddington som är FBI mest efterlysta person, men plötsligt börjar han hjälpa FBI tack vare att Elizabeth har börjat där, och Red har någon slags koppling till henne, men vad för koppling? 
Detta är en spännande kittlande serie som får en att tänka satan för att få ihop pusselbitarna ( nu förstr jag varför man ska lära sig läsa mellan raderna ) den är sjukt bra och väldigt spännande. Egentligen har den här en delad 3 plats! För så bra är den.. :) 

5. Bron
Bron är en Dansk/Svensk kriminlserie som handlar om Saga ( polisen från sverige ) och Martin ( polis från danmark ). De får några knepiga fall som har ett samband till både Danmark och Sverige vilket gör att de båda poliserna måste sammarbeta. Men de är lättare sagt än gjort! 
-
När jag hörde om den här serien från början tänkte jag att de var en sån där typiskt svensk kriminalserie som man kollar på bara för att... Men nej, det är en mucket spännande serie med Saga som har aspergers som gör den så speciell och annorlunda. Riktigt sevärd som tusan! 


Alla dessa 5 serier är ett måste. Dom är helt fantastiska. Dom är värd all den tiden dom behöver! 

Måndag med my love

Idag har jag åkt med mitt hjärta, så varit en lång dag i lastbilen, - men vad gör de när de är rasmus som sitter där bakom ratten brevid mig och är sådär super söt! Nu är vi dock hemma och jag är så jävla trött!? Asså de är sjukt :( orkar typ inte hålla ögonen öppna, sånu ska jag ta en powernap vilket är otroligt skönt.. 
En jätte gris! 

Den lilla svarta - väskan

Min lilla väska jag köpte på H&M. Gillar den, den är liten och så, dock är den lite jobbig att öppna? Annars är den super! 149kr på H&M. Det bästa är att allt utav de viktigaste får plats! Och de var de som var meningen med en liten väska. Asskönt! 

this or that - 2

läsk / alkohol
djur / människor
sol / regn
dator / mobil
frukt / bär
myskväll / festa
arbetslös / jobb
landet / storstad
stationär / bärbar

serie / film
desperate housewives / grey’s Anatomy
loka / ramlösa
skola / jobb
matte / engelska
springa i skogen / löpband
dusch / badkar

balkong / altan
snö / regn
sola / bada
hotell / tälta
julafton / nyår
morgonmänniska / nattmänniska 
- beror på. ibland är jag klar vaken tidigt på morgonen,
och ibland kan jag vara vaken hela natten... :/ 

buss / tåg
bil / flygplan
kärlek / pengar
fattig / rik
villa / lägenhet
spara / slösa
långa / korta naglar
nagellack / utan nagellack
 
lugn / hyper
sött / surt
salt / peppar

Gomorgon sverige!


Spännande vecka

Nej kvällen blev inte precis som de var meningen, men de blev skönt ändå.. För vi åkte hem bara jag & rasmus, och de är svin skön att ta de as lugnt i sängen :) 

Veckan som kommer är lite spännande faktiskt för att på tisdag ska jag & pappa göra sushi, egen hemma gjord sushi, sedan på onsdag så blir de stockholm - Slipknot konsert. Inget jag lyssnar på, och aldrig gjort Men dock så ska de bli jäkligt speciellt och spännande! Sedan är rasmus ledig torsdag - söndag så de ska bli så jäkla mumsiigt och skönt. Underbart 

Mina drömjobb typ

Jag har nog lite grann upplevt ett av de jobben jag faktiskt idag har som ett litet drömjobb. jag har aldrig tänkt de tidigare förnst jag faktiskt fick en chans att testa på det under tiden jag gick i skolan, och detta är att jobba i en leksaksaffär det kanske inte är det glamigaste jobbet, men det var verkligen kul. och det som nog var roligast var att man kunde hjälpa folk med så mycket, eller ja ni kanske förstår. de var kul, och det var fantastiskt kul att få vara där :) 
 
de jag dock verkligen skulle vela göra eller testa på är att vara eller bli make up artist eller typ stylist eller frisör, ah ni fattar, något som har med utseendet att göra :) det skulle verkligen vara kul. Ett spännande och roligt jobb. 
 
idagens läge vill jag pga min utbildning jobba i en leksaksbutik eller en form av prylbutik. tex, lagerhaus, claires, eller ja något annat kul. jag nöjer mig gärna med en liten butik, inte ett stort ikea helst, vill gärna ni vet känna de man jobbar med och bara trivas som tusan! 
 
 
 

Söndag igen..

Hejhå! :) 

Vi är vakna och glada, dock har jag inte ett skit att göra :( för killarna sitter vid datan och de finns inte ett skit på netflix att kolla på, dock missade jag mello igår så kanske ska kolla på de? 

Annars kaaaanske killarna är lite sugna på att åka in till stan och kolla lite så vi får väl se :) 


Vad händer hos er?

