Kul med jobb

Än så länge har jag jobbat 3/5 dagar denna vecka! Vilket har varit väldigt kul men de är klart att de är en jäkla omställning från att inte ha någonting att göra under dagarna till att träffa massor med folk och springa runt som en tok. :) 

Men de är kul, jätte kul faktiskt framförallt nu när man börjar lära sig saker och ting mera. Då blir de lättare = roligare. Men ja. Nu är de helg och jag hoppas faktiskt lite att jag får en helg också. Hehe ta de lugnt och bara vara :) men vi får se vad helgen har att erbjuda! 


Här om dagen fick jag höra att jag är vädligt lik blondinbella, hum, stämmer de? :o 

Nu är de fredag, en bra dag, slutet på vardan, vi röjer och partar igen, igeeeeeeen!

Goooomorgon! 

Igår var jag faktiskt återigen på jobbet, denna dag stog jag ute i butiken hela dagen. Och herregud vad mycket de är att lära sig - snacka osäker man är och jaaa.. Men jag kämpar på och pratar med folk iaf, för de är ju faktiskt de jag tycker är kul! Så ja, slutade 7 igår så var med på stängningen. Kommer ju skita på mig den dagen jag ska göra de själv, som tur är, så är de ju två butiker så man är aldrig helt ensam. Såååå skönt

Idag åker jag med mitt hjärta. Har inge att göra eller rättare sagt har ingen bil att köra idag så då får de bli sååå :) 

Sexig sne tjej

Jobb och älskling

Igår var jag faktiskt på jobbet. Hehe, låter lite mesigt att säga så med tanke på att jag bara satt och läste en massa om företaget ( vilket jag förstår varför! ) men jaa. Så nu är jag sönder bombad i huvudet av info och så, nästa gång jag ska dit blir de mycket mer butik och se vart allt finns och sånt - ska även vara med på stängning! :) 

Nu är jag iaf med min prins! 



Gomorgon måndag

Gomorgon! :) 

Satte klockan på 9 så jag inte skulle sova hela dagen. Ligger dockfortfarande kvar i sängen och sträcker på mig :) idag är de en ta hand om mig själv dag + att jag ska spela mitt the sims, har köpt the sims 4 dags att jobba, så får se hur de är, om de är något bra överhuvudtaget. Hum? :) vettisjutton hur den nya staden är verkar värdelös! 

Aja, imorgon ska ju jag på min första arbetsdag, och känner mig riktigt nervös men taggad! För nu jävlar! Haha aja, nu ska jag gå upp och äta ägg :D 

Otursveckan x1000

Giiiissa vad jag har lyckats med på mindre än två dagar? Jo först gick min plattång sönder ( eller den funkar, men jag har fått förbjud att använda den då de är nå elfel ) = elektriskstött! Så jaa, nu sitter jag i bilen med en ny... någon som har några erfarenheter av remington? :) 

Men de slutar fasiken inte där! Jag har aldrig någonsin haft sönder en kamera, mobil, data osv. Alltså aldrig på riktigt. Förutom en badolycka för hundra årsedan. Meeeen, igår!! Ja då hände de, min Iphone 6, sprack. Heeela skärmen är förstörd :( som tur så funkar den fortfarande iaf.... Just nu hatar jag mitt liv... :((( 

Men idag är de grillkväll med massa skönt folk :D 

Lite påskhelg

Sådär ja, här omdagen fick jag äntligen klartecken om jobb. Ecco/jerns butik ska jag börja jobba i. De är dock bara extra, Meeen de är en början och jag hoppas de leder till någonting grymt. 

Annars? Jo vi har firat påsk hos mina föräldrar med mathias & kela med barn i torsdags, ( förra veckan ) Åt god mat och umgicks och pratade. Riktigt trevligt. På lördagen var de påskfirande med hela rasmus familj och halva släkten ;) 

Annars i helgen? Jo vi har typ bott hemma hos marcus och spelar Hero's någonting magic. Aaaaasroligt! 


Lite bara tjena

I måndags var jag med malin. Vi åkte runt lite överallt och kollade men framförallt åkte vi till Fullerö :D asmysigt och jag gillar Verkligen den butiken. 

Igår så åkte jag med mitt hjärta. De var en jäkla massa och vi var hemma rätt sent. Men de var ju ljust och fint ute så rasmus böt däck på bilen så nu är den frääääshig! 

Sommardäck på! 

RSS 2.0