Ni får se väskan senare :) har inte riktigt orkat eller hunnit. Mest är de att jag inte orkat.. Haha, men ska fixa bild! Annars då så sitter vi i marcus osköna soffa och har de rätt segt, kollade på en as seg film nyss som jag inte fattade bågot av typ,  The drop. Konstig film, men den slutade klockrent! 
Gammal bild


Fina Hausti <3

Något jag saknar så sjukt mycket är hästar. Det saknas verkligen i mitt liv. Det var verkligen en frizoon, man kände sig lugn, glad och bara så jäkla sig själv i stallet. Jag saknar de så jäkla mycket. 

Och jag saknar meest av allt Hausti. Den bästa, finaste, lilla vita sagohästen. Det var han & jag. 

Minns när jag började rida honom, han var den lataste hästen jag någonsin möt på, det var Omöjligt att få honom att trava, han var seg, och allmänt bara ville vara hemma i stallet.. Men jag vägrade att ge mig, och jag var i stallet och tog hand om Hausti varje dag efter skolan. Jag var alltiiid där, och till slut så fann vi varandra påriktigt. Och när de hände galopperade vi på ängarna, han var mer på än mig. Han ville bara springa och visste precis vart de var galopp och vart de va skritt. Från en gamling typ 25? år till att bli en Unghäst. Min finaste sagohäst.

Han var en drömhäst, min drömhäst, en Hausti skulle jag vela möta på igen. 


Nemo :))

Gomorgon!! :) 

Är hos marcus just nu och vi hade en grym kväll igår :D inge mer om de ni får lite bilder istället 
Säg hej till Nemo! :D 

Ett måste till tacosen

Jag skulle kunna ha creme fraiche och/eller gräddfil till allt. På riktigt det är så sjukt gott och det tillför så jäkla mycket tycker jag. Och nu menar jag inte bara I en maträtt utan de ska vara en klick ur burken på tallriken. Framförallt till Tacos jag tycker inte att tacos är gott om jag inte har gräddfil eller creme fraiche. 


Ny väskis!

Köpt en nu väääska! Men shhh, säg inget till Rasmus ;) hihihi, annars då? Jo nu är jag med papi och åker runt och jobbar. Hehe, ja jag kör medans han jobbar - personlig chaufför! 

Ni får se väskan ikväll :)) 



Frukost med malin

Kalas! Nu väntar jag på att klockan ska gå för jag ska åka och käka frulle med bästaste Malin :D sen ska jag kolla lite på gränby, men det blir nog en dag med pappa. Åker med honom idag efter jag är klar på Gränby :) 

Matprat med mig själv

Jag är förvånad över hur typ lite jag ätit idag! Har inte ens ätit någon lunch egentligen? Började morgonen med lite fil och flingor, och de var klockan 6, sedan somnade jag om till klockan 10 och tog 2 kokta ägg med bacon, och en liten macka runt 4, sedan har jag egentligen inte ätit något annat? Och jag är inte ens direkt hungrig. Det känns faktiskt rätt skönt! :D för asså då kan man ju börja minska mat intaget :) 

Nu kollar vi på nå mord program, och det är såklart hasse aro som är berättaren *tummen upp*

this or that - 1

en sann vän/ många falska
 
blåbär / hallon
vanilj / choklad
lakrits / surt
pizza / tacos
mörk / ljus choklad
 
isadora / maybeline
rouge / puder
ögonskugga / mascara
läppglansläppstift 
 
gina / cubus
mjukisbyxor / jeans
klackskor / låga
 
grönan / liseberg
utekväll med kompisarna / hemmakväll med familjen
bio / film hemma
melodifestivalen / idol
 
blogg.se / nattstad.se
sverige / utomlands
brunettblondin
blå ögon / bruna ögon
 

Bara när man är ensam hemma.

Så ser man ut såhär :D 

this or that och today

sååååådär, nu har jag fixat några this or that som kommer komma lite utprit under Februari månad. Delade upp det då det var en enormt lång lista. hehe, så nu vet ni vad ni ska hålla utkick efter ;) hehe, har precis kollat på någon film, ni vet sån där typiskt tjej kärleks film som allt bara är kaos i, den  var typ rätt dålig, men jag nöjer mig med de lilla! :) 
 
har gjort en super god smoothie, ingen svårt utan bara blåbär och kesella och lite mjölk lätt men gott! btw så gjorde jag typ nyttiga chokladbollar här om dagen, men dom vart inte så där super goda, tyvärr! så kanske ska passa på att göra Riktiga goda chokladbollar. Inte sådär super nyttigt, men det är ju svin gott! :D 
 
 
är det någon som vet hur man får bilderna i mitten när man har flera stycken brevid varandra? det är irriterande att dom lägger sig under varandra om man försöker få dom i mitten..... :( 

Imorgon är de fredag

Gomorgon, eller nått. Jag har varit vaken ett tag dock, käkat frukost och sånt, nu tänkte jag kolla lite film. Har inte så mucket annat att göra, tänkte dock fixa några inlägg senare som jag ska tidsinställa så ni får något att mumsa på! :) 




10 saker du kanske inte visste

• jag har aldrig druckit mig full.
- jag har inget som helst behov av att dricka sprit, dock kan jag tycka att tex shotar är gott att ta, och jag dricker även cider när jag känner fört. 

• på 2 år har jag gått upp 20 kg
- vilket var otroligt lätt, men är oerhört jobbigt att gå ner. Behöver verkligen gå ner över 20 kg.. 

• jag & Rasmus träffades genom en dåvarande gemensam vän. 
- det var en oerhört konstig slump egentligen. Men är otroligt glad att vi träffades. 



• jag är inte allergisk mot någonting. 
- vilket är lite konstigt då min pappa är allergisk mot ganska mycket. 

• dock är jag väääldigt känslig mot myggor ( får myggbett stora som 5 kronor

• jag har färgat håret Minst varannan månad sedan jag var drygt 10 år. 
- och idag färgar jag fortfarande håret även fast jag är blond från början. Har dock haft typ alla möjliga färger ( framför allt vanliga ) men har även varit rosa hårig, svartblå och väldigt orange! 

• jag har en världs känd farbror. 
- vilket är lite coolt, men säger inge mer om de. :) 

• jag började rida tack vare en vanlig sommar marknad. 
- mamma & pappa insåg att det var något för mig för jag ville rida på den Största hästen och var inte de minsta rädd. M & P tyckte jag skulle nöja mig med dom lite mindre ;) 

• jag har ridit islandshäst i typ 5 år ( började vid 11 års ålder, höll på under 3 år konstant sedan tog det lite stopp men haft några stunder jag satsat igen ) - Och de är även från dom åren jag lärt mig mest och utvecklats som människa mest. - jag saknar detta mest av allt i hela världen. 

• Rasmus är den personen som vet absolut mest om mig. 
- Och han är den enda jag berättar allt till. Verkligen allt, allt i från min egna kropp, till vänner, till ja allt! 

Kanske var en lite tråkig fakta men de får duga för denna gång :) 

På't idag!

Idag är jag typ människa, för idag åker jag med mitt hjärta! :) just nu sitter jag i bilen som börjar lite sakta bli ganska kall.. :( de är typ det värsta med att sitta och vänta på mornarna, men meen 

Sexig baby.. 

Jag vill ha ett jobb!! :((( 

the body shop

Deras dofter är fantastiska. Jag vill typ ha alla! Men denna har jag fått av glossybox och det är nog första jag någonsin tagit slut på.. haha, den luktar milt men otroligt gott tycker jag. Måste skaffa flera body shop grejer, skulle vela ha nån skrub också kanske? :) 

 
 

min första diss!

sådär ja, detta har jag kanske skrivit tidigare, men tänker skriva det igen för jag avskyr verkligen detta. Den där grejen typ alla äter, den är sååå nyttig och man kan göra massor med varianter, meeeen! asså nejnejnej! det jag pratar om är iaf Chiapudding, och det är absolut INTE gott, jag har testat massor med olika varianter, och jag har verklligen försökt tvinga mig till att tycka om det. Men det går tyvärr inte :( 
 

nystädat rum

sådär, nu har jag gjort typ allt jag skulle idag.. hehe, har städat rummet, ( dock inte helt klart, då rasmus får hjälpa mig med sängen ) men, annars har jag torkat av allt som sk torkas av, dammsugit, osvosvosv.. :) har även färgat håret nu, får se hur det ser ut när det torkat, :) 
 

Städdag?

Gomorgon gomorgon! :) 

Ska snart gå upp ur sängen, idag måste jag fixa och dona. Tänkte dammsuga, ta ur lackan ur sängen, ta in kläder, färga håret, kolla lite efter jobb och ja ni vet ha en riktigt bra dag - framförallt hoppas jag att rasmus blir glad åt ett lite städat rum :) 
Nu ska jag snart dra en sväng till månkis så jag kan göra amerikanska pannkakor sedan. Muuuums! 

Återkommer imorgon

Imorgon lovar jag att återkomma igen mer än idag. Imorgon kommer även ett tips/en hiss. Plus att jag ska se om jag kan hitta på nått med designen. Men vi hörs imorgon om det!

Måndag igen..

Nu har jag varit och handlat lite grejer på ica - ni får se vad senare eller rättare sagt resultatet! Annars så tänkte jag kolla lite oc innan jag slänger i mig lite lunch, färgar håret och gör lite mera roliga saker. 

Nyttiga gosaker?

Kolla vilka supersöta kaktusar jag köpte när jag var på ikea med m & b förra veckan. Dom är ju sååååå söta!! :D 

Imorgon tänker jag försöka mig på att laga nyttiga chokladbollar, funderar på att försöka hitta raw kakao bara. - dock orkar jag inte åka till Uppsala för de. 

Hungriiiiiig

Tjeniiiixen! 

Ja jag vet att jag är rätt dålig på att blogga under helger, meeen! Vi är hemma hos john och har mest meckat cross, :) vilket rasmus och marcus gör just nu också. Jag håller dock på att Dö av hunger :(



RSS 2.0